Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

epir21
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
14 minutes ago, Zus said:

Διαβάζω για leaks δεξιά και αριστερά. Το νου σας μάγκες γιατί η κατάρα μου θα είναι dragonglass στα απαυτά όποιου ποστάρει κάτι αντίστοιχο.

Αν ισχύσουν τα leaks που κυκλοφορούν πάντως, οι 2 επόμενες βδομάδες παίζει να είναι χειρότερες στο topic. 😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

24 minutes ago, najinblue3 said:

@DimosMcLaren 

Spoiler

Reveal hidden contents

ειδικα η σκηνη που κλαιει η captan Phasma ειναι η πιο γελοια στη σειρα με διαφορα, τοσο καιρο μας την δειχνουν σκληρη και δε καταλαβαινει τπτ, κ μετα απο ενα βραδυ κλαψουριζει σαν 8χρονο

Spoiler

ε ηταν ο 1ος της :P

1 ώρα πριν, pontez2 είπε

Ναι, καταλαβαίνω όμως και όσους δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη. Ο Μάρτιν επαναλαμβάνει μεν ένα μοτίβο, όμως δίνει το κάτι παραπάνω. Αν υπάρχει κάπου μια απογοήτευση στην όλη υπόθεση με τους νεκρούς, είναι (προσοχή spoiler)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

πως η όλη ιστορία τους, τελειώνει, θα έλεγα μπαμ και κάτω.

Όμως αν το καλοσκεφτούμε και στον Άρχοντα το ίδιο δεν είχαμε; Αναρωτηθήκαμε ποτέ γιατί ο Σάουρον ήθελε το κακό του κόσμου; Προφανώς για να κυριαρχήσει. Ε ουσιαστικά αυτό θέλει και ο NK.

Από τη στιγμή που ο Σάουρον ηττήθηκε, τελείωσε και το παραμύθι. Εδώ όμως ο Μάρτιν έχει βάλει από την αρχή και το παιχνίδι του θρόνου στο προσκήνιο. Οπότε η τροπή είναι αναμενόμενη.

Πάντως και ο NK είναι μέσα στο Game of Thrones. Και αυτός τον Iron Throne θελει απλά εξαλείφοντας τον ανταγωνισμό

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Sorath είπε

Είπε σε κάποια στιγμή ο άμοιρος ο Martin οτι έχει εμπνευστεί στοιχεία απο το LOTR, και βρήκαν ευκαιρία να βάλουν το GOT δίπλα με το LOTR και να κάνουν άμεσες συγκρίσεις....

Δεν ειναι τι έχει πει ο Μάρτιν μόνο αλλά και ο τρόπος γραφής του. Μιλάμε για μια καθαρή υπερεαλιστική τάση στο πλαίσιο της λογοτεχνίας του φανταστικού, της οποίας βασικος εκπρόσωπος ηταν ο Τόλκιν. Αλλά τι να λέμε τωρα; Οτι έχει επιρροές από τον Αισχύλο και Σαιξπηρ και να κάνουμε αναλύσεις;  Να αναφερθούμε σε δημιουργία συμπαντος; Σε γλωσσολογία; Σημασία έχει οτι δεν αποτελεί απλά άξιο διαδοχό του, αλλά το πήγε και ένα βήμα παραπέρα, βάζοντας τη πολιτική στο παιχνίδι του φανταστικού. Ο άνθρωπος ειναι τεράστιος :-)

3 λεπτά πριν, Zus είπε

Πάντως και ο NK είναι μέσα στο Game of Thrones. Και αυτός τον Iron Throne θελει απλά εξαλείφοντας τον ανταγωνισμό

Δε ξέρω αν ο σκοπός ειναι ο θρόνος καθαυτού, η απλά η κυριαρχία, όπως άλλωστε ισχύει στο μοτίβο του εκάστοτε κακού. Νομίζω οτι δεν έχει σημασία ο θρόνος εφόσον η ανθρωπότητα θα εξαφανιστεί.

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 2

8 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Αν ισχύσουν τα leaks που κυκλοφορούν πάντως, οι 2 επόμενες βδομάδες παίζει να είναι χειρότερες στο topic. 😛

Ή οι καλυτερες :rolleyes:

Ανεξαρτητα απο leaks παντως η γνωμη μου ειναι οτι θα συνεχισει στο ιδιο μοτιβο, γιατι απλα αποδειχτηκαν λιγοι για κατι καλυτερο, και θα ριξουμε γελιο εδω μεσα (ή οπου αλλου οταν αυτο εδω κλειδωσει ;))

• Like 1

1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

@music_lover Πες μου ότι αυτά είναι υποθέσεις δικές σου και όχι απ'τα leaks...

Βάλτε κάνα τίτλο πάνω από το σποιλερ ρε μαγκες αν είναι από τα leaks να μη ξενερωνουμε τη ζωή μας

Οχι είναι υπόθεση, είχα έμπνευση 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ διάβασα μερικά από τα leak.ε δεν μου φαίνεται απίθανο να βγουν αρκετά από αυτά σωστά με αυτήν την τροπή που έχει πάρει η ιστορία...2 βδομάδες και θα μαθουμε

Ξεκίνησα τα βιβλία σε ebook .ελπίζω να είναι τρομερά σε σχέση με την σειρα

Επεξ/σία από kwstas_1993

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Το "παίζει να" τι το ήθελες.... 😂  βάλε ένα "θα" .

Επεξ/σία από coffeex
  • Like 1

4 λεπτά πριν, music_lover είπε

Οχι είναι υπόθεση, είχα έμπνευση 😂

Ουυυφφ ευτυχώς :P

Πάντως αυτό με < ακολουθεί υποθετικό σενάριο >

την Άρυα και τον Κουαϊμπερν το θεωρώ και γω πολύ πιθανό να γίνει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Διαφωνώ. Εκτός αν αποδοθούν με λάθος τρόπο. Αυτά που εγώ διάβασα τα βρίσκω εξαιρετικά ως φινάλε. Έχουν μια λογική.

Επεξ/σία από kirileman

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγάλο λαμόγιο ο Κουαιμπερν..Dracarys πρώτα σ αυτόν Καλισι! Να γουστάρουμε! (τζονας σπικινγκ) 🤣

Επεξ/σία από music_lover

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...