Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ναι ρε, το κατάλαβα.

Εγώ το είπα επειδή θα (προσπαθήσω να) τη δω μία και καλή, σκεπτόμενος ότι αποτελώ τη συντριπτική μειοψηφία.

Τότε θα πρέπει να κόψεις το internet γιατί δεν θα γλυτώσεις τα spoilers .. δεν υπάρχει περίπτωση..... 😀

• Like 1
  • Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, phanispal said:

Ναι ρε, το κατάλαβα.

Εγώ το είπα επειδή θα (προσπαθήσω να) τη δω μία και καλή, σκεπτόμενος ότι αποτελώ τη συντριπτική μειοψηφία.

I feel ya! Κανω το ιδιο σε καθε σεζον GoT, περιμενω να τελειωσει και μετα βλεπω με την ησυχια μου οποτε και όπως θελω τα επεισοδια. Και ναι, ειναι εφικτο να μην σποιλεριαστεις. Πχ εδω στο ινσο δεν θα μπαινω στο GoT thread και ούτε σε αλλα sites που το συζητανε.

Φαντασου ΔΕΝ μου ειχε σποιλεριαστει ουτε το Red Wedding!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, coffeex είπε

Τότε θα πρέπει να κόψεις το internet γιατί δεν θα γλυτώσεις τα spoilers .. δεν υπάρχει περίπτωση..... 😀

Κοίτα, ενώ δεν είναι και καμιά βαριά κουλτούρα το GoT, δε μπορώ να πω ότι το βλέπω τόσο για τις ανατροπές.

Είναι εμπειρία γενικότερα. Είναι τεράστια παραγωγή και γουστάρω το σενάριο. Πιο πάνω μερικοί νόμισαν ότι αστειευόμουν όταν ζήτησα απ' τον pontez να παραθέσει έστω έναν ανούσιο διάλογο, μία χαζή ατάκα, και μου έβαλαν Haha. Δεν ξέρω αν είμαι εκτός πραγματικότητας, αλλά θεωρώ πως το script της σειράς είναι πολύ προσεγμένο, ειδικά για το είδος της.

Έφαγα το spoiler με την επιστροφή του Γιάννη του Χιονιά (βασικά κάτι είχα ψιλοακούσει, δεν ήμουν 100% σίγουρος), αλλά δεν πτοήθηκα.

Δε με νοιάζει τόσο τι θα γίνει, όσο πώς θα το παρουσιάσουν.

42 λεπτά πριν, *nenya* είπε

I feel ya! Κανω το ιδιο σε καθε σεζον GoT, περιμενω να τελειωσει και μετα βλεπω με την ησυχια μου οποτε και όπως θελω τα επεισοδια. Και ναι, ειναι εφικτο να μην σποιλεριαστεις. Πχ εδω στο ινσο δεν θα μπαινω στο GoT thread και ούτε σε αλλα sites που το συζητανε.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Φαντασου ΔΕΝ μου ειχε σποιλεριαστει ουτε το Red Wedding!

That makes two of us then

Κι εγώ δε σκοπεύω να ξαναμπώ όταν ξεκινήσει, ελπίζω να αντέξω και φέτος.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, phanispal είπε

Είναι τεράστια παραγωγή και γουστάρω το σενάριο. Πιο πάνω μερικοί νόμισαν ότι αστειευόμουν όταν ζήτησα απ' τον pontez να παραθέσει έστω έναν ανούσιο διάλογο, μία χαζή ατάκα, και μου έβαλαν Haha

Τι σχέση έχει το αν γουστάρουμε το σενάριο με την ύπαρξη ανουσιων διαλόγων; Και εγω το γουστάρω και ας ειχε  και βαρετους, κατά την άποψή μου, διαλόγους.

Και επειδη ρωτησες και θέλεις απάντηση, θεωρουσα πχ εντελως ανουσιο να μας παραθέτουν συνέχεια διαλόγους ανάμεσα στον πρώην της Μαργκερι και τον γκόμενό του ή διαλόγους της Μαργκερι με τον king Τομεν. Ειναι αρκετές οι περιπτώσεις που έδιναν βάθος σε χαρακτήρες οι οποίοι δεν είχαν καμια συνέχεια.

Αντιθετα, το να δινεις βάση στη παραφροσύνη του Ramsay, ηταν ιδανικό για τη σειρά, διοτι έδειχνε ακριβως το πόσο ακραίος ηταν αυτος ο τυπος.

Δημοσ.

Για μένα μέχρι τώρα δεν υπήρξε βαρετός διάλογος.

Να μην είχε ουσία απ' την άποψη ότι δεν πάει το story παραπέρα ναι, αυτό όμως δε συνεπάγεται ότι είναι υποχρεωτικά βαρετός.

Κατά τη γνώμη μου όλοι έχουν τη σημασία τους, από ελάχιστη έως πολύ μεγάλη, ακόμα και τα παραδείγματα που αναφέρεις.

Καλές οι μάχες, οι φόνοι, τα ξεκοιλιάσματα και οι ακρότητες, αλλά όσο περνάει ο καιρός αρχίζω να εκτιμώ περισσότερο το «παρασκήνιο».

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, phanispal είπε

Καλές οι μάχες, οι φόνοι, τα ξεκοιλιάσματα και οι ακρότητες, αλλά όσο περνάει ο καιρός αρχίζω να εκτιμώ περισσότερο το «παρασκήνιο».

Να διαβάσεις τα βιβλία τότε, θα το ευχαριστηθείς πολύ :) :)

Δημοσ.
Στις 18/3/2019 στις 6:26 ΜΜ, kirileman είπε

Οτιδήποτε διαφορετικό από τον Jon Snow να είναι ο επόμενος Azor Ahai, θα είναι fail.

10 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Κάτσε να δούμε κι αν τον εισάγουν τελικά.

Υποθετω στα βιβλια αναφερεται. Φτασαμε 8η σεζον και αμφιβαλλω αν θα το αναφερουν αυτο.

Παντως συμφωνα με εδω https://gameofthrones.fandom.com/wiki/Azor_Ahai

In the third and fifth novels, Melisandre states "When the red star bleeds and the darkness gathers, Azor Ahai shall be born again amidst smoke and salt to wake dragons out of stone. The bleeding star (το ειδαμε στη 2η σεζον) has come and gone, and Dragonstone is the place of smoke and salt. Stannis Baratheon is Azor Ahai reborn!". While Dragonstone (a volcanic island) can indeed be considered as place of "smoke and salt", Stannis was not born there but in Storm's End, and so far has not woken any dragons from stone; Daenerys, on the other hand, was born on Dragonstone, and has hatched fossilized dragon eggs into live dragons, in a miraculous ritual under the red comet at the pyre of her late husband Drogo. Apparently Melisandre is unaware that Daenerys is more likely to be Azor Ahai than Stannis, based on her own words.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Κάτσε να δούμε κι αν τον εισάγουν τελικά.

Να το πω διαφορετικά, αν ο Snow δεν έχει κάτι μοναδικό να προσφέρει, τότε η ανάστασή του δεν έχει κανένα νόημα και γενικά το όλο story είναι fail.

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, kirileman said:

Να το πω διαφορετικά, αν ο Snow δεν έχει κάτι μοναδικό να προσφέρει, τότε η ανάστασή του δεν έχει κανένα νόημα και γενικά το όλο story είναι fail.

Θα προσφέρει διάδοχο στην Dany. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχα τι έχει ο Κιτ ρε. Ίδιο ύψος έχω κ γω. 1.73 :P

Πάντως δε ξερω αν σύμφωνα με τα βιβλία υπάρχει αρκετός χρόνος να χωρέσουν τον χαρακτήρα αυτόν στα εναπομείναντα επεισόδια. Ίσως επειδή αρκετοί τον περιμένουν να μας έχουν ετοιμάσει κάτι διαφορετικό για τον Jon, κάτι που κανείς να μην περιμένει. 

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...