Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pa0ki είπε

Βρήκαμε ποιος είδε το τρέιλερ μόνο μια φορά και χωρίς κιόλας να δώσει την απαραίτητη προσοχή, ντροπή σου Άλκη :P

Απόκρυψη περιεχομένων

0:09 στο βίντεο

Εισαι σιγουρος; Θα μου πεις ποιος αλλος να 'ναι... 🤨

Δημοσ.

Δεν ξέρω όσο τα σπάει η σειρά τα trailers/teasers/etc τα βρίσκω μέτρια. Οποτε όλα στο Winterfell θα κριθούν μάλλον, μάλιστα, tbh θα προτιμούσα λίγο πιο κάτω την τελευταία μάχη.

Δημοσ.

Υπαρχει κατι να δουμε πριν ξεκινησει η 8η σεζον; Κατι σαν περιληψη ολων των προηγουμενων για να θυμηθουμε και να ζεσταθουμε για τα καλα; Αν γινεται να υπαρχουν και Ελληνικοι υποτιτλοι, καλα θα ηταν..

Δημοσ.
13 ώρες πριν, totalius είπε

Δε θυμάμαι τιποτα γμτ .

Ελαχιστα και γω. Να'ναι καλα τα recap στο γιουτουμπί (που μου ειχε πει μια ψυχη παλια).

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Υπαρχει κατι να δουμε πριν ξεκινησει η 8η σεζον; Κατι σαν περιληψη ολων των προηγουμενων για να θυμηθουμε και να ζεσταθουμε για τα καλα; Αν γινεται να υπαρχουν και Ελληνικοι υποτιτλοι, καλα θα ηταν..

Το καλύτερο, το οποίο κάνω κι εγώ, είναι να δεις όλα τα επεισόδια από την αρχή. Είναι σαν να βλέπω καινούρια σειρά, είχα ξεχάσει τα πάντα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Ison_ είπε

Το καλύτερο, το οποίο κάνω κι εγώ, είναι να δεις όλα τα επεισόδια από την αρχή. Είναι σαν να βλέπω καινούρια σειρά, είχα ξεχάσει τα πάντα.

Αυτό!

Με τουλάχιστον 5 χρόνια διαφορά από τότε που το πρωτοειδα και ένα χρόνο κενό ανάμεσα σε κάθε σεζόν, μόνο χοντρικά τα θυμόμουν.

τελείωσα την 4η σεζόν και ξεκινάω 5η. Παρατηρείς πιο πολλές λεπτομέρειες την 2η φορά που το βλέπεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpaso1 είπε

Θα βγει λογικά και επεισόδιο 0, μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει και η καινούρια σεζόν. Είναι η επίσημη περίληψη της προηγούμενης σεζόν απο το HBO. Κάθε χρόνο γίνεται αυτό, οπότε και φέτος θα βγεί τέτοιο επεισόδιο. Το θέμα είναι οτι άμα θες ελληνικούς υπότιτλους, δεν ξέρω άμα θα το δώσουν σημασία οι υποτιτλιστές.

Δημοσ.

Να αφήσουν τις χαζομάρες και να κάνουν ένα καλό τέλος. Ο άρχοντας δε θα ηταν έπος, αν στο τέλος ο Σάουρον έσφαζε τον Φρόντο και κυριαρχουσε στη μέση Γη :P

Μου το χουν κάνει τωρα μοδα, να νικάνε οι "κακοί" :P 

Δημοσ.
1 hour ago, pontez2 said:

Να αφήσουν τις χαζομάρες και να κάνουν ένα καλό τέλος. Ο άρχοντας δε θα ηταν έπος, αν στο τέλος ο Σάουρον έσφαζε τον Φρόντο και κυριαρχουσε στη μέση Γη :P

Μου το χουν κάνει τωρα μοδα, να νικάνε οι "κακοί" :P 

Με τον supreme ομως δεν εχεις θεμα ε??? 😂😂

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Kostasspil said:

Με τον supreme ομως δεν εχεις θεμα ε??? 😂😂

Γιατί να έχει, τέλειωσε το story? Nope...

Δημοσ.

Πω ρε φίλε πως πέρασαν 2 χρόνια, ελπίζω να αξίζει η αναμονή.

Δύο ερωτήσεις πρώτη ο πατέρας της σερσει λογικά είναι η Άρια πού μπορεί να αλλάζει πρόσωπα λέτε να είναι ο πραγματικός και νά μήν πέθανε ?

Δεύτερη υπάρχει περίπτωση πρώτα να γίνει η μάχη με τούς Γουάιτ γοκερς καί μετά με την σερσει, η λογική λέει όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Πω ρε φίλε πως πέρασαν 2 χρόνια, ελπίζω να αξίζει η αναμονή.

Δύο ερωτήσεις πρώτη ο πατέρας της σερσει λογικά είναι η Άρια πού μπορεί να αλλάζει πρόσωπα λέτε να είναι ο πραγματικός και νά μήν πέθανε ?

Δεύτερη υπάρχει περίπτωση πρώτα να γίνει η μάχη με τούς Γουάιτ γοκερς καί μετά με την σερσει, η λογική λέει όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Για το 1ο που ρωτάς δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις.

Για την 2η απορία σου πρώτα θα γίνει η μάχη με τους white walkers και μετά με την cersei.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...