Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Edit Από την εταιρία Πνευματικών δικαιωμάτων...

Επεξ/σία από Ghost1978
  • Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

12. Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

http://www.insomnia.gr/announcement/13-όροι-χρήσης/

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ο Bran 

εκανε αυτο που ειχε σχεδιαστεί να κανει . Δλδ. το δόλωμα . Απο τη στιγμη που ήξερε οτι ο NK θα τον κυνηγήσει για να σβήσει οποιαδήποτε μνήμη της ανθρωπότητας έκατσε εκεί κ που ηταν να κάτσει . Ο καθένας γράφει οτι θα ήθελε κατι να κανει

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα ειναι η μεγαλύτερη μάχη αλλα δεν θα την βλέπεται 😆 Η άρια υπερήρωας έγινε δεν νομίζω να βρει εμπόδιο με την σερσει λογικα θα την καθαρίσει άνετα εδω ολόκληρος NK δεν πήρε χαμπάρι . Όποτε μένει να δούμε ποιος θα καθησες στο θρόνο. 

• Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, totalius said:

Τη Σερσει

Hide contents

θα τη καθαρίσει ο Τυριον

Το θέμα είναι μην κάνει καμιά μλκία ο Bronn με το crossbow...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ThReSh είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Το θέμα είναι μην κάνει καμιά μλκία ο Bronn με το crossbow...

Δεν νομίζω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheGrisGrisMan είπε

Same here, 150’’ οθόνη, προβολεας 600€ πενταετίας, 5gb αρχείο, επιλογή «έντονο» απο τα presets, perfect viewing... μόνο στο βαθος σε καποιες σκηνές στο μαύρο του background έβλεπες κάποια αρτιφακτς... αλλά μόνο εκει, φαντάσου ούτε καν στους καπνους... κατά τα αλλά όχι μόνο κομπλέ αλλά και σαγώνια στο πάτωμα με τις λεπτομέρειες στα ρούχα, το δέρμα κλπ.

απορω σε τι συσκευες βλέπετε μερικοί, τι ρυθμισεις ειχατε ή τι αρχεία κατεβάσατε; 🤷‍♂️

Εντωμεταξύ ότι πιο αστείο διάβασα:  «το έκαναν σκοτάδι για να ρίξουν την ποιότητα» lol  Ισχύει γενικως οκ αλλά όχι εδώ... 

Εγώ πάλι σε Macbook 12 με ~5GB 1080p αρχείο έβλεπα τραγικό banding και μηδέν λεπτομέρεια στις σκιές. Μιλάμε πως ήταν φάσεις που η μισή μου οθόνη ήταν 3 αποχρώσεις του γκρι. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε σκηνές στο  youtube που είδα.

Το banding δεν έχει να κάνει με το μέσο στο οποίο το βλέπεις. Έχει να κάνει βέβαια με την κωδικοποίηση αλλά όπως είπα το έχουν και τα επίσημα κλιπ στο youtube. Φαίνεται πως έκαναν μλκία στο γύρισμα που το βρίσκω τραγικό για το budget τους.

Είτε δεν έβαλαν σωστές ρυθμίσεις στις κάμερες για να κρατήσουν πληροφορία από τις σκιές, είτε απλά χρησιμοποίησαν λάθος κάμερες..

Είναι γνωστό πως οι απλές Sony τα καταφέρνουν καλύτερα στο χαμηλό φως από ARRI (και χρησιμοποιούν ARRI ALEXA κάμερα, όπως οι περισσότερες ταινίες)

• Like 1
Δημοσ.

Τι αρχειο κατεβασετε ρε παιδια? Memento η amzn ειναι τα 2 κορυφαια. Σημερα θα κατσω να το δω το εχω κατεβασμενο εδω και 1.5 μερα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τι αρχειο κατεβασετε ρε παιδια? Memento η amzn ειναι τα 2 κορυφαια. Σημερα θα κατσω να το δω το εχω κατεβασμενο εδω και 1.5 μερα.

Memento

Δημοσ.

Η σειρά δυστυχώς πέθανε ανάμεσα στην 5η και την 6η σεζόν. Απορώ τόσο με αυτούς που γράφουν τέτοια σενάρια αλλά περισσότερο με αυτούς που τα εγκρίνουν και τα στέλνουν για παραγωγή (το ίδιο ισχύει και για το Hollywood γενικότερα τα τελευταία χρόνια).

Τις περισσότερες μπαρούφες του επεισοδίου τις έχουν αναφέρει συμφορουμίτες και δεν θα τις ξαναπαραθέσω. Κρίμα γιατί προφανώς το μεγάλο fan base και τα λεφτά κάνανε νιανια μια σειρά που αγαπήθηκε για την ωμότητα και την σκοτεινή αίσθηση "δικαιοσύνης" που είχε.

Είπαμε καλό το πολιτικά ορθό αλλά στο τέλος απο το πολύ girl's power θα βλέπουμε power puff girls... :/

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Arkin είπε

1080p memento αν το δεις και σε καλό monitor θα είσαι μια χαρά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, coffeex είπε

1080p memento αν το δεις και σε καλό monitor θα είσαι μια χαρά. 

Τωρα το βλεπω ειμαι στο 20λεπτο. Ενας χαμουλης να σου σηκωνετε η τριχα. Το memento 4.93gb εχω κατεβασει και βλεπω μια χαρα. Με τον παγετο που ηρθε δεν ξερω αν χειροτερεψει η κατασταση στην εικονα γιατι θελει τεραστιο bitrate για να μην πιξελιασει.

Επεξ/σία από Arkin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...