Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κοιταω για αξιοπιστα μηχανακια που εχω τη δυνανοτητα να οδηγησω με το διπλωμα α2. Αν καποιος γνωριζει κατι για την μηχανη αυτη και θελει ας το μοιραστει! Ακομα θα ηθελα αν εχετε γνωμη για καποια αλλα μηχανακια  που αξιζουν!

Δημοσ.

κυριως για μεσα στην πολη και καμια βολτα σε φαση road trip! απλα μου αρεσουν οι μηχανες αυτες κ επειδη δεν γνωριζω καλα διοτι δεν εχω εμπειρια ειπα να ρωτησω! ευχαριστω φια την απαντηση σου!

Δημοσ.

Για μεσα στιν πόλη θα σου πρότεινα σκούτερ τύπου yamaha X-MAX 300 η piaggio beverly 300..

Επίσης μπορείς να δεις και το yamaha mt03 που φοράει τον ίδιο κινητήρα με το r3 και έχει όρθια θέση οδήγησης.

Παρόμοια με το mt03 είναι το bmw g310r και kawasaki Z300..

Τσέκαρε τα και δες τι σου αρέσει.

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι από τα πιο κατάλληλα μηχανάκια για ένα νέο οδηγό. Αξιόπιστο μηχανάκι με το γκαζακι του, συγκρατημενες επιδόσεις, καλά φρένα κ άνετη σε σχέση με τα σούπερσπορτ που σου αρέσουν θέση οδήγησης. Στην ίδια κατηγορία κ το ninja 300r αλλά το Yamaxa ένα κλικ πιο όμορφο.

Επίσης δικυλινδρο, κάτι που θα σε βολέψει για κοντινές εξορμήσεις και άνετες ταχύτητες ταξιδιού.

Όσο για το κοστος χρήσης - συντήρησης βρίσκεται αρκετά κάτω από αυτό των 600 και ειδικά στο θέμα κατανάλωσης καυσίμου στη πόλη όπου πραγματικά θα ξεχνάς να πας στο βενζινάδικο.

Οικονομικοτερη πρόταση είναι και το Ninja 250R το οποίο το βρίσκεις σε τιμή χώμα μεταχειρισμενο.

Δημοσ.

Θεωρώ πως η καλύτερη επιλογή είναι το Duke 390. Πιο όρθια θέσης οδήγησης σε σχέση με τα προαναφερθέντα, πιο παιχνιδιάρικο με ακριβούτσικα περιφερειακά και δυνατό κινητήρα. Από τιμή νομίζω παίζει ακόμα προσφορα στα 4k (λίγο πιο πάνω) και με ABS που το θεωρώ απαραίτητο για οποιονδήποτε οδηγό :)

Δημοσ.

Όσο για το κοστος χρήσης - συντήρησης βρίσκεται αρκετά κάτω από αυτό των 600 και ειδικά στο θέμα κατανάλωσης καυσίμου στη πόλη όπου πραγματικά θα ξεχνάς να πας στο βενζινάδικο.

Οικονομικοτερη πρόταση είναι και το Ninja 250R το οποίο το βρίσκεις σε τιμή χώμα μεταχειρισμενο.

Αν κοιτάει για μτχ, παίζουν και τα αντίστοιχα CBR250R (μοντέλα 2011+). Με το δικό μου είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά στο θέμα του... βενζινάδικου, σε ταξίδι παίζει γύρω στα 3,5λ/100, Σπάρτη που κατέβηκα πρόσφατα, 11€ βενζίνη, 7,5€ τα διόδια :X

Πάντως όλα όσα αναφέρθηκαν είναι καλές προτάσεις, από κει και πέρα είναι και ποιο θα σου κάνει "κλικ" όταν το καβαλήσεις.

Δημοσ.

Εννοείται πως όλα είναι κ καλά κ αξιόπιστα μηχανάκια.

Απλά προτείνω δικυλινδρο για την μεγαλύτερη άνεση στο ταξίδι. Στην πόλη όλα θα ικανοποιησουν κ με το παραπάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...