Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

epir21
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά ξέρουμε πως θα μπορέσουμε να δούμε την 8η σεζόν με ελληνικούς υπότιτλους σε απευθείας μετάδοση από την Αμερική?

Έχει αγοράσει κανείς τα δικαιώματα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, AquaC είπε

Μάλιστα..

Παίζει κανένα από τα "γνωστά site" να έχουν livestream από Nova?

Αλλιώς θα αναγκαστούμε να τα βλέπουμε την επόμενη μέρα από τη προβολή

Λίγες ώρες μετά... και με υπότιτλους. Όπως πάντα.

• Thanks 1

36 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Γιατί προτιμώ να δω στον δικό μου χρόνο χαλαρός αφού έχει βγει όλη η season. ;)

Άμα ζεις σε καμία καλύβα στη μέση του πουθενά χωρίς πρόσβαση σε internet, τότε μπορείς να τη γλιτώσεις χωρίς spoiler. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν νομίζω να τα καταφέρεις. 

Είδικα όταν μιλάμε για τη τελευταία σεζόν του GOT που έχει γίνει cultural φαινόμενο ακόμα και στην Ελλάδα.

• Like 4

1 ώρα πριν, thomasG4 είπε

Άμα ζεις σε καμία καλύβα στη μέση του πουθενά χωρίς πρόσβαση σε internet, τότε μπορείς να τη γλιτώσεις χωρίς spoiler. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν νομίζω να τα καταφέρεις. 

Είδικα όταν μιλάμε για τη τελευταία σεζόν του GOT που έχει γίνει cultural φαινόμενο ακόμα και στην Ελλάδα.

Καταλαβαίνω τι λες και σε γενικές γραμμές μάλλον και ισχύει αλλα προσωπικά ποτε δεν είχα θέμα και το κάνω με όλες τις σειρές αυτό. ;) Maybe im just lucky. :)

53 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Καταλαβαίνω τι λες και σε γενικές γραμμές μάλλον και ισχύει αλλα προσωπικά ποτε δεν είχα θέμα και το κάνω με όλες τις σειρές αυτό. ;) Maybe im just lucky. :)

Βλέπω τη σειρά από τη πρώτη σεζόν επεισόδιο - επεισόδιο. Η περσινή σεζόν και η προηγούμενη απο αυτή μπορώ να πω ότι δεν είχαν καμία σχέση με τις αρχικές σε αριθμό spoiler που μπορεί να φάει κάποιος, άμα μπαίνει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, forum ή απλά να μιλάει με γνωστούς που ξέρει ότι παρακολουθούν τη σειρά. Αν και στη τελευταία περίπτωση πρέπει να είναι πολύ άτυχος να συμβεί κάτι τέτοιο ( πχ μιλάνε δύο συνάδελφοι για το χθεσινό επεισόδιο και εσύ τραβάς τα βυζιά σου γιατί είχες τη γκαντεμιά να περνάς από εκεί :P ). Έχει γιγαντωθεί το πρόβλημα για κάποιον που θέλει να δει όλα τα επεισόδια μαζεμένα στο τέλος. Το μόνο καλό από τότε που η σειρά έχει προχωρήσει την ιστορία είναι ότι δεν κυκλοφορούν spoiler από τα βιβλία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα δε με απασχολεί σε τέτοιο βαθμό τι γίνεται και αν φάω spoiler.

Ναι, μπορεί να μην είναι Μπέργκμαν ή Ταρκόφσκι, αλλά έχει τέτοιο στήσιμο και είναι τόσο μεγάλη παραγωγή, που δε με νοιάζει αν φάω spoiler. Δεν τη βλέπω για να δω τι θα γίνει τελικά, αλλά επειδή είναι «αλλού».

Ή έστω ήταν μέχρι και την έκτη season, γιατί στην έβδομη άρχισε να πέφτει σε πιο γήινα επίπεδα.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τότε στα σεναριακά ντουζένια της σειράς με red wedding, θάνατο τζόφρεϊ κλπ ήταν όντως μεγάλο θέμα τα σπόιλερς. Πλέον έπαψαν να με απασχολούν. Δηλ. ναι μεν αποφεύγω τα κατάλληλα σάιτ μετά την προβολή κάποιου επεισοδίου, αλλά αν πάρει κάτι κατά λάθος το αυτί μου δεν θα φρικάρω κιόλας. Τουλάχιστον αυτό έγινε στις τελευταίες 2 σεζόν.

Επεξ/σία από McNerd

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, McNerd είπε

Τότε στα σεναριακά ντουζένια της σειράς με red wedding, θάνατο τζόφρεϊ κλπ ήταν όντως μεγάλο θέμα τα σπόιλερς. Πλέον έπαψαν να με απασχολούν. Δηλ. ναι μεν αποφεύγω τα κατάλληλα σάιτ μετά την προβολή κάποιου επεισοδίου, αλλά αν πάρει κάτι κατά λάθος το αυτί μου δεν θα φρικάρω κιόλας. Τουλάχιστον αυτό έγινε στις τελευταίες 2 σεζόν.

Ισχύει, προβλέψιμα πλέον τα πράγματα, μόνο το τέλος θα είναι major spoiler(λογικά)..

Επίσης λέτε να βγουν τα alternate endings που γυρίσανε στην Blu-ray έκδοση;

Επεξ/σία από john_shadow

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...