Hommer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δεν βρήκα κάποιο thread που να αναλύει τα υπέρ και τα κατά οπότε ρωτάω εδώ (αν υπάρχει στείλτε μου Link): - Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά να πάρεις κινητό από ebay; - Πόσο πολύ να φοβόμαστε τα διάφορα refurbished και γιατί; - Τα New είναι κομπλέ; Για παράδειγμα Site: αυτό το κινητό ή αυτό. Είναι 70€ κάτω και 30€ από τα σκρουτζομάγαζα και το μαγαζί αυτό (το πρώτο) έχει 1 εκατομμύριο αστέρια. what's the catch? EDIT: Ήμουν σίγουρος ότι θα γίνει και είπα να το βάλω από την αρχή αλλά είπα να μην το παίξω εξυπνάκιας αλλά από ότι φαίνεται είχα δίκιο, οπότε: Το thread είναι για αγορές από ebay όχι για το Samsung A3. Αν ήθελα να ρωτήσω για το κινητό θα ρώταγα.
Hommer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Διάβασες την περιγραφή; Ποια περιγραφή; Του κινητού; Ως προς το New, refurbished κτλ; Οι περιγραφές όλα ρόδινα τα δείχνουν
chios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αυτό το τηλέφωνο ούτε τζάμπα δεν το παιρνα απλά τραγικό, σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πολύ ανώτερα
Hommer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αυτό το τηλέφωνο ούτε τζάμπα δεν το παιρνα απλά τραγικό, σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πολύ ανώτερα Δεν με νοιάζει το τηλέφωνο. Άλλο ρωτάω
chios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Για πιο τηλέφωνο ψάχνεις; Αν λέει New είναι καινούργιο, οι σωστοί πωλητές σπάνια θα σε γελάσουν
christakos07 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ποια περιγραφή; Του κινητού; Ως προς το New, refurbished κτλ; Οι περιγραφές όλα ρόδινα τα δείχνουν Πχ "Grade B - Fully Tested & 12 Months Warranty Included. The handset has some scuffs, marks or surface scratches only. Any scratches or scuffs are completely cosmetic and do not affect the functions of the phone. Box & Accessories Not Included" Λαϊκιστή μεταχειρισμένο. Μόνο new/new with tags θα κοιτούσα. Και πάλι με βαριά καρδιά. EDIT: Ήμουν σίγουρος ότι θα γίνει και είπα να το βάλω από την αρχή αλλά είπα να μην το παίξω εξυπνάκιας αλλά από ότι φαίνεται είχα δίκιο, οπότε: Το thread είναι για αγορές από ebay όχι για το Samsung A3. Αν ήθελα να ρωτήσω για το κινητό θα ρώταγα. Κάνεις αναφορά σε κινητά από το ebay(πιθανώς μεταχειρισμένα) σε αντιπαραβολή με καινούρια που πωλούνται στο skroutz, ρωτώντας "what's the catch" και περιμένεις να μην απαντήσουμε με βάση το Α3 που παραθέτεις? Ε εκεί είναι η πονηριά. Είναι μεταχειρισμένα στο παράδειγμα σου. Τώρα μπορεί να βρεθούν και κάποια καινούρια, που όντως να αξίζουν. Αν βρεις τι ισχύει με την εγγύηση, από που είναι αγορασμένα και αν μπορείς να έχεις πρόσβαση στις εδώ αντιπροσωπείες, go on.
Hommer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Για πιο τηλέφωνο ψάχνεις; Αν λέει New είναι καινούργιο, οι σωστοί πωλητές σπάνια θα σε γελάσουν Δε θέλω να ανοίξω υπό ενότητα με γνώμες για κινητά. Έχω ήδη ανοίξει thread. Αν θες, πήγαινε εδώ, ακόμα ψάχνω και θα ήθελα βοήθεια. Μόνο new/new with tags θα κοιτούσα. Και πάλι με βαριά καρδιά. Να εξηγάμε ρε παιδιά. Μην πετάτε αξιώματα. Γιατί το λες αυτό;
christakos07 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Να εξηγάμε ρε παιδιά. Μην πετάτε αξιώματα. Γιατί το λες αυτό; Έχω ενστάσεις στο θέμα της εγγύησης γενικότερα. Αξίζει πιστεύεις το πήγαινε-έλα και η αναμονή σε περίπτωση βλάβης, όταν μιλάμε για 50-60 ευρώ? Αν μιλάμε για κάποια προσφορά της τάξης των 100-150 ευρώ, τότε κομπλέ.
Hommer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Έχω ενστάσεις στο θέμα της εγγύησης γενικότερα. Αξίζει πιστεύεις το πήγαινε-έλα και η αναμονή σε περίπτωση βλάβης, όταν μιλάμε για 50-60 ευρώ? Αν μιλάμε για κάποια προσφορά της τάξης των 100-150 ευρώ, τότε κομπλέ. Αν είναι θέμα χρόνου δεν με πειράζει καθόλου. Αλλά ακόμα και καθόλου εγγύηση να μην είχαν, τι διάλο πια κι αυτά τα σαράβαλα. Εϊχα πάρει πριν 5 χρόνια ένα nokia 500 της κακιάς ώρας (το οποίο έχω ακόμα) και δεν έχω χρειαστεί service.
christakos07 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αν η μεταβλητή του χρόνου δεν ειναι σημαντική, τότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Προτιμάς συνήθως αξιόπιστους πωλητές, διαβάζοντας πλήρως την κατάσταση που βρίσκεται. Πχ το πρώτο Α3 έλεγε ότι ειναι Grade B(δεν γνωρίζω τι ακριβώς βαθμονόμησε με την κλίμακα) και συνεχίζει λέγοντας ότι μάλλον υπάρχουν ζημιες, χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του. Σε δεύτερο τυχαιο παράδειγμα κινητό με χαρακτηρισμό new with tags δε θα περιλαμβάνει ίσως την αρχική συσκευασία/ακουστικα κτλ.
Hommer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αν η μεταβλητή του χρόνου δεν ειναι σημαντική, τότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Προτιμάς συνήθως αξιόπιστους πωλητές, διαβάζοντας πλήρως την κατάσταση που βρίσκεται. Πχ το πρώτο Α3 έλεγε ότι ειναι Grade B(δεν γνωρίζω τι ακριβώς βαθμονόμησε με την κλίμακα) και συνεχίζει λέγοντας ότι μπορεί να υπάρξουν ζημιες, χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του. Σε δεύτερο παράδειγμα κινητό new with tags δε θα περιλαμβάνει ίσως την αρχική συσκευασία/ακουστικα κτλ. Δε μπα να ρθει και σε χαρτοσακούλα. Άμα σου χρεώνουν 70 ευρώ για χαρτόνια και ακουστικά καταλαβαίνεις την κατάντια μας. Να σου πω την αλήθεια απορώ πως και δεν υπάρχει κάποιο Megathread [όπως υπάρχει για τα σκρουτζομάγα και για τα κινέζικα (νομίζω)] γιατί έτσι όπως τ ακούω δεν υπάρχει λόγο να μην πάρεις κινητό από ebay. Εγώ πίστευα ότι θα ακούσω ότι δεν θα δουλεύουνε και ότι θα σου φέρνουν άλλα μοντέλα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και ελπίζω να απαντήσει και κάποιος άλλος για να δω αν αυτά είναι προσωπικές απόψεις ή όντως δεν υπάρχει πρόβλημα από ebay
ganache Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Έχω αγοράσει δύο κινητά από ebay και τα δύο καινούρια το ένα από Αγγλία το άλλο από Αμερική. Και τα δύο ήταν άψογα και οι πωλητές κάτι παραπάνω από εξυπηρετικοί. Ένα μεταχειρισμένο που αγόρασα όμως είχε ένα προβληματάκι που δεν το ανέφερε ο πωλητής. Όχι κάτι σοβαρό και απλά δεν ασχολήθηκα. Σίγουρα θα ξαναέπαιρνα από ebay και δεν θα έπαιρνα από κινεζομάγαζο.
Hommer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Έχω αγοράσει δύο κινητά από ebay και τα δύο καινούρια το ένα από Αγγλία το άλλο από Αμερική. Και τα δύο ήταν άψογα και οι πωλητές κάτι παραπάνω από εξυπηρετικοί. Ένα μεταχειρισμένο που αγόρασα όμως είχε ένα προβληματάκι που δεν το ανέφερε ο πωλητής. Όχι κάτι σοβαρό και απλά δεν ασχολήθηκα. Σίγουρα θα ξαναέπαιρνα από ebay και δεν θα έπαιρνα από κινεζομάγαζο. Το σκέφτομαι κι εγώ, γιατί εδώ δε βρίσκω πολλά. Επίσης: 1) Μπορείς να μου στείλεις τον πωλητή (τον Άγγλο); 2) Τι κατάσταση τα περιγράφανε; New. Used? Grade....
ganache Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Χμμμμ ο Άγγλος φαίνεται να έχει αποσυρθεί...πάνε και σχεδόν 3 χρόνια από τότε... Ο Αμερικάνος είναι ο http://www.ebay.com/usr/bdsjtech?_trksid=p2057872.m2749.l2754 Δεν έψαχνα για τίποτα άλλο από new.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα