Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, john1987 είπε

Συμφωνώ απόλυτα. Το επεισόδιο εμένα ούτε με "έπεισε" ως προς την κατάληξή του δεδομένου του πόσο ανίκητος ήταν ο ΝΚ ούτε με εξέπληξε όπως παλαιότερα συνέβαινε. 

Spoiler

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η σκηνή όταν ο ΝΚ πάει να σκοτώσει τον Μπραν και πάει να πάρει το σπαθί αργά αργά (είπαμε πιο αργά πεθαίνεις😂) , μου θύμισε μια σκηνή από ένα παλιό παιδικό . Το μαγικό σπαθί (  Quest for Camelot) , όπου ο βασιλιάς Αρθούρος, πάει να πάρει αργά αργά το Εξκάλιμπερ και μέχρι να το πιάσει, τσουπ ο Γύπας του το άρπαξε. Ακριβώς το ίδιο και εδώ. Δλδ φαινόταν το πράμα.. 

Επεξ/σία από Andre7w
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, totalius είπε

Σοβαρά τώρα. βλέπει κάποιος σειρές ή ταινίες σε κινητό ;

Το 99,9% της μπανανίας εδώ που δεν έχουμε 7Κ σε λεφτά TV, ΗΒΟ σε συνδρομή και το OLED μπορούμε να το βρούμε σε ιντσες κινητού!

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Το 99,9% της μπανανίας εδώ που δεν έχουμε 7Κ σε λεφτά TV, ΗΒΟ σε συνδρομή και το OLED μπορούμε να το βρούμε σε ιντσες κινητού!

Ταπεινή Οθόνη 1080p 24αρα 200ε + Pc 300ε + memento torrent 0ε πιο φθηνά έρχεται κ δε σου βγαίνουν κ τα μάτια στην οθονιτσα του κινητού . 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μόνο για όσους έχουν δει το 8.3

Ο τύπος είναι καταπληκτικός και ξεβρακωνει το επεισόδιο. Ακόμα και σε εμένα που μου άρεσε, μου το ισοπέδωσε. Είναι μεγάλο αλλά αξίζει τον κόπο να το δει κανείς 

• Like 7
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Andre7w είπε
Spoiler

στην τελευταία σκηνή με την Άρια και τον ΝΚ , ελάτε τώρα μάγκες πείτε την αλήθεια όλοι ξέραμε ότι θα τον φάνε. 

😆😆😆LoL ναι όλοι... ειδικά όταν της έπιασε το καρκάλι...

5 ώρες πριν, Andre7w είπε
Spoiler

ο άλλος πάει να σκοτώσει τον Μπραν με ρυθμό πιο αργά πεθαίνεις

Που το ξερεις ότι ηθελε να τον σκοτώσει και όχι να κάνει κάτι άλλο;

Spoiler

Αν ήταν να τον σκοτώσει, θα ξερνοβολαγε φωτιά με τον μπλε δράκο απο ψηλα και θα ξεμπέρδευε... για κάτι άλλο τον ήθελε πιθανοτατα 

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, telis είπε

Ο τύπος είναι καταπληκτικός και ξεβρακωνει το επεισόδιο. Ακόμα και σε εμένα που μου άρεσε, μου το ισοπέδωσε. Είναι μεγάλο αλλά αξίζει τον κόπο να το δει κανείς 

Το ευχαριστήθηκα περισσότερο από το ίδιο το επεισόδιο!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Andre7w είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η σκηνή όταν ο ΝΚ πάει να σκοτώσει τον Μπραν και πάει να πάρει το σπαθί αργά αργά (είπαμε πιο αργά πεθαίνεις😂) , μου θύμισε μια σκηνή από ένα παλιό παιδικό . Το μαγικό σπαθί (  Quest for Camelot) , όπου ο βασιλιάς Αρθούρος, πάει να πάρει αργά αργά το Εξκάλιμπερ και μέχρι να το πιάσει, τσουπ ο Γύπας του το άρπαξε. Ακριβώς το ίδιο και εδώ. Δλδ φαινόταν το πράμα.. 

Μα,

Spoiler

το σπαθί το πιάνει όχι για τον Μπραν αλλά  όταν «διαισθανεται» κάτι να έρχεται και το πιάνει για άμυνα... Με καλά, άλλο «έργο» είδατε καποιοι;

Νομιζω σας έχουν ξεφύγει πολλές  λεπτομέρειες...

Spoiler

Ο ενας λέει «η Αρυα κρυβόταν εκει και περίμενε τον NK» , ο άλλος ξενέρωσε που αλλαξε η τυπισα και απο φοβισμένη έγινε κιλερ (αψηφώντας τελείως τη σκηνή με τη Μελισαντρε και το πως της άνοιξε τα ματια και της αλλαξε την ψυχολογία...)

πάνε μετά και βάζουν και 1 στο IMDb και κάτι τρέχει στα βοθράκικα. Wtf? 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει γίνει αναφορά πιο πάνω, αλλά πρέπει να πω ενα ακομα μεγάλο μπράβο στον Ramin Djawadi για το κομμάτι που παίζει στη σκηνή του θανάτου του NK. 

Λίγοι καταλαβαίνουν πως το 50% και πάνω του συναισθήματος που σου μεταφέρει μια σκηνή είναι η μουσική επένδυση της σκηνής. 

Ο Djawadi είναι πολύ γνωστός και εγώ που έχω κόλλημα με τα score από τις ταινίες, τον είχα λατρέψει ηδη από το Person of Interest (Σειραρα από τις λίγες, must watch οπωσδήποτε) αλλά και από prison break και westworld! 

Καταπληκτική μουσική απλα!!! Τη σκηνή αυτή με το θάνατο του ΝΚ την έχω δει καμία 50αρια φορές και όσες και να τη δω είναι σα τη πρώτη φορά!!! 

Μ Ο Υ Σ Ι Κ Α Ρ Ε Σ!!!!! 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, telis είπε

Δεν ξεβρακώνει το επεισόδιο, προσπαθεί να ξεβρακώσει τις τακτικές μαχης που ακολούθησαν, εκει επικεντρώνει. Ααα και λέει και “fucking” πάνω απο 400 φορές το λεπτό μάλλον για να δώσει έμφαση στα επιχειρήματα του κ να κερδίσει τα 14χρονα 😄

Αν αρχίσει καποιος  να μιλάει για τακτικες πρέπει να ξερει όλα τα δεδομένα αλλιως αερολογεί. Και δεν βγαίνει ακρη. Τα δεδομένα δεν τα ξέρουμε όλα άσε που διαμορφώνονται οπως θελει ο καθενας αφού μιλαμε για φαντασία...για κάθε τι που λέει ο ξερόλας στο βίντεο μπορεί να βγει καποιος και να του πει «δεν το έκαναν γι αυτό το λόγο» (και να φανταστεί έναν ΧΨ πιθανό λόγο) κλπ. 

Εξάλλου είπαμε, αν παμε στις τακτικες, nothing can beat this tactic (δεν είναι σποιλερ αλλά άντε ας το κρύψω):

Spoiler

3FD25E8A-9208-42F8-8975-4EA3640E00B7.jpeg.c153367cbb10bb7fcb91e20de19b4394.jpeg

Όποτε ποιο το νόημα τετοιας υπέρ ανάλυσης;

Απλα κολλήσατε σε clickbait βίντεο που κράζει για likes... 

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τούμπανο και χορταστικό επεισόδιο οκ αν έχεις διαβάσει τα βιβλία περιμένεις τα χίλια μύρια η αν κάτσεις και σκεφτείς μετά κάποια σεναριακά κενά και λάθη που υπάρχουν πάντα σχεδόν παντού και δεν έπρεπε να κάνουν κάποιοι χαρακτήρες και κάποια "κλισέ",λές πως είχε σαφώς περιθώρια να είναι καλύτερο αλλά σε καμμία περίπτωση δεν τον λες κακό επεισόδιο,ίσα ίσα είναι απο τα καλύτερα που έχω δει σε ολη την σειρά.

Είμουν και εγώ καρφωμένος σχεδόν για όλο το επεισόδιο στήν θέση μου και το ευχαριστήθηκα Το μόνο που με χάλασε και μένα όπως πολλούς ήταν η ομίχλη παρέα με το σκοτάδι που σε συνδιασμό με το Brightness που είχα ανεβάσει μπάς και δω τίποτα, pixeliaζε αφόρητα σε στιγμές σκότους τήν περσινή Samsung 4K τηλεόραση μου (οχι Oled δεν έχουμε ολοι λεφτά για τέτοια πράματα..)B)

Υ.Γ O Τύπος πιο πάνω θα είχε κάποιο ενδιαφέρων παρακολούθησης και κάποια πράγματα στέκουν αλλά θα του έδινα περισσότερη σημασία,αν δεν έφτανε να Trollarει με την υπερβολή στο να  έβριζε κάθε 2 δευτερόλεπτα,είτε για εντυπωσιασμό,είτε επειδή μπορεί να μην ξέρει να εκφράζεται και πολύ καλλά αλλιώς.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γιατί κάποιος να ασχοληθεί με μια βαθμολογία (imdb) στην οποία ο κάθε καημένος, hater, fanboy ή ακόμη και troll μπορεί να 'ψηφίσει' ότι να 'ναι; Τι ακριβώς αποδεικνύει το εκάστοτε σκορ;

• Thanks 1
Δημοσ.

Βλεπω οτι γινεται μεγαλη κουβεντα για τις θεωριες και το παραμυθακι που ειχε ο καθενας στο μυαλο του, και οτι αυτα ευθυνονται για τις πολλες κακες βαθμολογιες αλλα μαλλον δεν θελετε να δειτε την πραγματικοτητα. 

Το επεισοδιο αυτο ειχε αλλα προβληματα, τεραστια μαλιστα, και δεν εχει να κανει με το οτι

Spoiler

η Arya σκοτωσε τον σκληρο καριολη NK (και εγω αυτη θα διαλεγα), ουτε με το γεγονος οτι ξεμπερδεψαμε ετσι ευκολα με τα zombie. Ετσι και αλλιως αυτος ηταν ο σχεδιασμος, να δωσουν την μαχη των μαχων με τους νεκροζωντανους και μετα βλεπουμε για το θρόνο (αν υπάρχει μετα γιατι ηταν και καπως απιθανο να νικησουν τη μαχη). 

Τα μεγαλα προβληματα του επεισοδιου ειναι αρχικα η εικονα που ειχε θεματα, και η αμυντικη τακτικη που ηταν για κλαματα. Εχουν αναφερθει ολα τα χοντροκομμενα λαθη, δεν υπαρχει λογος να τα επαναλαβω και εδω, αλλα δεν ειναι ανταξια του ονοματος της σειρας τετοια ευκολια και προχειροτητα για χαρη του φτηνου εντυπωσιασμου και για να προχωρησει η ιστορια με το ζορι εκει που θελουμε. Επισης, το plot armor ορισμενων εχει ξεπερασει χολυγουντιανες περιπετειες τυπου James Bond και υπερηρωων που παλευουν αλοβητοι με εκατονταδες εχθρους και βγαινουν νικητες. Αστεια πραγματα, χωρις καμια δοση αληθοφανειας καν. Οι περισσοτεροι χαρακτηρες επρεπε να εχουν πεθανει, οχι επειδη περιμενε ο κοσμος να μην ξημερωσουν οι περισσότεροι πρωταγωνιστες, αλλα επειδη στο ιδιο το επεισοδιο βρεθηκαν σε καταστασεις που ηταν αδυνατο να γλυτωσουν αλλα η σκηνοθεσια βολικα και ωραια εκοβε τις σκηνες και μετα το προβλημα ειχε λυθει απο μονο του. 

Για να μην το κουρασουμε κι'αλλο, δεν με ενδιαφερει καθολου ποιος θα κανει τι, και ποιος θα πεθανει, ουτε εχω παιξει στοιχημα ποιος θα ανεβει στο θρονο στο τελος. Αυτο που περιμενα ηταν μια τελευταια σεζον που θα δωσει απαντησεις, και θα μας εντυπωσιασει με μια τουλαχιστον επικη μαχη. Δυστυχως αντι γι αυτο, φτασαμε στα μισα της σεζον με ενα επεισοδιο που προσβαλει τη νοημοσύνη μας και διαγραφει ολα οσα εκαναν το GoT αυτο που ειναι (απο αποψης πλοκης, ανατροπων, θανατων κλπ)

• Like 8
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Γιατί κάποιος να ασχοληθεί με μια βαθμολογία (imdb) στην οποία ο κάθε καημένος, hater, fanboy ή ακόμη και troll μπορεί να 'ψηφίσει' ότι να 'ναι; Τι ακριβώς αποδεικνύει το εκάστοτε σκορ;

μην τα ισοπεδωνουμε και ολα επειδή, κατά γενική ομολογία δεν ήταν απο τα κορυφαία επεισοδια όπως πολλοι, περίμεναν.

Η βαθμολογία πιάνει το μ.ο. των θεατών... τώρα εσείς η ελίτ, λάτρεις της Μάρθας Βούρτση, είστε αλουνου παπα ευαγγέλιο.

Να σας καει το πληκτρολόγιο όσοι ρουφίανοι με δώσατε στον mod για σποιλερ !! hahaha

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...