Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, gnsX είπε

Νταξ ρε μαν σε καταλαβαίνω αλήθεια, αλλά πότε σκοπεύεις να τη δεις την σεζόν; Μέσα στο 19;

Dude δεν έχουμε όλοι τον ίδιο ελεύθερο χρόνο και εγώ επειδή είναι η αγαπημένη μου σειρά κάθε χρόνο την βλέπω από την αρχή έτσι ώστε όταν φτάσω στην τελευταία σίγουρα έχουν βγει όλα τα επεισόδια. ;) Από εκεί και πέρα και 20 χρονια να περάσουν δεν κάνουμε spoilers από σεβασμό προς τους άλλους, δεν μπορούμε να ξέρουμε ποτε κάποιος θα αποφασίζει να το δει, ειδικά όταν είναι ένα click το spoiler, κάποιοι μπαίνουν απλά να διαβάσουν γνώμες.

Το άτομο πιο πίσω που μου έκανε spoiler

Spoiler

τον θάνατο της Queen

και χωρίς πλακα ήμουν έτοιμος να βρίσω σε φάση perm ban και να πλερω κάνα hacker να μου βρει την διευθυνση του Jay & Silent Bob φάση...Anyways όσο το thread δεν έχει τίτλο για spoilers δεν επιτρέπονται, ας το σεβαστούμε λοιπόν. :)Sorry για τον χαρακτηρισμό παραπάνω.

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

...Από εκεί και πέρα και 20 χρόνια να περάσουν δεν κάνουμε spoilers από σεβασμό προς τους άλλους, δεν μπορούμε να ξέρουμε ποτε κάποιος θα αποφασίζει να το δει, ειδικά όταν είναι ένα click το spoiler, κάποιοι μπαίνουν απλά να διαβάσουν γνώμες.

...

Κάπως lol για αυτό.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, papajim1986 said:

Mπεκροκανάτα o γιαννακης. 🤣

Φαινόταν από τα περσινά videos που είχαν βγει σε κάτι pubs.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε

Το ριξε στο ποτο μ αυτα που εγιναν στην τελευταια σεζον; 😎

Νωρίτερα, κάπου είχα δει ένα video που ήταν λιώμα σε ένα μπαρ.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να γράψω και εγώ την άποψή μου για το κλείσιμο της σειράς.

Εμένα μου άρεσε. Συμφωνώ βέβαια ότι η 8 σεζόν ως επί το πλείστον ήταν βιαστική και κάπως πρόχειρη αλλά: 

Spoiler

- Όλη η σειρά βασιζόταν σε παιχνίδια πολιτικής και κλείνει με πολιτική όπου αντιλαμβάνονται επιτέλους οι άρχοντες ότι η διακυβέρνηση δεν είναι προνόμιο αίματος αλλά ικανότητας και αποφασίζουν να εκλέγουν τον εκάστοτε βασιλιά. 
- Σε όλη την σειρά το πεπρωμένο αναφερόταν συνεχώς. Η Νταινέρις δεν ξεφεύγει από το πεπρωμένο της και γίνεται Mad Queen όπως ο πατέρας της ο Παράφρων Βασιλιάς τυφλωμένο από την εξουσία της.
- Ακριβώς στο αντίθετο άκρο ο Τζον Σνόου παραμένει ταπεινός και προσηλωμένος στο καθήκον (παρόλο την βασιλική καταγωγή του) όντας προσκολλημένος στον τρόπο που τον μεγάλωσε ο Ένταρντ κάτι που δείχνει τις αρχές των Βορείων και την προσκόλλησή τιυς με τους προγόνους τους. Η αντίθεση αυτή με την Νταινέρις θεωρώ ότι είναι μεγάλο ατού της ιστορίας.
- Η Σάνσα (που πάντα της άρεσε η χλιδή) γίνεται βασίλισσα του Βορρά και η Άρυα που πάντα ήταν αναρχικό στοιχείο αποφασίζει να κάνει κάτι εξτρίμ όπως η εξερεύνηση. Ο Μπαρν όντας σοφός και πράος νομίζω κάνει έναν καλό βασιλιά.
- Ο δράκος λογικά πάει στην Βαλύρια εκεί από όπου ξεκίνησε το γένος τους.

Το Βάλαρ Μοργκούλις και Βάλαρ Ντοχέρις (όλοι οι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν και όλοι οι άνθρωποι πρέπει να υπηρετήσουν) βλέπουμε να τηρείται σε όλη την σειρά και στο κλείσιμό της. Ο Τζον υπηρετεί η Καλήσι πεθαίνει.

Με αυτά θέλω να πω ότι η σειρά κλείνει κυκλικά και έμεινε σε όλη την διάρκεια της σχετική με τα κύρια σημεία της.

Ναι η τελευταία σεζόν ήταν κάπως βιαστική, όπως προείπα, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να κατακεραυνώνεται αυτή η εξαιρετική παραγωγή.

Υγ.: Για την μουσική της σειράς, απλά κορυφαία!

Επεξ/σία από kosmasdel
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όλα τα παραπάνω ήταν οι λόγοι που δε μου άρεσε το κλείσιμο. Ενώ οι χαρακτήρες και οι ιστορίες τους (στα πλαίσια του συγκεκριμένου universe) ήταν απόλυτα ρεαλιστικά μέχρι και τον 6ο κύκλο, τελικά ο καθένας πήρε ό,τι ακριβώς του ""άξιζε"". Καθόλου ρεαλιστικό δηλαδή.

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/5/2019 στις 1:34 ΜΜ, kosmasdel είπε

Να γράψω και εγώ την άποψή μου για το κλείσιμο της σειράς.

Εμένα μου άρεσε. Συμφωνώ βέβαια ότι η 8 σεζόν ως επί το πλείστον ήταν βιαστική και κάπως πρόχειρη αλλά: 

Απόκρυψη περιεχομένων

- Όλη η σειρά βασιζόταν σε παιχνίδια πολιτικής και κλείνει με πολιτική όπου αντιλαμβάνονται επιτέλους οι άρχοντες ότι η διακυβέρνηση δεν είναι προνόμιο αίματος αλλά ικανότητας και αποφασίζουν να εκλέγουν τον εκάστοτε βασιλιά. 
- Σε όλη την σειρά το πεπρωμένο αναφερόταν συνεχώς. Η Νταινέρις δεν ξεφεύγει από το πεπρωμένο της και γίνεται Mad Queen όπως ο πατέρας της ο Παράφρων Βασιλιάς τυφλωμένο από την εξουσία της.
- Ακριβώς στο αντίθετο άκρο ο Τζον Σνόου παραμένει ταπεινός και προσηλωμένος στο καθήκον (παρόλο την βασιλική καταγωγή του) όντας προσκολλημένος στον τρόπο που τον μεγάλωσε ο Ένταρντ κάτι που δείχνει τις αρχές των Βορείων και την προσκόλλησή τιυς με τους προγόνους τους. Η αντίθεση αυτή με την Νταινέρις θεωρώ ότι είναι μεγάλο ατού της ιστορίας.
- Η Σάνσα (που πάντα της άρεσε η χλιδή) γίνεται βασίλισσα του Βορρά και η Άρυα που πάντα ήταν αναρχικό στοιχείο αποφασίζει να κάνει κάτι εξτρίμ όπως η εξερεύνηση. Ο Μπαρν όντας σοφός και πράος νομίζω κάνει έναν καλό βασιλιά.
- Ο δράκος λογικά πάει στην Βαλύρια εκεί από όπου ξεκίνησε το γένος τους.

Το Βάλαρ Μοργκούλις και Βάλαρ Ντοχέρις (όλοι οι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν και όλοι οι άνθρωποι πρέπει να υπηρετήσουν) βλέπουμε να τηρείται σε όλη την σειρά και στο κλείσιμό της. Ο Τζον υπηρετεί η Καλήσι πεθαίνει.

Με αυτά θέλω να πω ότι η σειρά κλείνει κυκλικά και έμεινε σε όλη την διάρκεια της σχετική με τα κύρια σημεία της.

Ναι η τελευταία σεζόν ήταν κάπως βιαστική, όπως προείπα, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να κατακεραυνώνεται αυτή η εξαιρετική παραγωγή.

Υγ.: Για την μουσική της σειράς, απλά κορυφαία!

Σε γενικες γραμμες, αν αφήσουμε λιγο στην ακρη τις προχειροτητες και τα κραυγαλεα λαθη στο σεναριο, το τελος αυτο θα ταιριαζε σε ταινια της Disney και οχι στο GoT.

Spoiler

Πολιτικη δεν ειναι να εμφανιζονται μαγικα ολοι οι αρχοντες και να συμφωνουν σε κατι ουρανοκατεβατο (και η Σανσα να κανει brexit μονη της). Οποιαδηποτε πολυπλοκοτητα εδινε το κατι παραπανω στη σειρα ειχε χαθει απο την 7η σεζον αλλα υπηρχε η ελπιδα οτι θα μας ανταμειψει η 8η με τη μεγαλη συγκρουση με το NK (τζαμπα η προσμονη) και ο μεγαλος κακος που εμεινε, η Σερσι, πηγε απο ενα σωρο πετρες που επεσαν μονο εκει που βρισκοταν αυτη..

Ξαναρχισα παλι..🙊

Επεξ/σία από dazed

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...