Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

epir21
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, koftis650 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

got01.jpg

got02.jpg

Το οτι καθεται κοσμος και αυξανει την φωτεινότητα στα υψη , και ψαχνει  frame by frame για να βρει καποιο ''΄λαθος'' δειχνει ποσο ελευθερο χρονο εχουμε και ποσο ανετα ζουμε , που ψαχνουμε να βρουμε προβληματα για να αποφυγουμε την μιζερια. Αυτο ισχυει για τα παντα και οχι μονο για την συγκεκριμενη περιπτωση . 

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

26 λεπτά πριν, pictorino είπε

Τελείωσε η τρομερή αυτή σειρά που έμεινε στην ιστορία. Πιστεύω ότι χρειάζονταν μερικά ακόμα επεισόδια για να αποδοθούν πιο σωστά και ομαλά οι εξελίξεις. Τέλος, όπως έγινε μόδα η σειρά, έτσι έγινε μόδα το κράξιμο σε αυτήν. Θα έγραφα μερικά ακόμα πράγματα αλλά δεν γνωρίζω πως μπαίνουν τα spoiler. 

Τρίτο εικονίδιο από τα δεξιά που είναι σαν ένα μάτι.

• Thanks 1

Η ποιοτητα που το ειδατε πως ηταν? Εμενα το AMZN 1080 ηταν πολυ χαλι δεν μπορω να καταλαβω αν φταιει κατι  στην τηλεοραση μου ή στην εκδοση. Το προηγουμενο πχ ηταν χαρμα επεφταν σαγονια σε καποιες σκηνες

5 λεπτά πριν, bvb7 είπε

Η ποιοτητα που το ειδατε πως ηταν? Εμενα το AMZN 1080 ηταν πολυ χαλι δεν μπορω να καταλαβω αν φταιει κατι  στην τηλεοραση μου ή στην εκδοση. Το προηγουμενο πχ ηταν χαρμα επεφταν σαγονια σε καποιες σκηνες

Memento απλά τέλεια ποιότητα. 

• Like 5

2 λεπτά πριν, coffeex είπε

Memento απλά τέλεια ποιότητα. 

Αυτα εβλεπα κι εγω μεχρι το 3ο που το AMZN μου φανηκε καλυτερο και αλλαξα. Θα ξαναδοκιμασω memento

Βαρέθηκα να διαβάζω κράξιμο... Έχετε συνηθίσει τόσο πολύ τις αμερικανιές με τα κλασικά αναμενόμενα στο τέλος που όλα ρέουν βάσει πλάνου και δε μπορείτε να χαρείτε την τελευταία season...
Και για να απαντήσω για

Spoiler

τη μεταστροφή του John, ο John είχε αποφασίσει "ουσιαστικά" οτι θα σκοτώσει αν χρειαστεί την Ντάνυ από το επεισόδιο 5, όταν την είδε να καίει όλο το King's Landing. Τι περιμένατε δηλαδή; να κάτσει 3-4 επεισόδια να παλέψει με τα αισθήματα του για να το κάνει!?? Το τέλος ήταν υπερβολικά καλό και συμμετρικό και γι αυτό δεν σας άρεσε τους περισσότερους γιατί συνηθίσατε τις αμερικανιές..

κι επίσης σας αρέσει η γκρίνια.

• Like 12
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, geodrako είπε

Βαρέθηκα να διαβάζω κράξιμο... Έχετε συνηθίσει τόσο πολύ τις αμερικανιές με τα κλασικά αναμενόμενα στο τέλος που όλα ρέουν βάσει πλάνου και δε μπορείτε να χαρείτε την τελευταία season...
Και για να απαντήσω για

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

τη μεταστροφή του John, ο John είχε αποφασίσει "ουσιαστικά" οτι θα σκοτώσει αν χρειαστεί την Ντάνυ από το επεισόδιο 5, όταν την είδε να καίει όλο το King's Landing. Τι περιμένατε δηλαδή; να κάτσει 3-4 επεισόδια να παλέψει με τα αισθήματα του για να το κάνει!?? Το τέλος ήταν υπερβολικά καλό και συμμετρικό και γι αυτό δεν σας άρεσε τους περισσότερους γιατί συνηθίσατε τις αμερικανιές..

κι επίσης σας αρέσει η γκρίνια.

επιτελους κατι σωστο. εγω ουτε μπουκαλια, ουτε ποτηρια ουτε τπτ ειδα και μια χαρα ευτυχισμενος ειμαι. και σε φοβερη αναλυση απο μεμεντο το ειδα. ο καθε χαρακτηρας πηρε αυτο που του αξιζε. εγω παντως στεναχωρηθηκα που τελειωσε μια αξιολογη σειρα που αγαπηθηκε και συνεπηρε.

Επεξ/σία από spy_vlsi
  • Like 10
  • Thanks 1

Να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει από τα βιβλία. Φίλος μου που έχει διαβάσει τα βιβλία μου μετέφερε ότι σε αυτά η ντεινερις παρουσιάζεται ως σπαστικό και κακομαθημένο εν αντιθέσει με την σειρά στην οποία είχε ένα ωραιοποιημενο πρόσωπο. Αληθευει; Μήπως στα βιβλία το πράγμα κυλούσε πιο ομαλα και δεν αποδόθηκε σωστά στην σειρα;

7 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε

επιτελους κατι σωστο. εγω ουτε μπουκαλια, ουτε ποτηρια ουτε τπτ ειδα και μια χαρα ευτυχισμενος ειμαι. και σε φοβερη αναλυση απο μεμεντο το ειδα. ο καθε χαρακτηρας πηρε αυτο που του αξιζε. εγω παντως στεναχωρηθηκα που τελειωσε μια αξιολογη σειρα που αγαπηθηκε και συνεπηρε.

Υποθέτω οι περισσότεροι θέλανε Jon στον θρόνο.. Το πλέον αναμενόμενο δηλαδή!
Είναι κρίμα που τελείωσε η σειρά και σε πιάνει νοσταλγία ήδη!! Ποιός ξέρει πόσο καιρό θα πάρει να βγει ισάξια στο είδος.

• Like 2

Ξεκίνησα να βλέπω το GoT από το 1ο επεισόδιο του 1ου κύκλου και πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι το ταξίδι τελείωσε (?). Τότε δεν έβρισκα άνθρωπο να συζητήσω για τη σειρά και σήμερα, 8 χρόνια μετά, γνωρίζει χαρακτήρες μέχρι και η 85χρονη γιαγιά μου :-) . Ο τελευταίος κύκλος ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε. Νομίζω το έχασαν κάπου οι σεναριογράφοι και η εξέλιξη της ιστορίας και οι επιλογές των κεντρικών χαρακτήρων άγγιξαν τα όρια του παραλόγου. Ειδικά το φινάλε έμοιαζε με επεισόδιο παιδικής σειράς. Δεν ξέρω, για μένα οι κορυφαίες σεζόν ήταν οι 1-3. Από την 5η σεζόν, κατά την άποψή μου, η σειρά άρχισε να κάνει "κοιλιά" και να επαναλαμβάνεται.

Εν κατακλείδι, πιστεύω πως θα λείψει μιας και στο εγγύς μέλλον δεν αναμένεται κάποια παραγωγή ανάλογου budget, με εξαίρεση τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών που ακούγεται πως η παραγωγή θα είναι "μυθώδους" μεγέθους αλλά ακόμη αργεί. Τουλάχιστον, το GoT έθεσε ένα λιθαράκι για ανάλογες προσπάθειες. 

• Like 6
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, geodrako είπε

Υποθέτω οι περισσότεροι θέλανε Jon στον θρόνο.. Το πλέον αναμενόμενο δηλαδή!
Είναι κρίμα που τελείωσε η σειρά και σε πιάνει νοσταλγία ήδη!! Ποιός ξέρει πόσο καιρό θα πάρει να βγει ισάξια στο είδος.

Spoiler

γιατι να κατσει με το ζορι. δεν θελει  σημαινει δεν θελει. δεν μπορω να καταλαβω γτ πρεπει να γινονται και να περιμενουμε πραγματα με το ζορι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε

Ξεκίνησα να βλέπω το GoT από το 1ο επεισόδιο του 1ου κύκλου 

Υπάρχει κάποιος που ξεκίνησε να βλέπει τη σειρά από το 2ο επεισόδιο;

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, kirileman said:

Υπάρχει κάποιος που ξεκίνησε να βλέπει τη σειρά από το 2ο επεισόδιο;

Προφανώς εννοεί την μέρα που άρχισε το 2011, γι' αυτό λέει μετά ότι τότε δεν έβρισκε άνθρωπο να συζητήσει. 😛

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...