Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

epir21
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
20 minutes ago, SeaLion said:

To Iron Throne ο μπαμπάς της Ντάνυ δε το έφτιαξε;

Όχι, τον έφτιαξε ο 1ος Targaryen που ήρθε και κατέκτησε το Westeros.

1 hour ago, liakos18 said:

Για το θεό αν είναι να ποστάρετε να leaks του reddit γράψτε πάνω από το spoiler tag τι περιέχει. Δε θέλουμε όλοι να μάθουμε τι έχει διαρρεύσει άσχετα αν όντως επαληθευτεί ή όχι.

Απλά postαρα τι να googlαρουμε για να το βρούμε, ούτε καν link για missclick. 😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, totalius είπε

Χωρις να εχω διαβασει τιποτα στο Reddit γουσταρω να μη βγει τιποτα αληθινο απο οτι γραφεται εκει μεσα . Και να κλαουριζουν μετα γιατι οι θεωρίες τους ηταν ΓΤΠ.

Πολλά δεν (φαίνεται να) είναι θεωρίες αλλά leaks από άτομα που ήταν σε γυρίσματα ή παρόμοια πράματα.

1 ώρα πριν, totalius είπε

Χωρις να εχω διαβασει τιποτα στο Reddit γουσταρω να μη βγει τιποτα αληθινο απο οτι γραφεται εκει μεσα . Και να κλαουριζουν μετα γιατι οι θεωρίες τους ηταν ΓΤΠ.

μαζι σου και εγω που τα διαβασα....

7 λεπτά πριν, SeaLion είπε

To Iron Throne ο μπαμπάς της Ντάνυ δε το έφτιαξε; Ο ΝΚ δεν ήταν 10000 ετών περίπου;

Νύχτα / θάνατο / εξάλειψη όλων των άλλων ήθελε και νόμιζε πως το είχε.

Το όνειρο της Ντάνυ, με τα χιόνια στην αίθουσα του θρόνου, μάλλον εφιάλτης από το πολύ ζόρι που έχει να κάτσει σε αυτόν ήταν κι όχι κάποιο όραμα του μέλλοντος (από πού κι ως πού δλδ;)

Μεταφορικά το εννοώ. Ότι δηλαδή όλοι έχουν τον ίδιο σκοπό (όχι απαραίτητα τον Iron Throne) αλλά τον Throne. Απλά ο ένας έπρεπε να εξαλείψει τους άλλους, γιατί έχει κοσμάκη από πίσω, ενώ οι άλλοι δεν μπορούν να αφανίσουν τους πάντες, γιατί δεν θα έχει νόημα να κυβερνούν πουρνάρια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Malthador είπε

Σχετικά με τα leaks, είναι λες και έχουν μαζέψει όλες τις πιθανές εκβάσεις σε ένα post. Δεν θα μου φανεί περίεργο πάντως κάποιο από αυτά τα σενάρια αν και εγώ θα προτιμούσα κάποια έκπληξη για το τέλος της σειράς ( Go out with a bang ) που λένε και στο χωριό :)

Επεξ/σία από bkran

• Moderators
1 ώρα πριν, SeaLion είπε

To Iron Throne ο μπαμπάς της Ντάνυ δε το έφτιαξε; Ο ΝΚ δεν ήταν 10000 ετών περίπου;

Νύχτα / θάνατο / εξάλειψη όλων των άλλων ήθελε και νόμιζε πως το είχε.

Το όνειρο της Ντάνυ, με τα χιόνια στην αίθουσα του θρόνου, μάλλον εφιάλτης από το πολύ ζόρι που έχει να κάτσει σε αυτόν ήταν κι όχι κάποιο όραμα του μέλλοντος (από πού κι ως πού δλδ;)

Spoiler

Στάχτη όχι χιόνια

51 λεπτά πριν, Spect~ είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Στάχτη όχι χιόνια

Και στάχτυ και χιόνια. Φαίνεται από την ανάσα 

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, Spect~ είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Στάχτη όχι χιόνια

Την ξαναείδα την σκηνή, χιόνι έχει σίγουρα, είναι ξεκάθαρο σε κάποια πλάνα - το χει στρώσει! Αν έχει και στάχτη... τι να σου πω... πολύ δεύτερη ανάγνωση.

Τωρα εβλεπα ξανα το vision του bran που εδειχνε και τον mad king και διαβασα ξανα για την θεωρια που ηθελε να τρελαινεται κατι σε φαση αλα hodor. Αλλα λιγο δυσκολο

Spoiler

να το δουμε πλεον που πεθαναν οι WW.

Παντως οτι καποιο 3 eyed raven τον τρελανε, ειναι σιγουρο. Τωρα αν ειναι ο Μπραν ή ηταν καποιος αλλο παλιοτερα, δε το ξερουμε ακομη. Πιστευω οτι η σειρα θα κλεισει με τον Μπραν παντως, ισως μας δειξει καποιο οραμα του σχετικα με καποιο prequel. Εδειχνε και εναν δρακο να πεταει πανω απο το King's Landing και τα σπιτια να ειναι καμμενα. Επισης τρομερη και η μαχη 4vs1 κατω απο τον πυργο σε ενα απο τα οραματα του Μπραν.

Διαβασα στα σχολια στο youtube και θυμηθηκα ξανα, σχετικα με την θεωρια οτι ο Azor Ahai ειναι ο jaime. Λιγο δυσκολο μου φαινεται πλεον.

Παντως καθολου απιθανο να κατσει η Sansa στον θρονο στο τελος. Φαινεται αρκετα εξυπνη.

Κατι μου βρωμαει με τον Μπρον.. Δεν ξερω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Διαβασα στα σχολια στο youtube και θυμηθηκα ξανα, σχετικα με την θεωρια οτι ο Azor Ahai ειναι ο jaime. Λιγο δυσκολο μου φαινεται πλεον.

Αυτές είναι απίστευτες μπούρδες. Τελειώσαμε με τους WW και τον NK και έχει μείνει μόνο το παιχνίδι του θρόνου με μάχες, συνωμοσίες, εκτελέσεις, τα κλασσικά. Ίσως, λέω ίσως, η τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου να δείξει τη γέννηση ενός νέου NK κάπου στον αχανή Βορρά, για να αφήσει την απειλή των νεκρών για το Westeros να αιωρείται, όσο οι οίκοι αλληλοσκοτώνονται για εξουσία, αυτό θα έδειχνα εγώ.

Επεξ/σία από kirileman
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...