NikosKallithea Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Η πολυκατοικία του ts τροφοδοτείται από δίζευγο καλώδιο που έρχεται από την κολόνα του ΟΤΕ εξωτερικά. Δεν θα σκάψει. Ο τεχνικός του ΟΤΕ είτε δεν είχε καλώδιο να περάσει ο ίδιος, είτε βαριόταν. Τώρα αν θα το κάνει εργολάβος ή όχι μικρή σημασία έχει. Εγώ του προτείνω την πιο γρήγορη λύση για να μην ταλαιπωρείται άδικα. Ηλεκτρολόγος περνάει καινούργιο καλώδιο μέχρι την κολόνα και έρχεται να κάνει την μικτονόμηση ο ΟΤΕ. Διαφορετικά περιμένει τον... "εργολάβο". Και έτσι να ειναι ακραίο δίκτυο ειναι και αυτό και απαγορεύεται η παρέμβαση ηλεκτρολόγων ή αλλων μη εξουσιοδοτημένων
Greek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Αύριο θα κάνω κ ένα αίτημα στη cosmote για νέα σύνδεση, αφού κοιτάξω λίγο τις δεσμεύσεις τους και βλέπουμε.το βλέπω ότι τα κερατιάτικα δεν τα γλυτώνω, θα τα πληρώσω.. Κάτι τέλη ενεργοποίησης.. Για να δούμε. Τον ιαουναριο που εκανα αιτηση για νεα συνδεση εχει πακετα αοριστου χρονου χωρις δεσμευση ο ΟΤΕ σιγουρα με ποιο ακριβο παγιο + τα τελη ενεργοποιησης. Πας κανεις αυτο και μετα την κανεις κανονικα 1
soteras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μου θυμιζεις περιπτωση οταν μετακομισα που περημενα τον ΟΤΕ να βαλει το καλωδιο απο κολωνα στο καλωδιο του σπιτιου που κρεμοταν εξω σε αλλο παροχο εγω Vivodi νομιζω μου ηρθε αυτος και μου ειναι ναι δεν εχω καλωδιο ειχε στην καροτσα 200 καλωδια και του ειμαι αυτα πισω τι ειναι για να ομορφαινεις το αμαξι βγαλε ενα καλωδιο ρε ανθρωπε να τελειωνουμε σημερα εεε με τα πολλα πολλα εβγαλε.Ασχετο το διαμερισμα πριν δεν ειχε τηλέφωνο πως επερνε γραμμή.Εκτος και αμα το θέμα είναι το κεντρικό καλώδιο το μαύρο στην κολώνα όπου εκεί όντως θα είναι παλουκάκι η υπόθεση
cmour79 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ασχετο το διαμερισμα πριν δεν ειχε τηλέφωνο πως επερνε γραμμή.Εκτος και αμα το θέμα είναι το κεντρικό καλώδιο το μαύρο στην κολώνα όπου εκεί όντως θα είναι παλουκάκι η υπόθεση Έλα μου ντε.. 2 διαφορετικοί τεχνικοί του ΟΤΕ ήρθαν. Και οι 2 είπαν τα ιδια. Η ιδιοκτήτρια δεν έχει ιδέα. Το σπιτι ήταν ξενοικιαστο τα τελευταία 5 χρόνια. Επίσης, σιγά μην ο τεχνικός του ΟΤΕ μου ρίξει καλώδιο μέχρι τη κολώνα. Αυτός είναι για να σου δώσει ένα ενεργό ζευγάρι. Μέχρι εκεί. Αν ο ΟΤΕ βάζει εργολάβο θα ασχοληθεί αυτός με εμένα επειδή τι? Του είμαι κολλητός? Ελάτε ρε παιδιά.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Έλα μου ντε.. 2 διαφορετικοί τεχνικοί του ΟΤΕ ήρθαν. Και οι 2 είπαν τα ιδια. Η ιδιοκτήτρια δεν έχει ιδέα. Το σπιτι ήταν ξενοικιαστο τα τελευταία 5 χρόνια. Επίσης, σιγά μην ο τεχνικός του ΟΤΕ μου ρίξει καλώδιο μέχρι τη κολώνα. Αυτός είναι για να σου δώσει ένα ενεργό ζευγάρι. Μέχρι εκεί. Αν ο ΟΤΕ βάζει εργολάβο θα ασχοληθεί αυτός με εμένα επειδή τι? Του είμαι κολλητός? Ελάτε ρε παιδιά. Τι θα πει αυτό "Του είμαι κολλητός?" την δουλεια του κανει και ο ΟΤΕ και ο εργολάβος, ο εργολάβος για να καταλάβεις ειναι μόνιμος, σήμερα του λένε θα πας εκεί και εκεί και αύριο εκεί, δεν ειναι και τόσο τραγικό, παλιά τα έκαναν αυτά οι υπάλληλοι του ΟΤΕ αλλά οι γερμανοί τα έδωσαν έξω Αν κανεις αίτηση στον οτε νομίζω δεν θα περιμένεις και πολύ Το προηγούμενο ποστ που σου έγραψα υπέθεσαν οτι δεν εχει ελεύθερο ζευγαρι το μποξακι σου
cmour79 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μα για αυτό ακριβώς το λόγο το είπα. Επειδή του τεχνικού του λένε μέχρι τι θα κάνει και από κει κ ύστερα υπάρχει ο εργολάβος που κι αυτού του λένε, όπως σωστά γράφεις, που θα πάει κ τι θα κάνει.. Ψάχνοντας από το κινητό (μιας κ ίντερνετ δεν έχω αλλού!) στο site της κοσμοτε βλέπω σε όλα δέσμευση 18μηνη! Edit: υπάρχει πρόγραμμα (τουλάχιστον ένα) , χωρίς δέσμευση. Με χρονοχρέωση! Στα 15.38 πάγιο και τέλη ενεργοποίησης 36,38. Θα τους καλέσω αύριο ωστόσο να το σιγουρέψω. Και εγώ πιστεύω πως εάν κάνω σε αυτούς αίτηση θα έχω άλλη αντιμετώπιση! Ή να το θέσω καλύτερα, θέλω να πιστεύω..
vavoom Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου, πριν μερικά χρόνια. Δεν είχα τύχη σε κανέναν εναλλακτικό πάροχο κι ένας γνωστός μου που πουλάει πακέτα τηλεφωνίας μου είπε ότι δεν πρόκειται να έχω τηλέφωνο+ιντερνετ αν δεν περάσω πρώτα από τον ΟΤΕ. Μετά από την υπόδειξή του έκανα μια απλή σύνδεση τηλεφωνίας (όχι ιντερνετ) και όλα καλά. Όταν όμως έκανα αίτηση σε εναλλακτικό αποδείχτηκε ότι μπορούσαν να μου δώσουν μόνο τηλέφωνο (δηλαδή μόνο το προϊόν που μου είχε ενεργοποιήσει ο ΟΤΕ) κι όχι ιντερνετ. Τελικά, ξαναπέρασα από τον πάγκο του ΟΤΕ και έκανα ένα διετές πρόγραμμα double play, το οποίο εννοείται ότι ενεργοποιήθηκε σχεδόν αμέσως. Με το που τελείωσε το συμβόλαιο, τους κούνησα μαντήλι καλαματιανό, αλλά μετά από 3ετή περιήγηση σε εναλλακτικούς, αναγκάστηκα να ξαναγυρίσω σ'αυτούς γιατί είχα συνεχόμενες αποσυνδέσεις με τους άλλους (κανένας δεν έλυσε το θέμα μου) και ευτυχώς τέρμα οι αποσυνδέσεις. Επομένως, πρόσεχε τι θα αγοράσεις από τον ΟΤΕ, μήπως τυχόν το βρείς μπροστά σου. Πιστεύω ότι κατά 99% θα σε τακτοποιήσουν, εφ'όσον θα γίνεις πελάτης τους. Επίσης, κάνε ένα κόπο και πάρε στο 13888 / τμήμα πωλήσεων και ρώτα τους τι προγράμματα υπάρχουν γιατί πολλές φορές κυκλοφορούν και φθηνότερα από αυτά που γράφει το site τους (μιλάω εκ πείρας). 1
cmour79 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 με πρόλαβες πάνω στο "κλικ" για υποβολή αιτήματος στη κοσμοτε, σε πρόγραμμα μόνο τηλεφωνίας.Δεν πήρα τηλέφωνο. ότι είδα απο το site. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αν κάνω σε εναλλακτικό πάροχο αίτημα μετά να μην μπορεί να μου προσφέρει και internet. ε ρε μπέρδεμα... Πήρα και στο 13888. Τις ίδιες τιμές μου είπε με αυτές του site. Οπότε τζίφος. Θα κάνω και ένα τηλέφωνο στη nova να ρωτήσω εαν έχω ενεργοποιημένη γραμμή μόνο με τηλέφωνο στον ΟΤΕ και κάνω μεταφορά της γραμμής σε αυτούς, αν μπορούν να μου προσφέρουν και ιντερνετ.. Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τι έχουν να μου πούν!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα