cmour79 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ειπα να ανοίξω το θέμα, για να μοιραστώ το πόνο μου μαζί σας. Έχουμε μετακομίσει σε νέα πόλη εδώ κ ένα 6μηνο. Κάναμε τότε λοιπόν αίτηση στην hol που είχα ως παροχο, για μετοκόμιση της γραμμής μας. Ήρθε ο τεχνικος του ΟΤΕ στο νέο σπίτι , έλεγξε, μέτρησε και έφυγε με την απάντηση ότι το καλώδιο της πολυκατοικίας χρειάζεται αντικατάσταση μιας κ έχει 2 ζεύγη χαλκό, ενώ τα διαμερίσματα είναι 3! Μας εξήγησε επίσης ότι ο ΟΤΕ δίνει τη δουλειά σε εργολάβο για την εγκατάσταση νέου καλωδίου και ότι θα μπω σε λίστα αναμονής. Αφού πέρασαν κάνα 3μηνο, έκανα νέα αίτηση συνδρομητή αυτή τη φορά στη νόβα μπας κ άλλαζε κάτι. Μια από τα ίδια. Ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ και αφού ξαναέλεγξε, ξαναμέτρησε, έφυγε και αυτός με τη σειρά του, ξαναπερνοντας ως απάντηση ότι το καλώδιο της πολυκατοικίας χρειάζεται αντικατάσταση μιας κ έχει 2 ζεύγη χαλκό, ενώ τα διαμερίσματα είναι 3! Ακόμη περιμένω αυτό τον έρμο τον εργολάβο να έρθει να με βγάλει από τη λίστα μου αναμονής! και να θυμηθώ πως είναι να είσαι με σταθερό τηλέφωνο και ίντερνετ. Αλήθεια όμως, εάν έκανα αίτηση νέου συνδρομητή στον ΟΤΕ, θα άφηναν ένα 6μηνο τώρα να χάνουν τα πάγια τους για έναν εργολάβο? Νομίζω πως είναι μονόδρομος και δεν θέλω να πάω μιας κ τον θεωρώ πιο ακριβό από τον ανταγωνισμό. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να δω κάποια εξέλιξη?
panos- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Πάρε έναν εργολαβο και βάλε ένα ακόμα ζευγάρι, δεν έχεις άλλη λύση αφού δεν έρχονται αυτοί
NikosKallithea Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ειναι τρεις οι λύσεις, ή περιμένεις 4-5 χρόνια, η μετακομίζεις αλλου ή διώξε ενα απο τους δυο απο την πολυκατοικία
cmour79 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Τα πιάσαμε τα λεφτά μας δηλαδή, ε? ????
DrDeath Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Σε παρόμοια περίπτωση και ενώ δεν υπήρχαν ελεύθερα ζευγάρια (έτσι είπε το τζιμάνι που ήρθε να συνδέσει) , μετά από αίτηση στον ΟΤΕ για σύνδεση σ'αυτόν, μέσα σε τρείς μέρες είχα σταθερό. ( Και εννοείται στα καπάκια την έκανα σε εναλλακτικό) 1
cmour79 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ωπ, εδώ είμαστε. Ίδια περίπτωση μου φαίνεται.. Το την έκανες σε εναλλακτικό παροχο στα καπάκια? Δεν σε δεσμεύει η αίτηση νέου συνδρομητή? Απλά κάνω αίτηση στον ΟΤΕ.. Έρχεται ο τεχνικός και μετά τι? Δεν υπογράφω το συμβόλαιο και πάω σε εναλλακτικό?
DrDeath Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Το είχα κάνει το 2009 αν θυμάμαι καλά. Δεν νομίζω να είχε πέναλτυ για αποχώρηση ο ΟΤΕ τότε. Δεν περίμενα καν να έρθει τεχνικός, μόλις γύρισα σπίτι απο τον ΟΤΕ κατευθείαν τηλέφωνο στην CYTA που ήμουν τότε για αλλαγή παρόχου. Είχα πληρώσει το 30αρι της νέας σύνδεσης σίγουρα πάντως. Ρώτα απ' ευθείας στον ΟΤΕ αν μπορείς να κάνεις κανα συμβόλαιο αορίστου χωρίς προσφορές κλπ χωρίς δέσμευση για αποχώρηση αν και χλωμό το βλέπω. 1
jkoukos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αν κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ μόνο για σύνδεση τηλεφωνικής γραμμής (όχι και σύνδεση DSL), παλαιότερα μπορούσες αμέσως μετά να κάνεις φορητότητα σε οποιονδήποτε πάροχο. Εδώ και λίγο καιρό (περίπου 1-2 χρόνια) υπάρχει περίοδος δέσμευσης 2 μηνών και μετά πας όπου θέλεις. Προσοχή το αίτημα πρέπει να είναι μόνο για απλή τηλεφωνία (χωρίς προπληρωμένο χρόνο με δωρεάν κλήσεις) και όχι κάποιο πακέτο DP. 1
Bourdoulas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Φέρε έναν ηλεκτρολόγο να σου περάσει ένα καλώδιο αυτός να τελειώνεις. Αν περιμένεις από τον ΟΤΕ... ασ' τα να πάνε.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Φέρε έναν ηλεκτρολόγο να σου περάσει ένα καλώδιο αυτός να τελειώνεις. Αν περιμένεις από τον ΟΤΕ... ασ' τα να πάνε. Δηλαδή ο ηλεκτρολόγος τι θα κανει θα σκάψει τον δρόμο και θα περάσει νεο δημοσιο δίκτυο του οτε.
PaokToTheBone Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δηλαδή ο ηλεκτρολόγος τι θα κανει θα σκάψει τον δρόμο και θα περάσει νεο δημοσιο δίκτυο του οτε. Μα δεν χρειαζεται να σκαφτει καποιος δρομος.Απο το κουτι που βγαινουν τα τηλεφωνα θα περασει ενα καλωδιο στο διαμερισμα του.Οχι οτι αυτο ειναι ευκολο.(αναλογα το πως ειναι χτισμενη η οικοδομη κτλ κτλ) Απο την εταιρια που εκανες αιτηση δεν μπορουν να κανουν κατι? Βασικα νομιζω οτι ειναι και δικο σου θεμα να εχεις την καλωδιοση.Μπορει να κανω και λαθος.
cmour79 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Όχι ρε παιδιά... Μη μπερδεύεστε.. Το καλώδιο του ΟΤΕ έχει 2 ζεύγη, αντί για 3 που θα επρεπε. Είναι υποχρέωση του ΟΤΕ να βάλει το σωστο καλώδιο. Από τη τελευταία του κολώνα έως το κουτί της πολυκατοικίας. Το διαμέρισμα μια χαρά καλώδιο έχει μέχρι την είσοδο του ΟΤΕ. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ούτε η ιδιοκτήτρια γνώριζε κάτι.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 ...και ο οτε γιατί είπε του ανθρώπου οτι θέλει εργολάβο, για να περάσει το utp στην πρίζα του διαμερίσματος; Οταν ο ΟΤΕ μιλάει για εργολάβους δεν υπάρχει ακραίο δίκτυο. Εκτός αν ο ts δεν κατάλαβε που ειναι το πρόβλημα και τι του ειπαν.
cmour79 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αύριο θα κάνω κ ένα αίτημα στη cosmote για νέα σύνδεση, αφού κοιτάξω λίγο τις δεσμεύσεις τους και βλέπουμε.το βλέπω ότι τα κερατιάτικα δεν τα γλυτώνω, θα τα πληρώσω.. Κάτι τέλη ενεργοποίησης.. Για να δούμε.
Bourdoulas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 ...και ο οτε γιατί είπε του ανθρώπου οτι θέλει εργολάβο, για να περάσει το utp στην πρίζα του διαμερίσματος; Οταν ο ΟΤΕ μιλάει για εργολάβους δεν υπάρχει ακραίο δίκτυο. Εκτός αν ο ts δεν κατάλαβε που ειναι το πρόβλημα και τι του ειπαν. Η πολυκατοικία του ts τροφοδοτείται από δίζευγο καλώδιο που έρχεται από την κολόνα του ΟΤΕ εξωτερικά. Δεν θα σκάψει. Ο τεχνικός του ΟΤΕ είτε δεν είχε καλώδιο να περάσει ο ίδιος, είτε βαριόταν. Τώρα αν θα το κάνει εργολάβος ή όχι μικρή σημασία έχει. Εγώ του προτείνω την πιο γρήγορη λύση για να μην ταλαιπωρείται άδικα. Ηλεκτρολόγος περνάει καινούργιο καλώδιο μέχρι την κολόνα και έρχεται να κάνει την μικτονόμηση ο ΟΤΕ. Διαφορετικά περιμένει τον... "εργολάβο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα