Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Προσφατα πηρα την samsung 24e390ew monitor tv κι επισης εχτισα εναν υπολογιστη για να παιζω παιχνιδια σε 1080. Η απορια μου ειναι η εξης. Οταν ειμαι in game πχ στο wow αραια και που η οθονη κανει κατι σαν επανεκκινηση (δλδ γινεται μαυρη) και μετα απο 2- 3 secs ανοιγει ξανα βγαζοντας στο επανω μερος την hdmi ενδειξη με 1920*1080 και 60hz. Δεν ξερω αν ειναι προβλημα της οθονης η των ρυθμισεων. Ο υπολογιστης ειναι συνδεδεμενος στης asus gtx 1070 strix καρτα γραφικων, με hdmi. Επισης in game εχω ρυθμιση 1920*1080 στα 59,9hz. Γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

Πιθανοτητα εχει και η καρτα γραφικων ισως,δοκιμασες σε αλλη οθονη?

H κάρτα είναι 3 ημερών και η οθόνη 2 εβδομάδων. λες να έχει θέμα το HDMI και να θέλει καλής ποιότητας καλώδιο για 1080? σε άλλη οθόνη δε δοκίμασα ακόμα

Δημοσ.

έχω το ίδιο tv-monitor σε 22 ίντσες συνδεδεμένο σε pc και η αλήθεια είναι πως ενώ στην αρχή το είχα συνδεδεμένο με hdmi, μετά κάτι έγινε και δεν αναγνώριζω καθόλου το hdmi από την κάρτα γραφικών και έτσι βολεύτηκα κάπως με έναν αντάπτορα από dvi σε vga αλλιώς δεν θα έβγαζα άκρη.

Δημοσ.

εμενα δε με βολευει αυτο γιατι θελω να παιξω παιχνιδια σε 1080 αναλυση. για πρωτη ενεργεια αλλαξα το hdmi καλωδιο να δω πως θα παει και θα ενημερωσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...