Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Από ποια άποψη;

Από την άποψη παραγωγής . Μιλάμε από τη μια για ένα κολοσσό όπως το HBO που μπορεί μα γυρνάει τη σειρά σε 5 διαφορετικές χώρες του κόσμο κ να ασχολείται δυο μήνες με ένα επεισόδιο κ από την άλλη μιλάμε για Netflix κ Amazon που έχουν μερικές καλές παραγωγές αλλά δε νομίζω ότι μπορούν να στηρίξουν το βάρος που έχουν οι επικές σειρές όπως αυτές .

Μακαρι δλδ να τα καταφέρουν αλλά δε ξέρω πως ξαφνικά μπορούν να βρουν τα τεράστια ποσά που χρειάζονται . 

Επεξ/σία από totalius
  • Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, totalius said:

Από την άποψη παραγωγής . Μιλάμε από τη μια για ένα κολοσσό όπως το HBO που μπορεί μα γυρνάει τη σειρά σε 5 διαφορετικές χώρες του κόσμο κ να ασχολείται δυο μήνες με ένα επεισόδιο κ από την άλλη μιλάμε για Netflix κ Amazon που έχουν μερικές καλές παραγωγές αλλά δε νομίζω ότι μπορούν να στηρίξουν το βάρος που έχουν οι επικές σειρές όπως αυτές .

Μακαρι δλδ να τα καταφέρουν αλλά δε ξέρω πως ξαφνικά μπορούν να βρουν τα τεράστια ποσά που χρειάζονται . 

Το Netflix τζιράρει 3 φορές όσα το HBO ενώ το Amazon όσα η Ελλάδα. Δεν νομίζω να έχουν οικονομικό πρόβλημα. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μια απορία σχετικά με τον Craster και τους γιους του.

Από ότι διαβάζω είχε 101 γιους και ακόμη περισσότερες κόρες, οπότε o NK από την συμφωνία που είχε μαζί του

πρέπει να είχε αρχικά 101 WW, στην σειρά δεν έχουμε δει ποτέ αρκετούς WW μαζεμένους παρά μόνο στο

επεισόδιο που μεταμορφώνει το μωρό.

Θεωρητικά και με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα θα πρέπει να υπάρχουν ~80 WW ζωντανοί οι οποίοι δεν πέρασαν το τοίχος.

Οπότε

αυτοί που έμειναν πίσω, παίζει να μην έχουν εξοντωθεί;

Επίσης οι ww είναι σίγουρο ότι έχουν κάποιο ρυθμό ανάπτυξης όπως οι άνθρωποι αλλά δεν ξέρουμε αν είναι ο ίδιος ή ταχύτερος.

Κάτι μου λέει ότι αν δεν μας δείξουν κάποιο τρελό twist  στο τέλος θα μας δείξουν ότι όλα είναι ένας κύκλος και στο μέλλον θα υπάρχει 

ένας νέος NK.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Τα παμε, τζαμπα φαια ουσία καίτε, όλο το επεισόδιο υπηρετεί εναν και μόνο σκοπό: να δώσει στον θεατή το συναίσθημα της απόγνωσης και της απελπισίας απέναντι σε εναν πανίσχυρο εχθρό. Και το σενάριο πάει αναλόγως. Αυτό φαίνεται απο το 1ο δευτερόλεπτο. Χέρια τρεμάμενα, άφωνοι όλοι απλά καταλαμβάνουν τις θέσεις τους και περιμένουν τον θάνατο. Ένας μόνο τρόπος υπάρχει να νικήσουν και το ξέρουν. Το εξήγησε η σειρά στο προηγούμενο επεισόδιο. Πρεπει να παγιδευτεί ο αρχηγός τους. Έχει ένα σωρό σκηνές μέσα που υπηρετούν αυτό τον σκοπό αλλά βαριέμαι να γράφω. Δεν περιγράφω άλλο. Ξανά δείτε το. Είπαμε ΑΠΟΓΝΩΣΗ και ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. Ενω εσείς ψάχνεται ηρωισμούς, ε δείτε καμία ταινία της Marvel τότε.

Τον καταλάβαμε τον σκοπό και πράγματι τον υπηρέτησαν τέλεια - μην ξεχνάμε και τη μουσική η οποία ήταν εξαιρετική και αρκετά σκοτεινή προς το τέλος.

Ωστόσο, τα κύρια "παράπονα" μου για το επεισόδιο (ο τρόπος που κατέληξε) και για τη σειρά (η μη ανάπτυξη του χαρακτήρα του ΝΚ) δεν αναιρούνται από το ανωτέρω. Όταν έχεις χτίσει κάτι τόσα χρόνια δεν μπορείς να το διαχειρίζεσαι με αυτόν τον "εύκολο" τρόπο. Δημιουργείς ένα απίστευτο μυστήριο γύρω από το ΝΚ και στο τέλος τα γκρεμίζεις όλα.

Κατά τα άλλα το επεισόδιο είναι πολύ καλό και ηρεμήστε λίγο όσοι λέτε για "κράξιμο" και "1/10" κλπα.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, coffeex είπε

Μια απορία σχετικά με τον Craster και τους γιους του.

Από ότι διαβάζω είχε 101 γιους και ακόμη περισσότερες κόρες, οπότε o NK από την συμφωνία που είχε μαζί του

πρέπει να είχε αρχικά 101 WW, στην σειρά δεν έχουμε δει ποτέ αρκετούς WW μαζεμένους παρά μόνο στο

επεισόδιο που μεταμορφώνει το μωρό.

Θεωρητικά και με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα θα πρέπει να υπάρχουν ~80 WW ζωντανοί οι οποίοι δεν πέρασαν το τοίχος.

Οπότε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

αυτοί που έμειναν πίσω, παίζει να μην έχουν εξοντωθεί;

Επίσης οι ww είναι σίγουρο ότι έχουν κάποιο ρυθμό ανάπτυξης όπως οι άνθρωποι αλλά δεν ξέρουμε αν είναι ο ίδιος ή ταχύτερος.

Κάτι μου λέει ότι αν δεν μας δείξουν κάποιο τρελό twist  στο τέλος θα μας δείξουν ότι όλα είναι ένας κύκλος και στο μέλλον θα υπάρχει 

ένας νέος NK.

Spoiler

Αφού πέθανε ο NK δεν πρέπει να έχουν πεθάνει και αυτοί; Αυτός τους ελέγχει όλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το Netflix τζιράρει 3 φορές όσα το HBO ενώ το Amazon όσα η Ελλάδα. Δεν νομίζω να έχουν οικονομικό πρόβλημα. 

Το Netflix έχει κατεύθυνση ποσότητας. όταν λέγαν ότι θα προσπαθήσουν να βγάλουν 90+ παραγωγές μέσα στο 19, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει λάθος.

Καλό για εμάς δεν είναι ή τουλάχιστον για μένα γιατί δεν έχω δει πάνω από 2 netflix originals τα οποία να αξίζουν (αναφέρομαι στις ταινίες). Μαζική παραγωγή. Σε σειρές δεν έχει πάλι ξεχωρίσει με κάτι.

Επεξ/σία από kti23
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, billpao είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αφού πέθανε ο NK δεν πρέπει να έχουν πεθάνει και αυτοί; Αυτός τους ελέγχει όλους.

Υποθέτω ότι επειδή το τοίχος είχε μάγια κτλ κάτι αντίστοιχο να είχαν και αυτοί..

δεν ξέρω θεωρία είναι.

Δημοσ.

Κ μέσα σε όλα έχουμε κ το Arya Chalenge . Μόλις πριν λίγο το έκανε ένας μπροστά μου σε καφετέρια με το κουταλάκι του καφε . 

😀😀😀

• Confused 1
Δημοσ.

Τίποτα δεν τέλειωσε, δεν γίνεται οι

Spoiler

υπαρχηγοί του ΝΚ να ήταν πιο κομπάρσοι κι απ' τους κομπάρσους. Θα παιχτεί twist και τζάμπα γράφουμε. Θα ήθελα να είναι στο αποψινό, αλλά μάλλον το πάνε για το τέλος (ή το 5ο). Έρχεται κι ο Littlefinger να τα σαρώσει όλα, εκεί να δεις αναλύσεις επί αναλύσεων. :P

3 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε

Για να καταλάβω... Εννοείς πως ηθελες σε αυτό το επεισόδιο να ξοδευτεί κανα τέταρτο που να μας δείχνει αποτυχημένες προσπάθειες ξανα και ξανα απο ασπιλους, βέλη και δεν ξέρω γω τι άλλο για να καταλαβεις ότι δεν μπορούσαν να ανάψουν την φωτιά με άλλο τροπο;

Ξερεις ότι σε θέατρο και σινεμά, για να υπαρξει μια εξέλιξη και ρυθμός, μερικά πράγματα απλά υπονοούνται;!; 

Και μια απορία.. αφού μονος λες ξετρελαθηκες με το επεισόδιο, αλλά τελικα μπήκες στον κοπο να μπεις IMDb και να βαλεις 1 (όχι ότι νοιάστηκε κανεις για το 1 η το 10 αλλά απο περιεργια), το εβαλες λογο του θεματος που «εντόπισες» με την τάφρο;  

Τελικα σου άρεσε η οχι; Η μήπως, «διασκέδασες» με τους μεν και τωρα λες να «διασκεδάσεις» με τους δε; 😛

Εσύ δηλαδή απ' όλα αυτά κατάλαβες ότι εγώ μπήκα στο imdb κι έβαλα 1; Από σαρκασμό μηδέν, κατά τ' άλλα εγώ δεν είμαι ξεφτέρι να καταλαβαίνω όσα υπονοούνται στο σενάριο. Εμένα το επεισόδιο μου άρεσε πάρα πολύ και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα κενά του και τα βολικά άλματα. Απλά θέλω να κάνω και χαβαλέ με τις χαζομαρίτσες του, μπορώ; Δεν θα σας ρωτήσουμε κιόλας τι θα γράφουμε εντός θέματος. Συνεχίστε να κάνετε υποδείξεις στους άλλους όπως είπα και οι μεν και οι δε.

• Sad 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, totalius είπε

Κ μέσα σε όλα έχουμε κ το Arya Chalenge . Μόλις πριν λίγο το έκανε ένας μπροστά μου σε καφετέρια με το κουταλάκι του καφε . 

😀😀😀

Το θέμα είναι να μην αρχίσουν και το κάνουν προς Αμέρικα γιατί το βλέπω οι σφαίρες να πέφτουν βροχή...

• Moderators
Δημοσ.
34 minutes ago, kti23 said:

Το Netflix έχει κατεύθυνση ποσότητας. όταν λέγαν ότι θα προσπαθήσουν να βγάλουν 90+ παραγωγές μέσα στο 19, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει λάθος.

Καλό για εμάς δεν είναι ή τουλάχιστον για μένα γιατί δεν έχω δει πάνω από 2 netflix originals τα οποία να αξίζουν (αναφέρομαι στις ταινίες). Μαζική παραγωγή. Σε σειρές δεν έχει πάλι ξεχωρίσει με κάτι.

Τι να σου πω, εγώ έχω καμιά δεκαριά σειρές που παρακολουθώ στο Netflix (και τουλάχιστον τρεις τις θεωρώ all-time classics, Stranger Things, Better call Saul και Black Mirror) και δεν έχω ακουμπήσει άλλες 5 που θέλω να δω. Γούστα είναι αυτά. 

7 minutes ago, p4n0s86 said:

Τίποτα δεν τέλειωσε, δεν γίνεται οι

Hide contents

υπαρχηγοί του ΝΚ να ήταν πιο κομπάρσοι κι απ' τους κομπάρσους. Θα παιχτεί twist και τζάμπα γράφουμε. Θα ήθελα να είναι στο αποψινό, αλλά μάλλον το πάνε για το τέλος (ή το 5ο). Έρχεται κι ο Littlefinger να τα σαρώσει όλα, εκεί να δεις αναλύσεις επί αναλύσεων. :P

Αν ισχύει αυτό τότε μιλάμε για το τρίτο filler επεισόδιο στη σειρά. Nice. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αν ισχύει αυτό τότε μιλάμε για το τρίτο filler επεισόδιο στη σειρά. Nice. 

Εικασίες κάνω βάση όσων ακούγονται για το 5ο. Εγώ νομίζω πάντως ότι μας 'παίζουν' έχουν βάλει τους πρωταγωνιστές να περνάνε απ' τον Kimmel και να δίνουν ψεύτικα hints πριν ακόμα τελειώσει η σειρά. Όπως και οι ίδιοι πέρασαν για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και στην ουσία δεν είπαν τίποτα (όπως ήταν λογικό). Άρα πείθομαι όλο και πιο πολύ ότι ήθελαν να δημιουργήσουν τέτοιο ντόρο γιατί έχουν ετοιμάσει κάτι πολύ μεγαλύτερο που θα επισκιάσει τα αρνητικά σχόλια του 3ου. Δεν γίνεται να τελειώσει τόσο εύκολα, θα είναι μεγάλο φάουλ.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Εσύ δηλαδή απ' όλα αυτά κατάλαβες ότι εγώ μπήκα στο imdb κι έβαλα 1; Από σαρκασμό μηδέν, κατά τ' άλλα εγώ δεν είμαι ξεφτέρι να καταλαβαίνω όσα υπονοούνται στο σενάριο. Εμένα το επεισόδιο μου άρεσε πάρα πολύ και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα κενά του και τα βολικά άλματα. Απλά θέλω να κάνω και χαβαλέ με τις χαζομαρίτσες του, μπορώ; Δεν θα σας ρωτήσουμε κιόλας τι θα γράφουμε εντός θέματος. Συνεχίστε να κάνετε υποδείξεις στους άλλους όπως είπα και οι μεν και οι δε.

Καλά εσυ μονος σου δεν εγραψες ότι μπηκες και εβαλες 1/10; Ο σαρκασμός ξερεις είναι απο τις πιο δύσκολες τεχνικες χιουμορ :-) 

Τεσπα...

Την υπόδειξη του τι θα γράφεις, που την ειδες απο εμένα; Λαθος παράθεση εκανες μάλλον; Απλά εξηγησεις ζήτησα γιατί με μπερδεψες και παράλληλα προσπάθησα να σε κάνω να καταλαβεις, αφού δυσκολευεσε οπως λες.. κακό είναι; Γράψε ότι θελεις, αν θελεις να κανεις χαβαλέ κανε, no worries. Εξάλλου οπως διασκεδάζεις εσυ διασκεδάζω και εγω...

και δεν χρειάζεται να μου μιλάς στον πληθυντικό, σε φόρουμ είμαστε 😛

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...