Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

epir21
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ περιμένω πως και πως να τελειώσει η σειρά μπας και βγάλει ο GRR το Winds of Winter...

Το έχω ξαναγράψει νομίζω, προσωπικά θεωρώ ότι το όλο story είναι στα δικά μου μάτια τουλάχιστον υπέροχο, γιατί βασίζεται σε ατελείωτες δολοπλοκίες, συνεχή μαχαιρώματα και ανατροπές, όχι με επίκεντρο τους WW αλλά τις συγκρούσεις μεταξύ ανθρώπων 

Οψόμεθα... ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Προσωπικά απλά θελώ ένα τέλος, δεν με νοιάζει τι τέλος. Aμα μπορούσα να διαλέξω θα προτιμούσα ολική καταστροφή γιατί οτιδήποτε άλλο ακούγεται αστείο. Ελπίζω το CGI να είναι καλο.

Ε ναι ρε συ..με budget ανά επεισόδιο όσο μια μεσαία ταινία του Χόλυγουντ έλεος δηλαδή αν δεν έχουν καλό cgi. 

Το μόνο κακό,,,έχουμε τις σούπερ 4κ SUHD τηλεοράσεις για να το δούμε σε NOVA HD!!!  Το διαφημίζουν κιόλας οι λιγουρηδες...αχααχχα

22 ώρες πριν, coffeex είπε

Τα επεισόδια που είχαν μάχες τα σκηνοθέτησε ο Miguel Sapochnik ο οποίος από την 8η season θα σκηνοθετήσει το 3ο και 5ο επεισόδιο 😎

το 3ο θα είναι η μάχη με τους WW και το 5ο η μάχη στο kings landing.

Μην βρίσετε. Και γιατί όχι το ανάποδο;

πρώτα με την σερσει και μετά ww.

Έχω την εντύπωση (και έχω λόγο να το πιστεύω) ότι η σερσει δεν θα την βγάλει παραπάνω από 3 επεισόδια.

επίσης, στο τρέιλερ δεν βλέπουμε καθόλου την μελισαντρε.

31 minutes ago, mary said:

πρώτα με την σερσει και μετά ww.

Η μεγαλη απειλη ειναι οι WW o Snow το χει κανει ξεκαθαρο προς ολους. Δε νομιζω να αναλωθουν σε οτιδηποτε αλλο μεχρι να αντιμετωπιστουν αυτοι

2 ώρες πριν, Ghost1978 είπε

Ε ναι ρε συ..με budget ανά επεισόδιο όσο μια μεσαία ταινία του Χόλυγουντ έλεος δηλαδή αν δεν έχουν καλό cgi. 

Το μόνο κακό,,,έχουμε τις σούπερ 4κ SUHD τηλεοράσεις για να το δούμε σε NOVA HD!!!  Το διαφημίζουν κιόλας οι λιγουρηδες...αχααχχα

piracy.gif

Στις 10/2/2019 στις 2:54 ΜΜ, Koromaru είπε

Ελπίζω να βγάλουν και κανένα official poster για την τελευταία σεζον... Δεν άργησαν λίγο? Μην μείνει στο IMDb η άθλια αφίσα με τον ψεύτικο Night King

Και όμως κατάφεραν να βγάλουν ασχημότερο...

Στις 7/3/2019 στις 11:17 ΜΜ, Kostasspil είπε

Η μεγαλη απειλη ειναι οι WW o Snow το χει κανει ξεκαθαρο προς ολους. Δε νομιζω να αναλωθουν σε οτιδηποτε αλλο μεχρι να αντιμετωπιστουν αυτοι

Έχω μια μικρή αμφιβολία ως προς αυτό.

Οπως έχω ξαναγράψει, νομίζω οτι ο μεγάλος πρωταγωνιστής όλης της ιστορίας, δεν ειναι άλλος από τη Σέρσει. Ακόμα και οι απέθαντοι, απ ότι φαίνεται, θα αντιμετωπιστούν πρώτοι (δε ξέρουμε με τι αποτελέσματα), με τη Σέρσει να έχει στρατό, όχι για να αντιμετωπίσει τους απέθαντους αλλά για να παραμείνει στον θρόνο, κάτι που μάλλον θα τραβήξει ως το τέλος.

Αν το καλοσκεφτούμε, ειναι εκπληκτικό το οτι μπορεί πχ οι άνθρωποι να νικήσουν τους απέθαντους αλλά να ηττηθούν από την mad Queen. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...