Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μόλις..ξενέρωσα. Ετοιμαζόμουν αυτή την βδομάδα να πάρω για την μητρική μου την Asus Z170-A ένα kit μνημών, μιλάω για τις G.Skill Tridentz RGB. Δεν είχα αποφασίσει ακριβώς τι συχνότητα αλλά σίγουρα έλεγα 3000-3200 mhz. Μπήκα είδα στην Asus ότι τους κωδικούς της σειράς αυτής δεν υποστηρίζετε, επίσης μπήκα και στην G.Skill και υποστηρίζει τις maximus viii και την z170-deluxe που εμφανισιακά μοιάζει περίπου σαν την δικιά μου. Τι γνώμη έχετε? Κοιτάω για κάτι άλλο και τις ξεχνάω η υπάρχει περίπτωση να κάνουν και άπλα να τους έχει ξεφύγει αυτή η σειρά κωδικών μνημών και να ταιριάζει? Γενικά υπάρχει ενημέρωση στο αν κάνει μια νέα μνήμη στο M/b η το ψιλό παρατάνε και ανακοινώνουν μόνο στην αρχή ότι υπάρχει εκείνη την περίοδο?

Δημοσ.

Και μόλις..ξενέρωσα. Ετοιμαζόμουν αυτή την βδομάδα να πάρω για την μητρική μου την Asus Z170-A ένα kit μνημών, μιλάω για τις G.Skill Tridentz RGB. Δεν είχα αποφασίσει ακριβώς τι συχνότητα αλλά σίγουρα έλεγα 3000-3200 mhz. Μπήκα είδα στην Asus ότι τους κωδικούς της σειράς αυτής δεν υποστηρίζετε, επίσης μπήκα και στην G.Skill και υποστηρίζει τις maximus viii και την z170-deluxe που εμφανισιακά μοιάζει περίπου σαν την δικιά μου. Τι γνώμη έχετε? Κοιτάω για κάτι άλλο και τις ξεχνάω η υπάρχει περίπτωση να κάνουν και άπλα να τους έχει ξεφύγει αυτή η σειρά κωδικών μνημών και να ταιριάζει? Γενικά υπάρχει ενημέρωση στο αν κάνει μια νέα μνήμη στο M/b η το ψιλό παρατάνε και ανακοινώνουν μόνο στην αρχή ότι υπάρχει εκείνη την περίοδο?

Δεν μπορεί η κάθε εταιρία να δοκιμάζει όλες τις ram που υπάρχουν στο εμπόριο. Κατα πάσα πιθανότητα κάνουν.

Άν αντιμετωπίσεις πρόβλημα κάνεις bios update στην τελευταία έκδοση.

Δημοσ.

Ολα τα τσιπακια z170 - z270 ειναι το ιδιο και το αυτο κατασκευαστικα , η μονη διαφορα τους ειναι στην υποστηριξη octane technology 

Αν ηταν να ακολουθαμε το QVL ζητω που καηκαμε

Δεν λες καλυτερα οτι τα παιρνουν χοντρα για προωθουν συγκεκριμενες μαρκες

Δημοσ.

Οπότε πιστεύετε θα είμαι οκ? Έχει τύχει να βάλετε μνήμες που δεν αναγράφονται στο QVL και δουλεύουν κανονικά? Υπάρχει περίπτωση να δουλεύει το kit και απλά να μην ανεβάζει συχνότητα? Γτ είδα στο site της G. Skill μεχρι 2400 έχει κάποιες. Sorry αν κουράζω απλά μην τις πάρω και μετά δεν τις δέχονται πίσω στό κατάστημα.

Δημοσ.

Οπότε πιστεύετε θα είμαι οκ?

Πιστεύω οτι θα είσαι ok

Έχει τύχει να βάλετε μνήμες που δεν αναγράφονται στο QVL και δουλεύουν κανονικά?

Εννοείται

Υπάρχει περίπτωση να δουλεύει το kit και απλά να μην ανεβάζει συχνότητα?

Υπάρχει θα λυθεί με Bios update η με manual timings  Έχει αρκετούς οδηγούς στον γούγλη

Γτ είδα στο site της G. Skill μεχρι 2400 έχει κάποιες.

Άσχετο

Sorry αν κουράζω απλά μην τις πάρω και μετά δεν τις δέχονται πίσω στό κατάστημα.

Δεν κουράζεις αλλα δε θα σε πάρει και κανείς στο λαιμό του :-D

Δημοσ.

Πήρα σε δύο καταστήματα να παραγγείλω και απλά ρώτησα αν υπάρχει κάποια μικρή περίπτωση να μην κάνουν. Μου έδωσαν τεχνικό και μιλήσαμε. Με απέτρεψαν και στις δύο περιπτώσεις να τις πάρω γτ από τι είπαν δεν συνεργάζονται όσο και να το τσεκαρανε. Μου ανέφεραν ότι υπάρχει περίπτωση να μην τις βλέπει καν όπως έχει τύχει και σε έναν από το τεχνικό που μίλησα και ότι από τότε παίρνει ότι λέει στο qvl. Δυστυχώς όσο και να κοίταξα για τις συγκεκριμένες με την δική μου μιτρικη δεν βρήκα κτ. Τα καταστήματα πάντως από την στιγμή που κάνω την αγορά από τι μου είπαν δεν δέχονται επιστροφή. Αυτά τα ωραία. ☺️

Δημοσ.

Πήρα σε δύο καταστήματα να παραγγείλω και απλά ρώτησα αν υπάρχει κάποια μικρή περίπτωση να μην κάνουν. Μου έδωσαν τεχνικό και μιλήσαμε. Με απέτρεψαν και στις δύο περιπτώσεις να τις πάρω γτ από τι είπαν δεν συνεργάζονται όσο και να το τσεκαρανε. Μου ανέφεραν ότι υπάρχει περίπτωση να μην τις βλέπει καν όπως έχει τύχει και σε έναν από το τεχνικό που μίλησα και ότι από τότε παίρνει ότι λέει στο qvl. Δυστυχώς όσο και να κοίταξα για τις συγκεκριμένες με την δική μου μιτρικη δεν βρήκα κτ. Τα καταστήματα πάντως από την στιγμή που κάνω την αγορά από τι μου είπαν δεν δέχονται επιστροφή. Αυτά τα ωραία. ☺️

πουλατες εδω στο site και παρε δυο kingston hyper x fury 

Δημοσ.

αγορασε αυτεσ που σου αρεσουν, 98% θα εισαι οκ (καινουργιεσ προτεινω)

η μεταχιρισμενεσ με δοκιμη-δεσ στο γκουγκλ τι εχουν βαλει αλλοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...