Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μετά το "τρομερό" hype το public αύξησε την τιμή στα 249... Έψαξα αλλα δε βρήκα αν η υποστήριξη DVB-T2 περιλαμβάνει και HEVC ώστε να ειναι ΟΚ όταν η DIGEA αναβαθμιστεί. Δεν "αυξησε καποια τιμη", εκει ηταν η κανονικη της τιμη και τελειωσε η "προσφορα" του 8% εκπτωσης. (ελεγε 249 αρχικη, 229 με 8% offer). ΤΕΛΟΣ βαζω στον τιτλο λοιπον. Στο μελλον και φτηνοτερα θα την βαλει για να τις πουλησει.
panos44 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δίνει κάποια δωροεπιταγη, σήμερα που πήγα αν δεν κάνω λάθος. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος.
Zerg13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Κάηκε σήμερα η τηλεόραση των γονιών μου και τελικά την αγόρασα. Ειναι τίμια για τα λεφτά της. Καλή εικόνα και δυνατός καθαρός ήχος. Μένει να δούμε και αν θα κρατήσει Μια χαρα ειναι...για γονεις ειδικα.Και εγω που εχω τηλεοραση 1.000 ευρω, στην ουσια εχω χασει τα χρηματα μου με features που πολυ λιγο χρησιμοποιω. Εσυ στην χειροτερη περιπτωση θα χασεις το μικρο ποσο που εδωσες αν καει.(που δεν νομιζω) 1
vairass Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρα ειναι...για γονεις ειδικα. Και εγω που εχω τηλεοραση 1.000 ευρω, στην ουσια εχω χασει τα χρηματα μου με features που πολυ λιγο χρησιμοποιω. Εσυ στην χειροτερη περιπτωση θα χασεις το μικρο ποσο που εδωσες αν καει.(που δεν νομιζω) Αν καεί δεν έχει εγγύηση;
aristidis540 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Ξανα στην τιμη του τιτλου. σκέφτομαι να παρω την 40αρα για υπνοδωμάτιό(adroid box),σε αυτα τα χρήματα δεν περιμένω και πολλά,το μόνο που με φρενάρει ειναι το audio out να την συνδέσω με τον ενισχυτή. λογικά απο το scart δεν εχει audio out? εχω μια παλιά crt και έτσι έχω συνδεμένο τον ενισχυτή μου,γνωρίζει κανείς εαν ισχύει και σε αυτό το scart.(όσοι την πήραν ας πουν 2 λόγια)
logistoulis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 κάποια στιγμή (και) στο public είχαν δώσει samsung 40αρα στα 250, δεν μου κάνει για προσφορά η συγκεριμένη 1
sintalkas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Νομιζω αξιζει ενα νεο θεμα ,παιδια οποιος εχει την τηλεοραση μπορει να μας πει μια γνωμη 1
kmarios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Στα 199 φαίνεται πολύ ελκυστική για χρήση σε εξοχικό, ξενώνας κτλ... Μπορεί να γράψει εντυπώσεις κάποιος κάτοχος ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Νομιζω αξιζει θελει νεο θεμα ,παιδια οποιος εχει την τηλεοραση μπορει να μας πει μια γνωμη Σε θεμα με τιμη 230 δεν πεταμε ως απαντηση προσφορα νεα τιμη 199. Τωρα για μενα ξεκινησε να ειναι προσφορα (αν και οχι ιδιαιτερη). Καντε νεο θεμα παρακαλω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις