Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παντως μάγκες βλέπω 

Spoiler

τη σκηνή που πλησιάζει ο Night King τον Brand και λεώ θα του βαρέσει μια υπόκλιση τώρα και θα είναι αυτός πισω απο όλα τελικά.  😂🤣

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gas7777 είπε

Η οποία απορία για την Αρυα δικαιολογειται από την εκπαίδευση που έχει. Έχει μάθει να είναι αόρατη. 

Το σενάριο είναι τόσο προσεγμένο που τα πάντα εξηγούνται. Επος. 

Μόνο παράπονο το πολύ σκοτεινό επεισόδιο αλλά τι να λέμε όταν μας δίνουν τέτοιο επος. 

Τέλος υπήρξαν συγκλονιστηκες απώλειες. Να αναφερθούμε σε χαρακτήρα που παίζει από το πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου; 

Για τον χαρακτήρα που πέρασε τα πάνδεινα και εξιλεωθηκε; 

Απόκρυψη περιεχομένων

Για τον συγκλονιστικο θάνατο της Λυανα; 

Για τον πολυαναστημενο; 

Ποιος θέλατε δηλαδή να πεθάνει; Ο Σνοου; 

Νταξ μιλάνε όλοι και καλά δεν είχε θανάτους κτλ .... και σε όλες τις προηγούμενες σεζόν σε κάθε θάνατο ήταν η φάση «μ@λ@κ@ δεν μπορεί να σκότωσαν αυτόν, τον θέλω πίσω» 

Θα ηθελα να δω αντίδραση αν σκότωναν τον John  που την προηγούμενη φορά είχε πέσει το Ίντερνετ και μόνο πορεία διαμαρτυρίας δεν έκαναν . 

Δημοσ.

Σε άλλα νέα, η πραγματικά συγκλονιστική μάχη δίνεται στο imdb μπας και κρατηθεί το "έπος" σε GoT standards. Δεν απογοήτευσε μόνο αιλοινες πειρατές ινσομνιακς τελικά. 

Spoiler

Απόλυτη δικαίωση της Σερσει λοιπόν που δεν ασχολήθηκε με τα ζόμπι, μιας και ήταν όντως πρόβλημα του Βορρά που μπορούσε να το λύσει μόνος του. Γενικά από τα The Twins και κατω ακούνε white walkers και λύνονται στα γέλια. Στο Essos το Night King είναι όνομα κοκτέιλ που σερβίρεται σε παραλιακό μπαράκι. Winter is coming κατά τα άλλα.

#teamCersei ξεκάθαρα

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω εχω ακομα ελπιδες για καμια ανατροπη του στυλ να γινει ο bran $$ η ο κιουμπερν να κανει κανα κολπο και να ξαναφερει τον $$ με τους $$.

Αρνουμαι να δεχτω οτι απο δω και περα θα γινει απλα splatter Λαμψη η φαση

Επεξ/σία από azuli
  • Sad 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, AonDuine είπε

Νταξ μιλάνε όλοι και καλά δεν είχε θανάτους κτλ .... και σε όλες τις προηγούμενες σεζόν σε κάθε θάνατο ήταν η φάση «μ@λ@κ@ δεν μπορεί να σκότωσαν αυτόν, τον θέλω πίσω» 

Θα ηθελα να δω αντίδραση αν σκότωναν τον John  που την προηγούμενη φορά είχε πέσει το Ίντερνετ και μόνο πορεία διαμαρτυρίας δεν έκαναν . 

Δε θα μου φανεί περίεργο αν στα βιβλία δεν αναστηθεί ο Σνοου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμίζω ότι έχουμε 3 γεμάτα επεισόδια ακόμα πάντως, οπότε...

Spoiler

κρατήστε την κριτική σας για το τέλος, γιατί κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να "δέσει το γλυκό" με το προχθεσινό επεισόδιο. Αυτό που λέμε δηλαδή ότι πολύ εύκολα φαγώθηκε ο υπερκακός μπορεί να κρύβει κάνα plot twist. Μου φαίνεται δύσκολο να έχτισαν το timeline έτσι που να δώσει τα πάντα στα μισά της σεζόν. Είτε λοιπόν βιαζόμαστε στο θέμα ΝΚ, είτε αυτό που ακολουθεί και τώρα φαντάζει ως ανούσια μάχη να είναι πιο επικό κι απ' αυτό που είδαμε.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά οκ εγω αν ξερέσουμε την απαράδεκτη εικόνα γιατί πραγματικα απο το σκοταδι δεν έβλεπες. ( κατέβασα 2 φορες 1080p από 5 gb μήπως παίζει κάτι λάθος με το πρώτο). 

Αυτός το Night King πους μας έχουν πρήξει που έρχεται 8 season 

Spoiler

σκότωσε μόνο τον Theon τον ευνούχο , αν είναι δυνατόν δηλαδή. 🤣😂

Spoiler

Καλά για John snow και Daenerys δεν μιλάω μηδενικά σε όλη τη μάχη... Theon πολύ πι χρήσιμος. Βρε ας μην ήταν η Μελισάντρα με την Αρυα κια θα σου ελεγα εγω 😂😛

Επεξ/σία από Masma
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρομερό επεισόδιο αντάξιο της πορείας της σειράς μέχρι τώρα. Ας αφήσω κ εγώ λίγη τροφή για ίντριγκα:

Spoiler

Λίγο πριν φάει το πέσιμο από την Άρια ο NK και ενώ κοιτάει τον Μπραν, πάει να πιάσει το σπαθί του. Για να τον σκοτώσει ή για να αποδώσει φόρο τιμής στον αρχηγό του? 

Επεξ/σία από nagapit
Δημοσ.

Αυτες οι θεωρίες από το reddit έχουν χαλάσει τη μαγια όλης της σειράς. Αντί να κοιτάμε τι συμβαίνει στη σειρά, βασιζόμαστε στη χαζομάρα που σκέφτεται ο καθένας και χάνουμε την ουσία. 

Άσε που οι περισσότεροι έχουν ξεχάσει τι έχουν δείξει στη σειρά, άλλοι έχουν μπερδέψει τη σειρά με τα βιβλία. Χαμός

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, nagapit said:

Hide contents

Λίγο πριν φάει το πέσιμο από την Άρια ο NK και ενώ κοιτάει τον Μπραν, πάει να πιάσει το σπαθί του. Για να τον σκοτώσει ή για να αποδώσει φόρο τιμής στον αρχηγό του? 

Εμ αυτα διαβαζετε στο reddit γι αυτο μετα φαντασιωνεστε τον ΝΚ ως μεγαλη απειλη και κεντρικο χαρακτηρα

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε

Εμ αυτα διαβαζετε στο reddit γι αυτο μετα φαντασιωνεστε τον ΝΚ ως μεγαλη απειλη και κεντρικο ηρωα

Σαν τροφή για σενάρια και ίντριγκα το έθεσα. Όπως ανέφερα, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με το επεισόδιο και την κατάληξη του. 

Δημοσ.

Που είναι ο ποντεζ που μας είχε πριξει πως ο πραγματικός εχθρός είναι η Σερσει και όχι οι νεκροί. Υπερθεματιζω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...