Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, kirileman said:

Και θα γίνει ο πιο κοντός βασιλιάς στο Westeros.

Δεν εννοώ απαραιτήτως αυτός, ίσως να παίξει και καμιά εγκυμοσύνη. 😛

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Δεν εννοώ απαραιτήτως αυτός, ίσως να παίξει και καμιά εγκυμοσύνη. 😛

Και εγώ για το μωρό λέω.

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, kirileman said:

Και εγώ για το μωρό λέω.

Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους να βγει ένας νέος Tyrion! 😛

Δημοσ.

Πολύ καλύτερα έξι εβδομάδες αναμονή που είναι τίποτα μπροστά στα δυο χρόνια που περιμέναμε, και όταν επιτέλους είναι και τα έξι επεισόδια διαθέσιμα, περιμένεις να βραδιάσει, ανοίγεις την τηλεόραση και παραγγέλνεις πίτσα. Μόνο έτσι βλέπεται σωστά η τελευταία σεζόν GoT

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Skylined είπε

Πολύ καλύτερα έξι εβδομάδες αναμονή που είναι τίποτα μπροστά στα δυο χρόνια που περιμέναμε, και όταν επιτέλους είναι και τα έξι επεισόδια διαθέσιμα, περιμένεις να βραδιάσει, ανοίγεις την τηλεόραση και παραγγέλνεις πίτσα. Μόνο έτσι βλέπεται σωστά η τελευταία σεζόν GoT

giphy.gif

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ότι δηλαδή είναι πιο απολαυστικό να δεις ένα επεισόδιο, μετά να περιμένεις 7 μέρες για να δεις το δεύτερο επεισόδιο, μετά περιμένεις άλλες 7 μέρες για το τρίτο, άλλες 7 μέρες για το τέταρτο, άλλες 7 μέρες για το πέμπτο και 7 μέρες για το τελευταίο από το να τα δεις το ένα μετά το άλλο; 

all-star no GIF by NBA

no way smh GIF

try again no way GIF

Επεξ/σία από Skylined
  • Like 4
Δημοσ.

Με αυτά που διαβάζω εδώ σκέφτομαι σοβαρά όταν αρχίσει η σειρά να βάζω spoiler στην υπογραφή μου κάθε εβδομάδα 😏

ακούς εκεί να βλέπουν μαζεμένα τα επεισόδια !!! 

• Sad 1
Δημοσ.

Ενταξει,δεν λεω οτι ολος ο κοσμος γυρναει γυρω απο το got,αλλα οποιος μπορεσει να αποφυγει εστω και μια συζητηση ολο αυτο το διαστημα πουνα μην σποϊλαρει,μπραβο και ας τα δει μαζεμενα. Εγω φοβαμαι οτι ηδη καθε Δευτερα πρωι στην δουλεια θα βλεπω κρυφοχαμογελα,οχι μετα απο βδομαδες. Νομιζω οτι μια καλη λυση ειναι να παιρνει αδειες καποιος για εξι συνεχομενες Δευτερες, ή μαλλον πεντε,αφου η μια πεφτει Πασχα. 😁 Υπομονη,20 Μαη θαχουν τελειωσει ολα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, coffeex είπε

ακούς εκεί να βλέπουν μαζεμένα τα επεισόδια !!! 

To Netflix όλα μαζί τα δίνει. Οπότε όταν βγει το stranger things δείτε ένα επεισόδιο την εβδομάδα 😋

Επεξ/σία από Skylined
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγω ολα μαζεμενα θα τα δω.

Την ξαναβλεπω απο την αρχη, ειμαι στις αρχες της 5 σαιζον και αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι ειμαι hyped γιατι ειναι και ο υπολοιπος πλανητης, μιας και δεν τρελαινομαι κιολας.

Δημοσ.

Εγω το ειδα δευτερη φορα απο την αρχη. Απο την εποχη του 24 εχω να δω ξανα σειρα δευτερη φορα. Τωρα που θα βγει και το nova thrones θα τα ξανα δω μαζι με τα backstage .

Δημοσ.

Η μιση απολαυση του GOT κ αναλογων σειρων ειναι οι συζητησεις με φιλους κ τα σχολια σε social media . Τωρα αν καποιος μπορει καθε φορα που η παρεα του συζηταει το τελευταιο επεισοδιο να σηκωνεται να φευγει γιατι περιμενει να τα δει ολα μαζι οκ .

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...