Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

epir21
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
53 minutes ago, Πέτρος said:

Ο κοντός και η πιο κοντή, στο τέλος, στην "απειλή", αντιδρούν, ετοιμάζονται να πολεμήσουν, έστω.

Η Sansa, όπως σε όλη (σχεδόν) τη σειρά, "ήρεμη δύναμη", στα όρια της απάθειας...αμέτοχη.

Ας την κάνουμε ΠτΔ! :D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, mary είπε

Ισα που προλαβαινετε. Εμεις αρχισαμε ηδη.😄

50003288_10156009089151723_7559346292992

Μόλις τελειώσει η σειρά θα ξαναδώ το got από την αρχή  😎 θα πάθουμε στέρηση μετά  🙄

• Like 4

• Super Moderators
12 minutes ago, Alastor192 said:

οτι δηλαδη θα εχετε ολα τα επεισοδεια στον σκληρο σας δισκο και θα βλεπετε μονο ενα την μερα? Μαλιστα....

Το μαρτύριο της σταγόνας φάση...

1 ώρα πριν, Alastor192 είπε

οτι δηλαδη θα εχετε ολα τα επεισοδεια στον σκληρο σας δισκο και θα βλεπετε μονο ενα την μερα? Μαλιστα....

Δεν γίνεται συμφορουμιτη. Έχουμε και άλλες σειρές να δούμε και 8ωρη εργασία. 😛

Αλλιώς από την αρχή όλα μέχρι να πονέσουν τα μάτια μου.

3 ώρες πριν, coffeex είπε

Μόλις τελειώσει η σειρά θα ξαναδώ το got από την αρχή  😎 θα πάθουμε στέρηση μετά  🙄

Έχει κανένα μήνα που όλο το έλεγα και όλο δεν την άρχιζα, περισσότερο γιατί δεν ήθελε ο καλός μου να τη δούμε μαζί. Χτες μου δείχνει το εν λόγω ποστ και τα παίρνω. Το παίρνω απόφαση να την δω μόνη μου αλλά την έχει αράξει στον δίπλα καναπε. Με το που ξεκινάει τα σταματάει όλα και μου αρχίζει τα "κωλόπαιδο Μαρια μέσα στη μούρη μου είναι η τηλεόραση, δεν γίνεται να παίζει και να μην την βλέπω " 😂

Η δεύτερη φορά είναι καλύτερη. Ειδικά για κάποιον σαν και εμένα που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία.

Ξες την ιστορία και προσέχεις πιο πολύ για λεπτομέρειες. Και δεν έχεις το κενό μεταξύ των σεζόν που κοντεύεις με τα ξεχάσεις όλα.

• Like 2

2 ώρες πριν, mary είπε

Δεν γίνεται συμφορουμιτη. Έχουμε και άλλες σειρές να δούμε και 8ωρη εργασία. 😛

Αλλιώς από την αρχή όλα μέχρι να πονέσουν τα μάτια μου.

Έχει κανένα μήνα που όλο το έλεγα και όλο δεν την άρχιζα, περισσότερο γιατί δεν ήθελε ο καλός μου να τη δούμε μαζί. Χτες μου δείχνει το εν λόγω ποστ και τα παίρνω. Το παίρνω απόφαση να την δω μόνη μου αλλά την έχει αράξει στον δίπλα καναπε. Με το που ξεκινάει τα σταματάει όλα και μου αρχίζει τα "κωλόπαιδο Μαρια μέσα στη μούρη μου είναι η τηλεόραση, δεν γίνεται να παίζει και να μην την βλέπω " 😂

Η δεύτερη φορά είναι καλύτερη. Ειδικά για κάποιον σαν και εμένα που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία.

Ξες την ιστορία και προσέχεις πιο πολύ για λεπτομέρειες. Και δεν έχεις το κενό μεταξύ των σεζόν που κοντεύεις με τα ξεχάσεις όλα.

Μέχρι τον Απρίλιο θα την βγάλω με αυτό (μετά το πρώτο teaser έπεσε παραγγελία 😀  )

9789604978281-200.jpg

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τη λεπτομέρεια με το φτερό τη παρατηρήσατε;

Screenshot_2019-01-16-22-38-12-125_com.google.android.youtube.png.ddeb8aa862e2fa4aff1c0f2f86e31fbb.png

2 ώρες πριν, coffeex είπε

Μέχρι τον Απρίλιο θα την βγάλω με αυτό (μετά το πρώτο teaser έπεσε παραγγελία 😀  )

9789604978281-200.jpg

Έχουν μεταφραστεί όλα στα ελληνικά; Ξέρουμε;

Επεξ/σία από 7nisiotis

21 ώρες πριν, coffeex είπε

Αυτό μια βδομάδα το πολύ κρατάει, 2 φορές το έχω διαβάσει :P 

18 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Έχουν μεταφραστεί όλα στα ελληνικά; Ξέρουμε;

Όταν λες όλα ποια εννοείς ; 

Νομίζω το μόνο που δεν έχει μεταφραστεί ακόμα είναι το Fire & Blood, που κυκλοφόρησε πριν κάνα δίμηνο 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...