smoke0man2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 καλησπερα παιδια πριν καιρο ειχα φτιαξει στο σπιτι μου καλωδιωση εξωτερικη με utp για να εχω δικτυο απο τον πρωτο οροφο(οπου ειναι το ρουτερ ) και στον 2-3 οροφο αντοιστιχα εδω και 2 τετραμηνα σταματαει να περνει ιντερνετ ο δευτερος οροφος ,κοβω τις ακρες και τις ξαναφτιαχνουν τις δοκιμαζω με το utp tester που εχω και δουλευουν τελεια μετα απο μηνες ομως ξανα γινεται το ιδιο προβλημα... τι μπορει να φταιει εχω το ρουτερ την κοσμοτε το καινουργιο (https://i.ytimg.com/vi/T75qp2eEn78/hqdefault.jpg) και δυο μοδεμ στον δευτερο και τριτο οροφο της belkin (http://www.e-shop.gr/belkin-f9k1113-ac1200-wi-fi-dual-band-ac-gigabit-router-p-PER.533150) οποια βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη
chios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Εκεί που δεν έχεις ίντερνετ δοκίμασες να βάλεις ένα λαπτοπ απευθείας στο καλώδιο ethernet να δεις αν έχεις ίντερνετ;; Να φανταστώ ότι τα 2 belkin τα έχεις σεταρεις σαν access point και έχεις ρυθμίσει σωστά ip με κλειστά dhcp.
smoke0man2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 ναι ναι αφου ιντερνετ υπηρχε κανονικα ... σημερα καθως εψαχνα να βρω μια λυση ανακαλυψα οτι το ρουτερ της κοσμοτε δεν λειτουργει η θυρα 3 δοκιμασα να βαλω απευθειας (καλωδιο utp) το λαπτοπ και δεν ειχε ιντερνετ ενω στις αλλες 2 εχει κανονικα αλλα λυση δεν εχω βρει ακομα... γινεται να χαλαει τοσο γρηγορα το καλωδιο? ξαναλεω οτι οταν τα εφτιαχνα τα δοκιμασα ενα ενα τα καλωδια με το utp tester και ηταν και τα 8 σωστα μεταξυ τους..τι μπορει να φταιει ρε παιδια ?
chios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αφού λες ότι έχει ίντερνετ το πρόβλημα δεν είναι το καλώδιο αλλού είναι
smoke0man2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 να διορθωσω το καλωδιο που παει .. στον δευτερο οροφο δεν δουλευει σε οποια θεση και εαν προσπαθησα να το βαλω στο ρουτερ συγγνωμη δικο μου λαθος απλα συνδεσα με ξεχωριστο καλωδιο στη θυρα του ρουτερ οπου παει με καλωδιο στο δευτερο οροφο και λειτουργουσε κανονικα το ιντερνετ στο λαπτοπ ετσι μου αφηνει την πιθανοτητα να ξαναχαλασε το καλωδιο ετσι δεν ειναι ?
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 το Utp ελπιζω να εχει φτιαχτει σωστα (t568b) και οχι απλα να εβαλες τα χρωματα με οποια σειρα να ηταν.υπαρχει συγκεκριμενη σειρα.αν μπουν λαθος τοτε μπορει να κανει διαφορα κουφα.απο το να μην παιζει καθολου μεχρι πολλα errors ύ να παιζει στα 10 Mbit αντι για 100 ή 1000.και επισης δεν θα το τερματιζα σε rj45 clips αλλα σε πριζακια και απο εκει μετα Utp για το Pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα