Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω αναβάθμιση το παλιό μου PC. Αυτο που σκεφτομαι να κάνω είναι να αγοράσω για αρχή μητρική , επεξεργαστή και ram με 400 ευρό. 

Μητρική : http://www.skroutz.gr/s/8546404/Asus-B150M-Pro-Gaming.html

cpu : http://www.skroutz.gr/s/10787891/Intel-Core-i5-7600K-Box.html

ram : http://www.skroutz.gr/s/7407060/G-Skill-RipjawsV-8GB-DDR4-2133MHz-F4-2133C15D-8GVR.html

σε αυτό το σύστημα θα βάλω το παλιό μου τροφοδοτικό 550w μέχρι να πάρω νέο, την παλιά μου γραφικών μέχρι να πάρω μια νέα καλή.( gtx 1060 και άνω) και το παλιο μου δίσκο HDD και SSD.

Δεν ξέρω αν βγαίνουν προσφορές και που να ψάξω για να βρω καλές τιμές. 

Any advise ?

Δημοσ.

Καλημέρα και σε 'σένα!

Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να έχουμε γενικότερη εικόνα

i) Το ποσό που διαθέτουμε:

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.)

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.)

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

Δημοσ.

Καλημερα.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται καθως σας εχω είδη παραθέσει τα εξαρτήματα τα οποία σκοπεύω να αγοράσω. Το ποστ το εκανα προκειμένου να με βοηθήσετε ναα βρω το καλυτερο καταστημα/προσφορα για τα παραπάνω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πέραν του οτι θέλει ψύκτρα το μοτέρι για να λειτουργήσει είναι και ψιλοανισόρροπη σύνθεση γιαυτό στο λέω.

Επίσης ενημερώνω οτι κάποια όρνια θα τρέξουν να πουλήσουν επειδή βγαίνει νέα γενιά και παίζει να βρείς και μεταχειρισμένα ίδια ή παρόμοια κομμάτια με εγγύση.

Δημοσ.

Υδροψυξη υπάρχει. 

Γενικα το συστημα τωρα ειναι αυτο. 

gpu : http://www.skroutz.gr/s/4023699/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-WindForce-3X-OC.html

cpu : amd fx-6630 

ram :2x4gb hyper x black 1600 hz

motherboard : https://www.skroutz.gr/s/2309417/Asus-M5A97-LE-R2-0.html

ακομα υπάρχει υδρόψυξη, και μια custom αεροψυξη για το κουτι, hdd 1T ,ssd και τροφοδοτικο 550w

Θέλω να κανω streaming επεξεργασία video και competitive gaming.

Απο το παλιο συστημα θα κρατισω HDD,SSD, τροφοδοτικο και γραφικων και σε κανενα χρόνο θα δωσω αλλα 300-400 ευρο για γραφικα.τα παρόν ποστ αφορα ΜΟΝΟ το κουτι. Όλα τα άλλα περιφερειακά υπάρχουν/θα αγοραστουν ξεχωριστά. 

Θελω να ξερω απλα ποτε,  που και αν παιζει να βρω προσφορές.

Δημοσ.

Υδροψυξη υπάρχει. 

Γενικα το συστημα τωρα ειναι αυτο. 

gpu : http://www.skroutz.gr/s/4023699/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-WindForce-3X-OC.html

cpu : amd fx-6630 

ram :2x4gb hyper x black 1600 hz

motherboard : https://www.skroutz.gr/s/2309417/Asus-M5A97-LE-R2-0.html

ακομα υπάρχει υδρόψυξη, και μια custom αεροψυξη για το κουτι, hdd 1T ,ssd και τροφοδοτικο 550w

Θέλω να κανω streaming επεξεργασία video και competitive gaming.

Απο το παλιο συστημα θα κρατισω HDD,SSD, τροφοδοτικο και γραφικων και σε κανενα χρόνο θα δωσω αλλα 300-400 ευρο για γραφικα.τα παρόν ποστ αφορα ΜΟΝΟ το κουτι. Όλα τα άλλα περιφερειακά υπάρχουν/θα αγοραστουν ξεχωριστά. 

Θελω να ξερω απλα ποτε,  που και αν παιζει να βρω προσφορές.

Να καθυστερήσει η αγορά και να ανεβάσεις λίγο το budget υπάρχει σαν ενδεχόμενο;

Δημοσ.

ναι γενικα αλλα μονο για επεξεργαστη μητρικη και ραμ λες να παω πιο πολυ? η εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου ? 

Δημοσ.

Καλημερα.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται καθως σας εχω είδη παραθέσει τα εξαρτήματα τα οποία σκοπεύω να αγοράσω. Το ποστ το εκανα προκειμένου να με βοηθήσετε ναα βρω το καλυτερο καταστημα/προσφορα για τα παραπάνω. Ευχαριστώ.

Συγνωμη,αρα θελεις να ψαξουμε στο Skroutz για σενα? Ειναι πολυ ευκολο να δεις,μολις γραψεις αυτα που θελεις σου εμφανιζει τα καταστηματα με τις καλυτερες τιμες με την σειρα.

Επεξεργαστης της amd με τον κωδικο που εβαλες, δεν υπαρχει.

230 ευρω για τον συγκεκριμενο επεξργαστη της intel ειναι πατατα ολκης. Τροφοδοτικο ποιο εχεις? Μπορει να ειναι 550watt και να ειναι της πλακας και επικινδυνο για το καινουργιο σου συστημα. Cooler ποιο εχεις?

Αν σου προτεινουν επεξεργαστη της amd ας πουμε τον R5 1600 που ριχνει στα αυτια του intel που θελεις να παρεις,πως θα ξερουμε αν η εταιρια του cooler που εχεις,βγαζει δωρεαν bracket για τον 1600 ωστε να ειναι συμβατη?

Και αν θελεις καποιος να χασει λιγα λεπτα να σε βοηθησει,δεν θα πρεπει και εσυ που ζητας την βοηθεια να χασεις λιγα λεπτα να εισαι πιο κατατοπιστικος?

Καλη συνεχεια παντως.

• Like 2
Δημοσ.

Συγνωμη,αρα θελεις να ψαξουμε στο Skroutz για σενα? Ειναι πολυ ευκολο να δεις,μολις γραψεις αυτα που θελεις σου εμφανιζει τα καταστηματα με τις καλυτερες τιμες με την σειρα.

Επεξεργαστης της amd με τον κωδικο που εβαλες, δεν υπαρχει.

230 ευρω για τον συγκεκριμενο επεξργαστη της intel ειναι πατατα ολκης. Τροφοδοτικο ποιο εχεις? Μπορει να ειναι 550watt και να ειναι της πλακας και επικινδυνο για το καινουργιο σου συστημα. Cooler ποιο εχεις?

Αν σου προτεινουν επεξεργαστη της amd ας πουμε τον R5 1600 που ριχνει στα αυτια του intel που θελεις να παρεις,πως θα ξερουμε αν η εταιρια του cooler που εχεις,βγαζει δωρεαν bracket για τον 1600 ωστε να ειναι συμβατη?

Και αν θελεις καποιος να χασει λιγα λεπτα να σε βοηθησει,δεν θα πρεπει και εσυ που ζητας την βοηθεια να χασεις λιγα λεπτα να εισαι πιο κατατοπιστικος?

Καλη συνεχεια παντως.

θα αγνοήσω το ερισμό σου.προφανως και δεν θελω να ψάξεις για μενα το skroutz. αυτο ειναι κατι το οποιο μπορεις να καταλαβεις και μονος σου οτι το εχω κανει είδη με βαση τα όσα εχω ανεβάσει . απο εκει και περα νομιζω ημουν αρκετα σαφής στο θέμα μου. Θελω να μαθω ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανεις που μπορω να βρω προσφορες.Η αγορα των υπολογιστων δεν βγαζει εκπτωσεις οπως τα εμπορικα καταστήματα. Γνωρίζει κάποιος απο προσωπική του εμπειρία αν κάποιο κατάστημα προσφέρει τα παραπάνω σε τιμές καλύτερες απο το skrourz? Υπάρχει κάποιο κατάστημα μεγάλο η μικρό που να βγάζει στοκ ? νομίζω να αρκετά απλο.

Το να εχει εναν απο τους σπανιοτερους επεξεργαστες υπαρχει σαν ενδεχομενο? :-D

τυπογραφικο ειναι ο fx-6350

Δημοσ.

Με λιγα λογια ψαχνεις ενα καταστημα το οποιο να ξεστοκαρει καινουργια προιοντα! :-)

αυτό και ότι άλλο υπάρχει 

Δημοσ.

ναι γενικα αλλα μονο για επεξεργαστη μητρικη και ραμ λες να παω πιο πολυ? η εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου ? 

Γνώμη μου είναι οτι ζητάει αρκετά ο 7600k για όσα προσφέρει. Τα όσα περιέγραψες για χρήση εφόσον μιλάμε για σήμερα και για intel (single) πιστεύω οτι μόνο ένας 6700k-7700k μπορεί να καλύψει παρέα με σίγουρα 16gb ram dual εξαρχής (streaming-editing-gaming) με υψηλή συχνότητα/χαμηλό cl και φυσικά z170-z270 mobo.

Στην αντίπερα όχθη έχεις το θηριάκι r5 1600 που ζητά λιγότερα. Τον 1600x στα ϊδια. Άκόμα παραπάνω τον 1700. Έχεις λοιπόν 3 vfm επιλογές που όσο περνά ο καιρός θα μεγαλώνουν την διαφορά υπέρ τους συγκριτικά με τους kaby.

Μακάρι να σε έπαιρνε για τον νέο εξαπύρηνο της Intel ο οποίος θέλει μόνος του ολόκληρο το budget σου αλλα λέμε. Άν εμμένεις στην αρχική σου επιλογή δές τουλάχιστον άλλες μνήμες-μητρική κι άσε μας εμάς να τραγουδάμε. ;)

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι οτι ζητάει αρκετά ο 7600k για όσα προσφέρει. Τα όσα περιέγραψες για χρήση εφόσον μιλάμε για σήμερα και για intel (single) πιστεύω οτι μόνο ένας 6700k-7700k μπορεί να καλύψει παρέα με σίγουρα 16gb ram dual εξαρχής (streaming-editing-gaming) με υψηλή συχνότητα/χαμηλό cl και φυσικά z170-z270 mobo.

Στην αντίπερα όχθη έχεις το θηριάκι r5 1600 που ζητά λιγότερα. Τον 1600x στα ϊδια. Άκόμα παραπάνω τον 1700. Έχεις λοιπόν 3 vfm επιλογές που όσο περνά ο καιρός θα μεγαλώνουν την διαφορά υπέρ τους συγκριτικά με τους kaby.

Μακάρι να σε έπαιρνε για τον νέο εξαπύρηνο της Intel ο οποίος θέλει μόνος του ολόκληρο το budget σου αλλα λέμε. Άν εμμένεις στην αρχική σου επιλογή δές τουλάχιστον άλλες μνήμες-μητρική κι άσε μας εμάς να τραγουδάμε. ;)

τι θα πρότεινες δλδ με σε μητρική με και ραμ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...