Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει μπει στις προηγούμενες σελίδες, αλλά καλό να ξαναμπεί, μια εξαιρετική ανάλυση για τους λόγους που το GoT πήρε την κάτω βόλτα.

Το υπογράφει στο Scientific American η Τουρκάλα ακαδημαϊκός Zeynep Tufekci (ή Τουφεξή στο ελληνικότερο) όπου εξηγεί πώς η μετατόπιση από το κοινωνιολογικό στο ψυχολογικό ευθύνεται για την σεναριακή κατρακύλα της σειράς.

Όλο το άρθρο που δεν είναι προφανώς για όλους, εδώ: https://blogs.scientificamerican.com/observations/the-real-reason-fans-hate-the-last-season-of-game-of-thrones/

• Like 1
  • Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Speculoos είπε

Όλο το άρθρο που δεν είναι προφανώς για όλους, εδώ: https://blogs.scientificamerican.com/observations/the-real-reason-fans-hate-the-last-season-of-game-of-thrones/

Τουλάχιστον λέει την άποψη της με επιχειρήματα, κομπλέ 👍

Ισχύουν κάποια απο όσα λέει, κατά την γνώμη μου, κάποια άλλα ομως όχι.

1. Εστιάζει στο ότι το show «μετατοπίστηκε απο το κοινωνιολογικό στο ψυχολογικό», κάτι που όντως συνεβει. Το θέμα μου είναι που αυτό το βρίσκει αρνητικό... Δεν νομίζω ότι είναι... 

Η μετατόπιση στο ψυχολογικό ταιριάζει σαν περίπτωση όταν πλησιάζουμε στο τέλος ενος δράματος. Έχουμε δει τέτοια παραδειγματα σε πολλά έργα, αριστουργήματα του κινηματογράφου/θεάτρου κλπ (υφαίνουν τον κοινωνικό ιστό στην αρχή-μέση, εστιάζουν στο ψυχολογικό στο τέλος...). Μη μπω στην διαδικασία να αναφερθώ καν. Δεν είναι λοιπόν κάτι αρνητικό.

Απο την άλλη, γραφει λες και το κοινωνιολογικό εξαφανίστηκε... δεν ισχύει αυτό ομως... εστιαζοντας στο ψυχολογικό, το κοινωνιολογικό δεν χάθηκε τελειως. Απλά εγινε φαση “read between the lines”, «pay attention to details” & “use your imaginations to fill in the gaps”, αναγκαστικά... (λιγότερες σεζόν, μπατζετ κλπ).

Btw, στα παραπανω 3, το τελευταίο εχει ιδιαίτερη σημασία και μπορούν να το πετύχουν μόνο όσοι έχουν την διάθεση, βασιζόμενοι ασφαλώς στα δυο πρώτα. Τα τρια αυτά παντως πιστεύω πως είναι αναγκαία συνθήκη για να αρέσει σε κάποιον το got τελικα. 

Το ξεχωριστό του got ομως δεν είναι αν αρέσει σε κάποιον ή όχι, ούτε καν αν θελει/μπορεί/αξίζει να μπει στον κοπο να αποκρυπτογραφήσει το τι συνεβει. Είναι το ότι αν ισχύουν οι 3 συνθηκες που παραπανω αναφέρθηκαν, τα κενά εξαφανίζονται... Κενα τύπου «αλλαντι άλλων» και «μαύρες τρύπες» που ακούγονται δεν υπήρξαν. Εστίασαν στο ψυχολογικό των ηρώων (κ καλά έκαναν IMO) κ άφησαν το κοινωνικό να «δουλεύει» στο background. 

2. Μια δεύτερη μου ένσταση, εστιάζεται στα «θέματα» που σχολίασε η δημοσιογράφος σχετικά με τις εξελίξεις και τους χαρακτήρες... Νομίζω είναι πιο πολύ wishful thinking μαζί με «εθισμό στα κλισέ» (δεν το λέω αρνητικά αλλά το get to the point.... Θα εξηγήσω):

στο γεγονος ότι πχ ο τυριον 

Spoiler

εν ολίγοις «ζαβωθηκε» και έκανε όλο λάθη... 

(ενα τυχαίο παραδειγμα, αλλά ισχύει σαν αντεπιχείρημα σε αρκετά απο όσα αναφέρει για την εξελιξη των χαρακτήρων), η απάντηση μου είναι πως:  

like in real life, 

Spoiler

«shit happens»... Τι εννοώ; Θα δώσω το εξης παράδειγμα: όταν πχ θανατώθηκε ο Ned

όλοι λεγαμε ότι είναι ρεαλιστικό και πολύ κοντα στη ζωη, δεν σώζεται πάντα ο ήρωας κλπ. Δλδ τώρα πχ που ειδαμε μια ιστορία όπου ο τυριον πράγματι 

Spoiler

ζαβωθηκε, ισως και λόγο της πίεσης, ισως ισως ισως για πολλούς λόγους, συμπτώσεις κλπ, γιατί πρέπει να με χαλάσει σαν πιθανότητα; στο got ειδικά, δεν περιμένω ο ήρωας να είναι συνεχως πετυχημένος. Αφού ξέρουμε ήδη ότι θα κάνει λάθη ο ήρωας, θα αποτύχει κλπ. Μετά απο Rob, Stanis, τοσους και τοσες, γιατί να πιστεύω ότι θα είναι καποιος «πετυχημένος» πάντα επειδή ήταν καποιες στιγμές στο παρελθον και κυρίως γιατί να χαλαστω όταν φαει τα μούτρα του; Θα ήταν κλισέ για το got. Τουλάχιστον απο κλισέ ήταν περιορισμένο αυτό που ειδαμε, μας αρεσε δεν μας άρεσε η εξέλιξη.  

Ισως καποιους να τους χάλασε επειδη ξεχάσανε ότι πολλά που περιμέναμε (ή έχτιζε το show) ανατράπηκαν απο το ίδιο το σοου, καποιες φορές και με σαδιστικό τρόπο.. να θυμίσω

Spoiler

το φεηλ με την κόρη του Στανις; 

No I won’t even go there 😄

Αυτο λοιπόν που ισχυρίζομαι, είναι πως αυτό που ειδαμε είναι η ιστορία του got. Αυτο συνεβη. Αν δεν καλύπτονταν τα κενά κοιτώντας στις λεπτομέρειες θα ήταν μάπα. Δεν συμβαίνει ομως αυτό και ο λογος ήταν ότι η ιστορία του got εξελίχθηκε σε ένα σύμπαν που έμεινε συνεκτικό μέχρι τέλους.

Εχοντας τα παραπανω ως δεδομένα, θα το χοντρυνω:

Spoiler

σχετικά με την εξέλιξη και ποιος «κάθισε» που, το σκεφτομαι καπως έτσι: όταν διάβασα πχ στην ιστορία ότι ο Μ. Αλέξανδρος πέθανε αφού ασθένησε μετά απο ένα συμπόσιο, απλά το δέχτηκα, επειδή συνεβει. Το ίδιο και στον κόσμο του got. “Shit happens”, η ιστορία έγραψε 🤷‍♂️

Σαν τελευταίο σχόλιο, πιστεύω ότι η τελευταία σεζόν του got συνολικά ικανοποίησε αρκετούς (ακόμα και το τέλος) & δεν το μίσησαν όλοι, οπως παρουσιάζεται καθ’ υπερβολή, ακόμα και απο τη δημοσιογράφο (τιτλος & και πρώτες φράσεις στο άρθρο της, “why fans hate got season 8”... )

Τέλος, πολύ θα ήθελα τα βιβλία να έχουν άλλη εξέλιξη ξεκινώντας με τον JS να...μενει εκει που είναι 😊

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/6/2019 στις 6:04 ΜΜ, Speculoos είπε

Δεν ξέρω αν έχει μπει στις προηγούμενες σελίδες, αλλά καλό να ξαναμπεί, μια εξαιρετική ανάλυση για τους λόγους που το GoT πήρε την κάτω βόλτα.

Το υπογράφει στο Scientific American η Τουρκάλα ακαδημαϊκός Zeynep Tufekci (ή Τουφεξή στο ελληνικότερο) όπου εξηγεί πώς η μετατόπιση από το κοινωνιολογικό στο ψυχολογικό ευθύνεται για την σεναριακή κατρακύλα της σειράς.

Το είχα διαβάσει και παλιότερα και είναι ανδιαφέρον άρθρο, αλλά παρότι καταλαβαίνω αυτό που θέλει να πει δεν είμαι σίγουρος ότι συμφωνώ.

Στο άρθρο αναφέρει: 

Αναφορά σε κείμενο

TV shows that travel in the psychological lane rarely do that because they depend on viewers identifying with the characters and becoming invested in them to carry the story, rather than looking at the bigger picture of the society, institutions and norms that we interact with and which shape us. They can’t just kill major characters because those are the key tools with which they’re building the story and using as hooks to hold viewers.

Το όλο επιχείρημα είναι ότι δεν σκοτώνουν χαρακτήρες και άρα εστιάζουν στο να επενδύσεις συναισθηματικά σε αυτούς περισσότερο και άρα ακολουθούν την "ψυχολογική" οδό.

Οκ, ας το δεχτώ για μια στιγμή, πετυχαίνουν όμως τον σκοπό τους; Τόσοι και τόσοι πέθαναν στις προηγούμενες σεζόν που υποτίθεται ακολουθούσε την "κοινωνιολογική" οδό και άρα δεν επενδύαμε σε αυτούς τόσο, όμως παρόλαυτά για όλους σχεδόν κλάψαμε ή μας έλλειψαν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Ήταν ο θάνατος της Daenerys, του Jaime ή της Cercei το ίδιο "δυνατά" ως γεγονότα στον θεατή με τον θάνατο του Rob ή του Ned, ή ακόμη και του Oberyn που εμφανίστηκε μερικά επεισόδια μόνο πριν πεθάνει τις προηγούμενες σεζόν;; Η ακόμη και αντιπαθών χαρακτήρων όπως ο Tywin ή ο Joffrey; Αν πραγματικά αυτή η σεζόν είχε σκοπό να μας κάνει να επενδύσουμε περισσότερο στους χαρακτήρες και πετύχαινε τον σκοπό της, θα έπρεπε να ήταν. Ας μην γελιόμαστε δεν είναι. Με λίγα λόγια, οι προηγούμενες σεζόν σε έκαναν να επενδύσεις περισσότερο στους χαρακτήρες, ακόμη κι αν πέθαιναν. Ήταν καλύτερες και σε κοινωνιολογικό και σε ψυχογραφικό ή "ψυχολογικό" επίπεδο. Απλά τα πράγματα.  

Επεξ/σία από Gilmaru
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Gilmaru είπε

Τόσοι και τόσοι πέθαναν στις προηγούμενες σεζόν που υποτίθεται ακολουθούσε την "κοινωνιολογική" οδό και άρα δεν επενδύαμε σε αυτούς τόσο, όμως παρόλαυτά για όλους σχεδόν κλάψαμε ή μας έλλειψαν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Ισχύει σε κάποιο βαθμό.

Παντως έπαιξε κάποιο ρολο και το «novelty factor». Μια αιτία είναι και το ότι παλαιοτερα δεν το περίμενε κανεις το θανατικο. Μετά, το περιμέναμε όλοι λίγο πολύ...

Αν το δει παντως καποιος όλο το πόνημα σερί (χωρίς το κενό των δυο χρόνων), το impact των τελευταίων σεζόν θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. 

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan
  • Like 2
Δημοσ.

" I hear this every day of my life, this coffee cup thing. So it’s good to know that the coffee cup got more press than the final season altogether,” Turner told O’Brien on his show.

“The coffee cup was where Kit’s  [Harington’s] chair was. First I blamed it on Emilia [Clarke], but I don’t think Emilia [Clarke] would do that. Kit [Harington] is lazy, and I think he would have done that. It was in front of Kit’s [Harington’s] chair and then obviously he moved, so this picture was taken and it looked like it was in my seat, but I wasn’t there either. It was Kit [Harington]. It was a 100 percent Kit [Harington].”

https://www.geek.com/television/game-of-thrones-star-sophie-turner-blames-kit-harington-for-coffee-cup-dilemma-1791099/

Πολύ γκρίνια η Sophie Turner

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

" I hear this every day of my life, this coffee cup thing. So it’s good to know that the coffee cup got more press than the final season altogether,” Turner told O’Brien on his show.

“The coffee cup was where Kit’s  [Harington’s] chair was. First I blamed it on Emilia [Clarke], but I don’t think Emilia [Clarke] would do that. Kit [Harington] is lazy, and I think he would have done that. It was in front of Kit’s [Harington’s] chair and then obviously he moved, so this picture was taken and it looked like it was in my seat, but I wasn’t there either. It was Kit [Harington]. It was a 100 percent Kit [Harington].”

https://www.geek.com/television/game-of-thrones-star-sophie-turner-blames-kit-harington-for-coffee-cup-dilemma-1791099/

Ακόμη και με το ποτήρι, ο Snow "καρφώνει" την Daenerys. :D

Δημοσ.
4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Πιωμένη θα ήταν, όπως και σε διάφορες άλλες δηλώσεις/tweets/posts τελευταία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν έχω γράψει τόσο καιρό τίποτα μιας και εμένα μου άρεσε και πολύ μάλιστα το τέλος. Ναι θα μπορούσε να έχει 2 3 επεισόδια ακόμα αλλά δεν αλλάζει την εικόνα μου. Μου άρεσε και θα το ξαναδώ άλλες 10 φορές. Γιατί τα 4 τελευταία επεισόδια τα έχω δει από 4 φορές το καθένα.

Οπότε, η επίθεση του αρθρογράφου είναι τουλάχιστον αστεία και ο τίτλος προκλητικός και χωρίς ίχνος σεβασμού σε μια από τις καλύτερες σειρές ever. Επίσης.....δεν κατάλαβα γιατί υποθέτει πως υπάρχουν μόνο δυσαρεστημένοι από την τελευταία σεζόν;

Δεν διάβασα τίποτα παραπάνω, από την πρώτη παράγραφο κατάλαβα ότι διαβάζω άρθρο τύπου που δεν θα έπρεπε να γράφει ούτε κείμενα περιγραφής προϊόντων.

Τέλος, σταματήστε να είστε τόσο αχάριστοι κάποιοι (και δεν αναφέρομαι στο παιδί που έβαλε το άρθρο αλλά γενικά). Το αν σας άρεσε ή όχι το τέλος μιας σειράς της οποίας λατρέψατε για τις υπόλοιπες σεζόν δεν σας δίνει το δικαίωμα να κάνετε τέτοιο πόλεμο κατά πάντων. Ειδικά το petition του να ξαναγίνει η τελευταία σεζόν είναι το λιγότερο προσβλητικό προς όλους όσους δούλεψαν σκληρά για μια σειρά που δεν έχει προηγούμενο στην τηλεόραση και ίσως να μην έχει και στο μέλλον κάτι παρόμοιο. 

Οι βαθμολογίες στο IMDB είναι απλά αστείες. Μόνο παιδάκια και haters θα μπορούσαν να το βάλουν τόσο κάτω στην βαθμολογία....δυστυχώς ο κόσμος δεν εκτιμάει ποτέ τίποτα.

Υγ. Δεν θέλω να προκαλέσω πόλεμο και αντιπαράθεση....αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί που απλά έχουν σκάσει με αυτό τον πόλεμο που δέχεται η σειρά και είναι απλά θεατές. Σκεφτείτε πως έχουν νιώσει όλοι όσοι δούλεψαν με αυτή την αρνητική κριτική που έχουν δεχτεί φέτος, την οποία θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το λιγότερο υπερβολική.

Επεξ/σία από jay_D
  • Thanks 4
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, jay_D είπε

Δεν έχω γράψει τόσο καιρό τίποτα μιας και εμένα μου άρεσε και πολύ μάλιστα το τέλος. Ναι θα μπορούσε να έχει 2 3 επεισόδια ακόμα αλλά δεν αλλάζει την εικόνα μου. Μου άρεσε και θα το ξαναδώ άλλες 10 φορές. Γιατί τα 4 τελευταία επεισόδια τα έχω δει από 4 φορές το καθένα.

Οπότε, η επίθεση του αρθρογράφου είναι τουλάχιστον αστεία και ο τίτλος προκλητικός και χωρίς ίχνος σεβασμού σε μια από τις καλύτερες σειρές ever. Επίσης.....δεν κατάλαβα γιατί υποθέτει πως υπάρχουν μόνο δυσαρεστημένοι από την τελευταία σεζόν;

Δεν διάβασα τίποτα παραπάνω, από την πρώτη παράγραφο κατάλαβα ότι διαβάζω άρθρο τύπου που δεν θα έπρεπε να γράφει ούτε κείμενα περιγραφής προϊόντων.

Τέλος, σταματήστε να είστε τόσο αχάριστοι κάποιοι (και δεν αναφέρομαι στο παιδί που έβαλε το άρθρο αλλά γενικά). Το αν σας άρεσε ή όχι το τέλος μιας σειράς της οποίας λατρέψατε για τις υπόλοιπες σεζόν δεν σας δίνει το δικαίωμα να κάνετε τέτοιο πόλεμο κατά πάντων. Ειδικά το petition του να ξαναγίνει η τελευταία σεζόν είναι το λιγότερο προσβλητικό προς όλους όσους δούλεψαν σκληρά για μια σειρά που δεν έχει προηγούμενο στην τηλεόραση και ίσως να μην έχει και στο μέλλον κάτι παρόμοιο. 

Οι βαθμολογίες στο IMDB είναι απλά αστείες. Μόνο παιδάκια και haters θα μπορούσαν να το βάλουν τόσο κάτω στην βαθμολογία....δυστυχώς ο κόσμος δεν εκτιμάει ποτέ τίποτα.

Υγ. Δεν θέλω να προκαλέσω πόλεμο και αντιπαράθεση....αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί που απλά έχουν σκάσει με αυτό τον πόλεμο που δέχεται η σειρά και είναι απλά θεατές. Σκεφτείτε πως έχουν νιώσει όλοι όσοι δούλεψαν με αυτή την αρνητική κριτική που έχουν δεχτεί φέτος, την οποία θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το λιγότερο υπερβολική.

Η αντίθετη άποψη από τη δική σου, δεν είναι αυτοί που έφτιαξαν το petition να ξαναγυριστεί η τελευταία σεζόν και οι haters που βάζουν 1 στο imdb. Αυτό είναι η εύκολη τακτική για να δώσεις έμφαση στην γνώμη σου ότι ήταν πολύ καλό. Το ίδιο μπορεί να γίνει και αντίθετα, κόντρα σ' αυτούς που βάζουν 10. Θέλεις να μας πεις πόσο το βαθμολόγησες να έχουμε μια εικόνα;

Η γενική άποψη κατά μέσο όρο, με επιχειρήματα κτλ έχει αναλυθεί σ' όλο το ίντερνετ και υπερισχύει ότι το σενάριο ήταν κακό, επιφανειακό, βιαστικό όπως θες πες το. Αυτό είναι το τελικό συμπέρασμα, βάση πλειοψηφίας. Το να σου άρεσε εσένα είναι σεβαστό, ακόμη κι αν έβαλες 10 που είναι ακριβώς το ίδιο με αυτούς που έβαλαν 1, οι υπερβολές όμως από αλλού έρχονται, ότι δήθεν γίνεται συντονισμένη επίθεση και άλλα τέτοια.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Η αντίθετη άποψη από τη δική σου, δεν είναι αυτοί που έφτιαξαν το petition να ξαναγυριστεί η τελευταία σεζόν και οι haters που βάζουν 1 στο imdb. Αυτό είναι η εύκολη τακτική για να δώσεις έμφαση στην γνώμη σου ότι ήταν πολύ καλό. Το ίδιο μπορεί να γίνει και αντίθετα, κόντρα σ' αυτούς που βάζουν 10. Θέλεις να μας πεις πόσο το βαθμολόγησες να έχουμε μια εικόνα;

Η γενική άποψη κατά μέσο όρο, με επιχειρήματα κτλ έχει αναλυθεί σ' όλο το ίντερνετ και υπερισχύει ότι το σενάριο ήταν κακό, επιφανειακό, βιαστικό όπως θες πες το. Αυτό είναι το τελικό συμπέρασμα, βάση πλειοψηφίας. Το να σου άρεσε εσένα είναι σεβαστό, ακόμη κι αν έβαλες 10 που είναι ακριβώς το ίδιο με αυτούς που έβαλαν 1, οι υπερβολές όμως από αλλού έρχονται, ότι δήθεν γίνεται συντονισμένη επίθεση και άλλα τέτοια.

Μα δεν είπα ότι η άποψη μου είναι η σωστή και πρέπει να τη δεχτούν όλοι (σε αντίθεση με το μισό internetικο hate που μου επιβάλει να αποδεχτώ ότι είναι κακή σεζόν, όπως γράφεις "με επιχειρήματα και έχει αναλυθεί" και εσύ λες και υπάρχει επιχείρημα για τα προσωπικά γούστα του καθενός). Είπα ότι ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει και η συμπεριφορά του κόσμου είναι άδικη. Μην μπερδεύεσαι. Δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που λένε ότι δεν τους αρέσει. Πολύ καλά κάνουν και έχουν την δική τους οπτική γωνία. Έχω πρόβλημα με τον εξαναγκασμό προς όλους όσους άρεσε η σειρά να αλλάξουν άποψη "γιατί αυτό συζητάει όλο το ίντερνετ και όλος ο κόσμος" και έχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα με όλο τον πόλεμο που έχει δεχτεί η σειρά. Είναι άδικος. Δεν θα αναλύσω τίποτα παραπάνω. Δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν για το αντίθετο. Απλά έχει κουράσει αυτή η αρνητική στάση πάρα πολύ. 

Υγ. Αν συμφωνείς με το άρθρο που μπήκε και δεν βλέπεις που είναι το κακό στο ύφος του...τότε δεν μπορώ να συζητήσω κάτι παραπάνω. Έχουμε διαφορετική άποψη σε κάποια θέματα.

Επεξ/σία από jay_D
Δημοσ.
On 06/06/2019 at 20:55, TheGrisGrisMan said:

τα βιβλία να έχουν άλλη εξέλιξη ξεκινώντας με τον JS να...μενει εκει που είναι

Δεν θα χει και πολυ νοημα ομως να δημιουργηθει τετοιο μυστηριο γυρω απ την πραγματικη του ταυτοτητα, αν απλα μεινει εκει που ειναι, καποιο ρολο πρεπει να παιξει. Γιατι στην σειρα επαιξε, ασχετως αν δεν ικανοποιηθηκε πολυς κοσμος

Δημοσ.

Εγώ θα μιλήσω για το τι αισθάνομαι σήμερα, φυσικά είναι αποτέλεσμα του κακού τρόπου που παρουσίασαν σεναριακά όλες αυτές τις ωραίες ιδέες που είχαν για το κλείσιμο της.

Αισθάνομαι σαν να τελείωσε τώρα ο 7ος κύκλος, δηλαδή περιμένω ακόμα τον 8ο. Αυτό γίνεται γιατί έγιναν τόσο γρήγορα όλα που πραγματικά δεν μπορώ να επεξεργαστώ μέσα στο μυαλό μου αυτά που είδα.

Και το κακό με αυτά που είδα είναι, ότι αντί να σκέφτομαι αυτά που είδα στα επεισόδια, σκέφτομαι τι πραγματικά κρυβόταν από πίσω και πόσα σενάρια κάνω στο μυαλό μου(με τα ίδια αποτελέσματα σαν σκηνές). Δηλαδή αυτά τα κενά που άφησαν τα επεισόδια τα σκέφτομαι περισσότερο από αυτά που είδα πραγματικά. Π.χ. το πώς έφτασε η dany να πάρει την τρελή απόφαση να τους κάψει όλους είναι κάτι που θα ήθελα να το δω περισσότερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...