Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

epir21
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 ώρες πριν, spy_vlsi είπε

Την αντίδραση του εουρον στο τρέιλερ του 5ου επεισοδίου την πρόσεξε κάνεις; τι λέτε να είδε στον ουρανό;

Spoiler

Είδε τον Ντρόγκον. Αν κοιτάξεις το πλάνο στο κέντρο του ήλιου φαίνεται ότι πετάει προς τα κάτω και κατευθύνεται μάλλον κατακόρυφα προς τα πάνω τους.

oFmeQU5.jpg

Επεξ/σία από Kris_Lyn
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

βρε το καταλαβα, αλλα γτ δεν πηραν καποιον σημαντικο χαρακτηρα ?

Πηραν την πιο ομορφη για να μας ξενερωσουν 😋

• Moderators
3 minutes ago, najinblue3 said:

βρε το καταλαβα, αλλα γτ δεν πηραν καποιον σημαντικο χαρακτηρα ?

Γιατί δεν μπορούν να διαχειριστούν οι σεναριογράφοι το θάνατο ενός βασικού χαρακτήρα σε αυτό το σημείο. Πες ότι η Cersei έσφαζε τον Tyrion, τι θα γινόταν μετά; Εγώ λέω ότι η Dany θα βούταγε το δράκο και θα όρμαγε πάνω της ψοφώντας κι αυτή προφανώς. Προσπαθούν να εξυπηρετήσουν το fanservise αυτή τη στιγμή οι σεναριογράφοι, γι' αυτό δεν έχει πεθάνει ακόμα κανένας ουσιαστικός χαρακτήρας.

Τώρα αν εννοείς πρακτικά στα πλαίσια της σειράς γιατί δεν πήραν κάποιο σημαντικότερο, η απάντηση είναι ότι δεν γνωρίζουμε καν πως πήραν την Missandei, μιας και δεν θεώρησαν απαραίτητο να μας το δείξουν.

• Like 2

15 λεπτά πριν, gas7777 είπε

Γιατί είχαν λάθος φορά οι καταπέλτες του Σάουρον; 

Το δικό σου επιχείρημα αποδυναμώνεις με την ειρωνεία, όχι το δικό μου. Το γιατί το Χόμπιτ είχε κακές κριτικές, έχει συζητηθεί εκτενώς, τόσο εδώ, όσο και εκτός φόρουμ.

Μόλις τώρα, Malthador είπε

Γιατί δεν μπορούν να διαχειριστούν οι σεναριογράφοι το θάνατο ενός βασικού χαρακτήρα σε αυτό το σημείο.

Δε σε καταλαβαίνω. 

Ισα ισα που ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, ειναι πολύ σημαντικος για 2 συγκεκριμένους χαρακτήρες της σειράς εκ των οποίων ο ένας ειναι εκ των βασικότερων.

Spoiler

Ο συγκεκριμένος θάνατος ανοίγει τους ασκους του Αιόλου και τη πιθανόητα όντως η Νταινέρης να μεταμορφωθει σε mad quenn. Μη ξεχνάς οτι έχει ηδη χάσει τον έναν εκ των τριων πιστων της ακόλουθων στη μάχη με τους νεκρούς και έχει μείνει πλέον μονο με έναν.

Δεν ειναι καθόλου επιφανειακό αυτό που έχει συμβεί.

Οπως και για τη Σέρσει δε θα ηταν καθόλου έξυπνο να σκοτωσει τον αδελφόπ της στη δεδομένη φάση

• Thanks 1

Spoiler

Εδω δεν σκοτωσαν τοσους και τοσους που θα μπορουσαν στο τριτο επεισοδιο (sam,gendry,μπριαν), λογικο μου φανηκε που δεν πηραν πχ τυριον ή βαρυς διοτι ειναι χαρακτηρες που θα επηρεασουν την συνεχεια και εχουν χτισει επανω τους 

• Moderators
1 minute ago, gas7777 said:

Δε σε καταλαβαίνω. 

Ισα ισα που ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, ειναι πολύ σημαντικος για 2 συγκεκριμένους χαρακτήρες της σειράς εκ των οποίων ο ένας ειναι εκ των βασικότερων.

Reveal hidden contents

Ο συγκεκριμένος θάνατος ανοίγει τους ασκους του Αιόλου και τη πιθανόητα όντως η Νταινέρης να μεταμορφωθει σε mad quenn. Μη ξεχνάς οτι έχει ηδη χάσει τον έναν εκ των τριων πιστων της ακόλουθων στη μάχη με τους νεκρούς και έχει μείνει πλέον μονο με έναν.

Δεν ειναι καθόλου επιφανειακό αυτό που έχει συμβεί.

Οπως και για τη Σέρσει δε θα ηταν καθόλου έξυπνο να σκοτωσει τον αδελφόπ της στη δεδομένη φάση

Εντάξει, δεν σκίζω και τα ρούχα μου ότι είναι πολύ σημαντικός χαρακτήρας, αλλά

οκ, θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο, μπορεί να κάνω και λάθος. Για την ώρα η Dany δεν δείχνει να της πολυκαίγεται καρφί ούτε για τον δράκο, ούτε για την Missandei.

Θα δούμε στο επόμενο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kirileman είπε

Το δικό σου επιχείρημα αποδυναμώνεις με την ειρωνεία, όχι το δικό μου. Το γιατί το Χόμπιτ είχε κακές κριτικές, έχει συζητηθεί εκτενώς, τόσο εδώ, όσο και εκτός φόρουμ.

Spoiler

Το ειρωνικο στοιχείο το έχεις βάλει εδω και μέρες στη κουβέντα χωρις λόγο. Σου απαντάω όπως μου απαντάς. 

Το Χομπιτ είχε κάποιες κακές κριτικές. Αυτη ειναι η σωστή πρόταση. Αν σου αρέσει η γενικευση ειναι προσωπικό σου ζήτημα. Εμένα πχ μου άρεσε όπως και σε πολλούς άλλους.

To ιδιο ισχύει και για το 3ο επεισόδιο της σειράς που αγαπάμε. Ας μείνουμε στο τελευταίο.

@Malthador παίζει αρκετό ρόλο η έκφραση των προσώπων. Στις 2 φάσεις που αναφέρεις είχε αλλάξει δέκα χρώματα. 

Γενικά μου αρέσουν παρα πολυ κάποιοι ηθοποιοί εκει μέσα λόγω εκφραστικότητας. Μιλάνε με τα μάτια ρε παιδί μου. Πχ η ειρωνια της Σέρσει.

Επεξ/σία από gas7777
  • Like 2

2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εντάξει, δεν σκίζω και τα ρούχα μου ότι είναι πολύ σημαντικός χαρακτήρας, αλλά

Απόκρυψη περιεχομένων

οκ, θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο, μπορεί να κάνω και λάθος. Για την ώρα η Dany δεν δείχνει να της πολυκαίγεται καρφί ούτε για τον δράκο, ούτε για την Missandei.

Θα δούμε στο επόμενο.

Spoiler

Στο επομενο επεισοδιο βλεπω να δινει πονο η Ντανυ και δυνατο μαλιστα, νομιζω ανεφερε σε καποιο σημειο για το παιδι της τον δρακο που εχασε που την εκνευρισε καθως και οι παραγωγοι που εξηγησαν την τελευταια σκηνη και ειπαν οτι προσπαθησαν να βγαλουν ολο τον θυμο και τα συναισθηματα που ειχε εκεινη την στιγμη με την εκφραση του προσωπου της 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρηκα και ενα καλο στο reddit: 

Spoiler

"GRRM: "Only one Dragon in recorded history has been brought down in the air by a projectile and it was a one in a million shot. A mature Dragon in the air is virtually invincible."

D&D: "Lets have them hit him 3 times in a row, twice while he's falling, from a moving boat, from half a mile away, with a crossbow." 

;)

Επεξ/σία από dazed
  • Thanks 2

@dazed: βαλτο σε σποιλερ αν θες 😉

Spoiler

και μενα το οτι τον πετυχαν στον αερα τρεις φορες συνεχομενα μου φανηκε λιγακι εξωπραγματικο ενω ηταν κινουμενος στοχος και τοσο ψηλα στον αερα, για το εντυπωσιακο της σκηνης τον καναν και επειδη τον θελαν εκτος οι σεναριογραφοι. Το χω αναφερει και στο πρωτο μου ποστ με την αναλυση του επεισοδιου 🙂

• Thanks 1

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω αφού η Ντάνυ είναι τελικά

Spoiler

τόσο τρελή για τον θρόνο, γιατί δεν ξεκαθάριζε το ζήτημα πριν τη μάχη με τον NK. Πριν δώσουν στους νεκρούς τον δράκο ώστε να ρίξουν το τοίχος, πριν οτιδήποτε.

Με 3 δράκους και ένα King's Landing στην πείνα, πάει, το καθαρίζει σε μια μέρα και μετά ασχολείται με τους WW. Η συμμαχία με τη βασίλισσα ήταν άκρως επισφαλής και δε θα προσέφερε τίποτα παραπάνω στη μάχη. Άσε που τελικά δεν έγινε.

Πάντα ξέραμε ότι αυτός είναι ο σκοπός της, αλλά τώρα τη δείχνει μισότρελη με το θέμα αυτό. Δεν το κάνει για να "ελευθερώσει", το κάνει για να κάτσει στον θρόνο.

Spoiler

Η Ντενερις μαλλον χρησιμοποιεί τον ήλιο ως προστασία για να δυσκολέψει τις βαλίστρες να της χτυπήσουν τον δράκο γιατί ως γνωστόν κανείς δεν μπορεί να κοιτάξει κατάματα τον ήλιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, music_lover είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Η Ντενερις μαλλον χρησιμοποιεί τον ήλιο ως προστασία για να δυσκολέψει τις βαλίστρες να της χτυπήσουν τον δράκο γιατί ως γνωστόν κανείς δεν μπορεί να κοιτάξει κατάματα τον ήλιο.

Spoiler

Οπως επισης και οτι βαλιστρες δεν μπορουν να στοχευσουν τοσο καθετα επανω, εχουν περιορισμενο σημειο βολης

Με μια καθετη πτωση/βουτια απο τον ουρανο μπορει να τα καθαρισει ολα και μετα να ξανανεβει ψηλα εκτος στοχου

Επεξ/σία από pabou13
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...