Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dazed είπε

Ειναι εντυπωσιακο το πως προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Ωραια, αφου παμε για να χασουμε, σκαψε μονο ταφρους με φωτιες! Ποσο μυαλο θελει? Ειναι το μονο που αποδεδειγμενα σταματαει τα ζομπι και ειναι και καταπληκτικη ευκαιρια να τους καθυστερεις και να τους κανει φλαμπε ο δρακος (ο ενας για να μην ταραχτεις).

Απλή λογική είναι αλλά δεν σου αρέσει. 

4 λεπτά πριν, totalius είπε

Αυτό το βίντεο που πόσταρε κάποιος πριν δυο σελίδες με ένα τύπο που στο 1ο λεπτό έχει πει 15 fuck - fucking σοβαρά τώρα μπορεί να το δει  κάποιος ολόκληρο και να το πάρει κ σοβαρά  υπόψη ; 

Ε δεν πρέπει να τσιμπήσει λίγο αγάπη και clicks από τους haters του επεισοδίου;  

• Like 5
  • Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

game-of-thrones-season-8-episode-3-the-long-night-funny-reactions-201-5cc6b14b5919a__700.jpg

1122783290233167872-png__700.jpg

1-5cc6b39f4453e__700.gif

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Toolband είπε

Για δράκους,νάνους,μάγισσες, άσπιλους,αμόλυντους,άκαφτες, αιμομίκτες κτλπ.  

Με λίγα λόγια δεν στεκόμαστε σε μια σειρά με τόσους χαρακτήρες, πλοκές,ίντριγκες και κυρίως φανταστικά συμβάντα σε τακτικές πολεμου .

Έξαλλου και στο Battle of the Bastards δεν είδαμε κατι πολύ διαφορετικό. Δεν θυμάμαι να γίνεται  ο ίδιος ντόρος.

Προσωπικά το got δεν με συνεπήρε λόγω των δράκων, μαγισσών, ζόμπι κλπ.

Με κόλλησε η ανάλυση των χαρακτήρων, οι σχέσεις τους, το ότι ο συγγραφέας δεν κόλλαγε να σκοτώσει τους πρωταγωνιστές και τους "καλούς" της υπόθεσης, το απόλυτο κακό που έβλεπα στους ανθρώπινους χαρακτήρες (όχι τα ζόμπι), το σκοτεινό περιβάλλον και ο κόσμος που δημιούργησε. Τα ζόμπι, οι δράκοι και οι μάγισσες ήταν για εμένα  μια προσθήκη που ήταν...κάπως.

Πχ στο lotr επειδή ήταν αμιγώς μια ιστορία φαντασίας με μάγους και διάφορες φυλές, δεν με ένοιαζε που έβλεπα πχ τον λεγκολας να κάνει σκειτμπορντ στους χαυλιόδοντες ενός xxxxl μαμούθ. Το δέχθηκα από την αρχή ότι έβλεπα. Ή στις ταινίες της μαρβελ, τι κριτική να κάνω; σούπερ ήρωες είναι ότι μλκ μπορείς να σκεφτείς είναι στο πλαίσια του αληθοφανούς.Σε αντίθεση με ταινίες τύπου F&F που δήθεν είναι στον αληθινό κόσμο ,αλλά η φεράρι πηδάει από τον ουρανοξύστη (χέσε μας ρε σκηνοθέτη) ή στις ταινίες του τομ κρουζ, που πιάνεται από το φτερό του αεροπλάνου το οποίο πετάει. Ε, αυτά θα τα κράξω, είναι εντελώς μαλακίες, ρε μεγάλε βάλε μια στολή και κάνε τον ζούπερμαν.

Και για να επανέλθω στο got:  το πάντρεμα φαντασίας και ενός αληθινού κόσμου (στα δικά μου μάτια πάντα) ήταν γοητευτικό μέχρι ενός σημείου. Το ενδιαφέρον το δικό μου (τελικά) εξαντλήθηκε στον αληθινό κόσμο της σειράς. 

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, john1987 είπε
Spoiler

Κατά τα άλλα, όταν καλλιεργείται επί τόσες σαιζόν ότι ο ΝΚ είναι ανίκητος και ότι ο Μπραν θα παίξει τεράστιο ρόλο στην έκβαση της μάχης δεν μπορεί να κλείνεις τα μέτωπα με αυτό τον τρόπο.

Πως το ξέρετε ρε παιδιά ότι έκλεισαν τα μέτωπα;

Δημοσ.

Οι Nights of the vale συμμετείχαν στη μάχη?

Επίσης το Dorne υφίσταται ακόμα έτσι δεν ειναι?

Το λέω μιας και οι βόρειοι έχουν μείνει 3 και ο κούκος (όπου κούκος βάλε 2 δρακοι) είμαι περιέργως να δω από που θα τραβήξουν στρατό για αν επιτεθούν kings landing.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Ghost1978 είπε

Οι Nights of the vale συμμετείχαν στη μάχη?

Επίσης το Dorne υφίσταται ακόμα έτσι δεν ειναι?

Το λέω μιας και οι βόρειοι έχουν μείνει 3 και ο κούκος (όπου κούκος βάλε 2 δρακοι) είμαι περιέργως να δω από που θα τραβήξουν στρατό για αν επιτεθούν kings landing.

Spoiler

Ο μπραν θα αναστησει τους νεκρούς, ξανά 🤣

https://gr.ign.com/game-of-thrones/67859/news/mia-kuria-apeile-isos-den-ekhei-exaleiphthei-teleios-sto-game-of-thrones

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ.

Αντε με ψησατε να γινω πειρατης ξανα και να κατεβασω το νεο momento πως λεγεται επεισοδιο να το δω ξανα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, leepap said:
Spoiler

Ο Μπραν επαιξε τεραστιο ρολο στην εκβαση της μαχης, αφου ήταν το δολωμα για να αποσπαστει η προσοχη του ΝΚ.

Τι δεν καταλαβαινετε ?

Spoiler

Αυτο ακριβως. Αλλα μαλλον την εκπομπη την παρακολουθουν ατομα που δεν εχουν και πολυ μυαλο.. Εξαλλου το ειχε πει ξεκαθαρα ο Μπραν, οτι αυτο ειναι το κολπο. Θα κανει το ΔΟΛΩΜΑ!

Επεξ/σία από elpaso1
  • Like 2
Δημοσ.

Με τόση δραστηριότητα που επέδειξε ο Bran την τελευταία season τον παίζουν 2η πιθανότητα στα στοιχηματικά sites για κάτοχο του Θρόνου μετά τον John Snow 🤣

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, music_lover said:

Με τόση δραστηριότητα που επέδειξε ο Bran την τελευταία season τον παίζουν 2η πιθανότητα στα στοιχηματικά sites για κάτοχο του Θρόνου μετά τον John Snow 🤣

Κρατιέμαι με το ζόρι για "non PC" joke... 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, music_lover είπε

Λογω και της εποχης του empowering women, συν οτι ο "παρθενος" Martin ειναι πισω στας γραφας, καποια γυναικα θα κατσει στον θρόνο... Λογικά

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dazed είπε

Εχει ακουστει πολλες φορες αυτο και ειναι τουλαχιστον παιδιαστικο επιχειρημα. Αν δεν ειμαι chef δεν μπορω να κρινω το φαγητο μου δηλαδη?

Για να δούμε λοιπόν πόσο ισχυρό είναι το δικό σου σοβαρό επιχειρημα απέναντι στο παιδιάστικο δικό μου .

Υπαρχουν δύο περιπτώσεις :

1) Θα πας στην κουζίνα και θα πεις στον σεφ οτι το φαγητό του ειναι αθλιο και να το φτιαξει οπως θα του πεις εσυ.

Θα σε πάρει απο το χερακι, θα σου δειξει τους χιλιαδες πελατες του και θα σου πει: "Δε μπορώ να κανω αυτό που μου λες γιατι ετσι αρέσει στους χιλιαδες πελάτες μου που με εχουν τοποθετησει στην πρωτη θεση".

2) Σηκωνεσαι μεσα στο εστιατοριο με τους εκατονταδες πελατες και φωναζεις οτι το φαγητο του πιο διασημου σεφ στον κοσμο είναι αθλιο.

Και ολοι σε κοιτάζουν σα γραφικό.

Αλλα δε βαζεις μυαλό, συνεχίζεις καθε μέρα και πηγαίνεις εξω απο εστιατοριο και διαμαρτυρεσαι οτι το φαγητο του ειναι χαλια. Καθε μερα και καταντας και κουραστικός.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, coffeex είπε

Ε δεν πρέπει να τσιμπήσει λίγο αγάπη και clicks από τους haters του επεισοδίου;  

Το διαβάσαμε και αυτό: haters επεισοδίου. Haters μιας ολόκληρης σειράς να το καταλάβω. Haters επεισοδίου; Νταφάκ! Όλοι fans της σειράς είμαστε.

6 ώρες πριν, Pitzimpitzidis είπε

γκουγκλαρα για να θυμηθω ποιος ηταν ο Κραστερ :P

για την Αρυα εχει φανει οτι  εχει αλλαξει και δεν εχει μονο το μυαλο της στην εκδικηση

εμενα με χαλασε ο τροπος

Απόκρυψη περιεχομένων

οτι ξαφνικα μου την πετας σαν νιντζα απο πισω και υποτιθεται πρεπει να πιστεψω οτι δεν την ειδε κανενας και εφτασε αθορυβα πισω του 

Δεν θα ήταν πολύ πιο γαμ@το να του τη χώσει αθόρυβα από πίσω, χρησιμοποιώντας μια από τις παρακάτω ατάκες;

Hasta la vista, baby.

Dodge this (+optional: motherfucker)

Do you feel lucky, punk?

Smile, you son of a bitch.

Say hello to my little friend.

You are a disease and i am the cure.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kirileman είπε

Το διαβάσαμε και αυτό: haters επεισοδίου. Haters μιας ολόκληρης σειράς να το καταλάβω. Haters επεισοδίου; Νταφάκ! Όλοι fans της σειράς είμαστε.

Αν δεν πάει η υπόθεση όπως την θέλουν ορισμένα άτομα και βαράνε 1/10 τι είναι; 

Θα δούμε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...