Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/5/2019 στις 4:58 ΜΜ, DeadOrganPlayer είπε

Το τελευταίο επεισόδιο εντωμεταξύ στο imdb έχει 4,4.

Αυτό για τα δεδομένα του site ισοδυναμεί με επίπεδο Μεγάλης Απόφραξης με Κώστα Τσακωνα και Τάσο Κωστή 😂

Την μεγαλη απόφραξη, δεν θα την ξαναβρισεις, την απόφραξη!!!

Σοβαρα τώρα, η μεγάλη απόφραξη εχει καλύτερη πιθανότητα replayability από το τελευταίο επεισόδιο. Τα λεμε σε 5 χρονια απο τώρα. Αν και συγκρίνουμε ελληνική καλτ βιντεοταινία με την πιο ακριβη τηλεοπτική παραγωγή...

• Thanks 1
  • Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην αρχή όταν το είδα δεν ήμουν σίγουρος αν ήμουν απογοητευμένος από το επεισόδιο ή επειδή τελείωσε η κορυφαία για 'μένα σειρά. Τελικά είμαι ακόμα απογοητευμένος από το πόσο κακό τέλος είχε. Άπειρες χαμένες ευκαιρίες, και έγιναν οι χειρότερες δυνατές επιλογές. Είμαι από αυτούς που ήταν ΟΚ με την έκβαση της ιστορίας στα προηγούμενα επεισόδια (αναγνωρίζοντας όμως ότι όλα γίνονταν υπερβολικά γρήγορα) και πίστευα ότι με ένα καλό τέλος θα δέσουν όλα. Τώρα όμως έφτασα σε σημείο να περιμένω το Winds of Winter περισσότερο από ποτέ για να δω τη σωστή ιστορία πώς θα εξελιχθεί από έναν άξιο storyteller. Αργεί κι αυτό αλλά τέλος πάντων. Κρίμα γιατί το τέλος επισκιάζει όλα τα υπόλοιπα που άγγιξαν την τελειότητα.

Επεξ/σία από Norone92
  • Like 3
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Ακομα δεν τα εχετε δει τα επεισοδια ορισμενοι;

Αν απαντάς σ' εμένα, το είδα τη μέρα που βγήκε

Δημοσ.

Το σκέφτηκα και εγώ εκείνη την στιγμή, αλλά δεν έδωσα την δέουσα σημασία μπροστά στα υπόλοιπα που γινόταν. Τελικά έκανε κάποιος ένα βίντεο με τις πιθανές μελλοντικές εξελίξεις

Spoiler

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, coffeex είπε

spoiler για το extra που παίχτηκε σήμερα 

Απόκρυψη περιεχομένων

Spoiler

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον bran, είχε δηλώσει ότι όταν είδε στο σενάριο ότι γίνεται βασιλιάς, νόμιζε ότι του στείλανε ψεύτικο σενάριο για να του κάνουν πλάκα. Δεν μπορούσε ούτε να το φανταστεί ότι θα υπήρχε τέτοια εξέλιξη.

Ότι και να λέμε οι απέξω παιδιά, όταν οι ίδιοι οι ηθοποιοί που γνωρίζουν τον χαρακτήρα που υποδύονται καλύτερα από όλους μας, δεν πίστευαν/δεν τους άρεσαν αυτά που διάβαζαν στο σενάριο, είναι ξεκάθαρο ότι το σενάριο ήταν αποτυχία.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, coffeex είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Πολύ καλή ερμηνεία από τον Harrington. Καλύτερη και από αυτή στη σειρά...

• Like 3
Δημοσ.
23 ώρες πριν, mike299 είπε

Το σκέφτηκα και εγώ εκείνη την στιγμή, αλλά δεν έδωσα την δέουσα σημασία μπροστά στα υπόλοιπα που γινόταν. Τελικά έκανε κάποιος ένα βίντεο με τις πιθανές μελλοντικές εξελίξεις

Απόκρυψη περιεχομένων

Τώρα κατάφερα να το δω. 

Πολυ καλή ανάλυση, για τα shortcomings, χωρίς φανατισμό. Παντως το λέει και ο ιδιος στο τέλος: «Aν και εγω επρεπε να το κλεισω σε 6 επεισόδια, θα το έκανα μάλλον έτσι...»

Δημοσ.
20 ώρες πριν, coffeex είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ποιος είναι ο τίτλος του extra;

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, wizzy said:

Ποιος είναι ο τίτλος του extra;

S08E00 The Last Watch.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...