Zerg13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Εγω 42αρα arielli 220ευρω Εδω δεν υπαρχει καν προσφορα. 180-200 max μπορουσες να το πεις προσφορα κι εννοειται οτι αναβεις καντηλακια και λες το Πατερ ημων και βοηθεια μας... Εννοειται μιλαω για ολες αυτες τις μαρκες απο f&u arielli tublo x telefunken orizon κ.α Αλλα τωρα πια και με τις επωνυμες χρειαζεσαι εστω το Πιστευω εισ εναν Θεο κτλ χωρις καντηλακι... Ειναι να μην σου τυχει πλεον... Οι περισσοτερες απο αυτες, και η arielli η δικη σου ειναι 50hz. Αυτη εδω ισως ειναι 100hz οποτε ενα βημα μπρος. Επισης ειναι Led οχι καμια παλια LCD. Εχει και usb player+ hdmi +τον νεο T2 δεκτη.Δεν ειναι ολες οι φτηνες αγνωστες ισα και ομοια. Το μονο αρνητικο η μια hdmi.
ZELOMOTH Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Οι περισσοτερες απο αυτες, και η arielli η δικη σου ειναι 50hz. Αυτη εδω ισως ειναι 100hz οποτε ενα βημα μπρος. Επισης ειναι Led οχι καμια παλια LCD. Εχει και usb player+ hdmi +τον νεο T2 δεκτη. Δεν ειναι ολες οι φτηνες αγνωστες ισα και ομοια. Το μονο αρνητικο η μια hdmi. 1ον Σιγα μην ειναι 100 hz και αλλο το "ειναι σιγουρα 100", και αλλο το "ισως ειναι100" 2ον Led ειναι ολες 3ον Και η arielli εχει 2 usb και 3 hdmi Και 4ον Οταν θα λειτουργησει το Τ2 που λες, η strong και ολες οι υπολοιπες tv τετοιου ειδους(ariielli κτλ) θα ειναι ηδη στην ανακυκλωση. Στην Ελλαδα εισαι...
Zerg13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αν ειναι 100, που εγω πιστευω οτι ειναι, αξιζει. Παρε εσυ της πολλες hdmi στην 50αρα Ειναι strong δεν θα παει ευκολα στην ανακοικλωση 1
anonik Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Υπάρχει και μια συντόμευση δίπλα στα 100 Hz ...to IQR. Νομιζω πως είναι άλλο ενα κολπάκι για να ανεβάσουμε το νουμερο της συχνότητας Σε τσέχικο site https://televizor.heureka.sk/strong-srt40fx4003/specifikace/#section αναφέρει 60hz κανονική (γράφει και τα 100 Ηz απλά από λαθος λέει ΙRQ anti για ΙQR) 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αν ειναι 100, που εγω πιστευω οτι ειναι, αξιζει. Παρε εσυ της πολλες hdmi στην 50αρα Ειναι strong δεν θα παει ευκολα στην ανακοικλωση Ουτε για αστειο να ειναι 100hz. Λεει 100 Hz IQR (Image Quality Ratio) οπως αλλες λενε 200-400-1200 PMI, BPI, PQI. Εδω για παραδειγμα, μια που λεει 1200 εχει 50αρι πανελ τσεκαρισμενο απο μενα και οχι απλα απο σχετικα sites. Επισης το οτι εχει μολις 1 HDMI δειχνει ποσο μειωμενου κοστους υλοποιηση ειναι. 2 HDMI εχουν φτηνες 24αρες 3ετιας. 2
postfire Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 πως τσεκαρουμε ενα πανελ αν ειναι 50 ή 100? 1
talos_2002 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Η Strong δεν είναι νέο όνομα. Βγάζει επί πολλά χρόνια δορυφορικούς, καλωδιακούς και επίγειους δέκτες. Οι τηλεοράσεις της (και όχι μόνο) είναι κινέζικες (π.χ. TCL), όπως όλων των επώνυμων και μη εταιριών σε αυτά τα κόστη.Το καλό είναι ότι έχουν κάποια αναβάθμιση συνήθως και είναι από τα πιο προσεγμένα των Κινέζων, τόσο σε μενού όσο και σε εξοπλισμό/χαρακτηριστικά. Θα έλεγα ότι είναι από τα αξιολογότερα κινεζο-rebrand (αν και δεν έχω δει τις Hitachi).Από την εμπειρία μου, από το να πάρω F&U, Turbo-X ή άλλες μάρκες που δεν θα ασχοληθούν ποτέ με updates/fixes και θα κοιτάξουν να μου πουλήσουν το απολύτως minimum του προϊόντος που μπορούνε να πάρουν από τον Κινέζο, προτιμώ Strong/Thomson αν είναι σχεδόν ίδια τιμή.Φυσικά, αν μπορώ να αγοράσω Samsung ή LG με λίγα χρήματα παραπάνω, δεν το σκέφτομαι. Σε αυτά τα χρήματα όμως όλοι -και η Samsung- κινέζικα και τούρκικα (Vestel) μοντέλα δίνουν. ΥΓ: Κοιτάτε για υποστήριξη Η.265, όχι απλό Τ2. 4
Johan@ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Η Strong δεν είναι νέο όνομα. Βγάζει επί πολλά χρόνια δορυφορικούς, καλωδιακούς και επίγειους δέκτες. Οι τηλεοράσεις της (και όχι μόνο) είναι κινέζικες (π.χ. TCL), όπως όλων των επώνυμων και μη εταιριών σε αυτά τα κόστη. Το καλό είναι ότι έχουν κάποια αναβάθμιση συνήθως και είναι από τα πιο προσεγμένα των Κινέζων, τόσο σε μενού όσο και σε εξοπλισμό/χαρακτηριστικά. Θα έλεγα ότι είναι από τα αξιολογότερα κινεζο-rebrand (αν και δεν έχω δει τις Hitachi). Από την εμπειρία μου, από το να πάρω F&U, Turbo-X ή άλλες μάρκες που δεν θα ασχοληθούν ποτέ με updates/fixes και θα κοιτάξουν να μου πουλήσουν το απολύτως minimum του προϊόντος που μπορούνε να πάρουν από τον Κινέζο, προτιμώ Strong/Thomson αν είναι σχεδόν ίδια τιμή. Φυσικά, αν μπορώ να αγοράσω Samsung ή LG με λίγα χρήματα παραπάνω, δεν το σκέφτομαι. Σε αυτά τα χρήματα όμως όλοι -και η Samsung- κινέζικα και τούρκικα (Vestel) μοντέλα δίνουν. ΥΓ: Κοιτάτε για υποστήριξη Η.265, όχι απλό Τ2. αρθρογράφος να γίνεις φίλε 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Η Strong δεν είναι νέο όνομα. Βγάζει επί πολλά χρόνια δορυφορικούς, καλωδιακούς και επίγειους δέκτες. Οι οποιοι δεν ηταν ποτε τιποτα ιδιαιτερο, ηταν λυσεις χαμηλου κοστους - αναγκης οπως δεκαδες αλλες μαρκες τοτε, για οποιον δεν ειχε την τσεπη για να παει λιγο πιο πανω, σε humax-echostar-samsung κλπ. Οι τηλεοράσεις της (και όχι μόνο) είναι κινέζικες (π.χ. TCL), όπως όλων των επώνυμων και μη εταιριών σε αυτά τα κόστη. Το καλό είναι ότι έχουν κάποια αναβάθμιση συνήθως και είναι από τα πιο προσεγμένα των Κινέζων, τόσο σε μενού όσο και σε εξοπλισμό/χαρακτηριστικά. Θα έλεγα ότι είναι από τα αξιολογότερα κινεζο-rebrand (αν και δεν έχω δει τις Hitachi). Από την εμπειρία μου, από το να πάρω F&U, Turbo-X ή άλλες μάρκες που δεν θα ασχοληθούν ποτέ με updates/fixes και θα κοιτάξουν να μου πουλήσουν το απολύτως minimum του προϊόντος που μπορούνε να πάρουν από τον Κινέζο, προτιμώ Strong/Thomson αν είναι σχεδόν ίδια τιμή. Δεν ειπε κανεις οτι εχει νοημα να προτιμησεις τα τουρμπο χ απο την στρονγκ, αλλα πιθανον να μην εχει να του δωσει τιποτα παραπανω ακομα και απο αυτα. Σιγουρα θα του δωσει πολυ λιγοτερα απο πιο επωνυμες λυσεις που ειναι ελαχιστα ακριβοτερες. Ξαναλεω για την μηδενικη υποστηριξη απο thomson (tcl) σε τηλεοραση, καμια αναβαθμιση FW που να λυνει προβλημα σημαντικοτατο, καμια απαντηση επι μηνες απο τα κεντρικα της Thomson, καμια υποστηριξη για λυση απο τον εδω αντιπροσωπο.
SeXBOX Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Strong = Παράρτημα Thomson με κινέζικα εξαρτήματα που συναρμολογούνται στην Τουρκία. Όπως ήταν και οι Bitmore. Τι όφελος έχει η Thomson από αυτό δεν ξέρω, αλλά αυθεντική Full HD 100hz SmartTV Thomson που εχω στην κατοχή μου είναι "σκυλάκι". Αν οι Strong είναι σαν τις Bitmore τότε μακριά.... όσο λέει η εγγύηση τόσο θα κρατήσει. Πέρασε μια από τα χέρια μου και 15 μέρες μετά την λήξη της εγγύησης πάει το Panel.....
postfire Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Οι οποιοι δεν ηταν ποτε τιποτα ιδιαιτερο, ηταν λυσεις χαμηλου κοστους - αναγκης οπως δεκαδες αλλες μαρκες τοτε, για οποιον δεν ειχε την τσεπη για να παει λιγο πιο πανω, σε humax-echostar-samsung κλπ. Δεν ειπε κανεις οτι εχει νοημα να προτιμησεις τα τουρμπο χ απο την στρονγκ, αλλα πιθανον να μην εχει να του δωσει τιποτα παραπανω ακομα και απο αυτα. Σιγουρα θα του δωσει πολυ λιγοτερα απο πιο επωνυμες λυσεις που ειναι ελαχιστα ακριβοτερες. Ξαναλεω για την μηδενικη υποστηριξη απο thomson (tcl) σε τηλεοραση, καμια αναβαθμιση FW που να λυνει προβλημα σημαντικοτατο, καμια απαντηση επι μηνες απο τα κεντρικα της Thomson, καμια υποστηριξη για λυση απο τον εδω αντιπροσωπο. Μην μου λες τετοια και εχω thomson αν επιτρεπεις τι προβλημα εχεις και σε τι tv?
vairass Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Καλύτερα πάρτε f&u παρά άγνωστη μάρκα.. Τουλάχιστον f&u υπάρχει κάποιος που θα σε υποστηρίξει. Turbo x με τίποτα αν και βγάζουν καλό μαύρο σαν τις LG.
ZELOMOTH Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Υπάρχει και μια συντόμευση δίπλα στα 100 Hz ...to IQR. Νομιζω πως είναι άλλο ενα κολπάκι για να ανεβάσουμε το νουμερο της συχνότητας Σε τσέχικο site https://televizor.heureka.sk/strong-srt40fx4003/specifikace/#section αναφέρει 60hz κανονική (γράφει και τα 100 Ηz απλά από λαθος λέει ΙRQ anti για ΙQR) Ε ναι τα κλασσικα! IQR MCI MCR και κατι τετοια που υποτιθεται στην ουσια οτι ειναι διαφορες πουτανιες μεσω software που εξομαλυνει τα frames φτιαχνοντας ενδιαμεσα και αλλα για την πιο ομαλη εικονα.. Σαν να λεμε αναμεσα απο το 1ο και το 2ο frame φτιαχνει το software το 1.5 σαν συνδετικο κρικο του 1 και 2... Για πραγματικα 100 θελεις πολυ περισσοτερα λεφτα και το μεγιστο πραγματικο στις πανακριβες ειναι μεχρι 200 νομιζω... Δηλαδη και 2500hz που βλεπεις σε κατι καλες τηλεορασεις, θα ειναι 100 και παιζεται 200 το πολυ! Καλύτερα πάρτε f&u παρά άγνωστη μάρκα.. Τουλάχιστον f&u υπάρχει κάποιος που θα σε υποστηρίξει. Turbo x με τίποτα αν και βγάζουν καλό μαύρο σαν τις LG. Δεν καταλαβες μαλλον... Τα ιδια σκατουλια ειναι ολες και με τα ακριβως ιδια υλικα! Η arielli mου εχει ακριβως τον ιδιο "σκελετο" με μια turbo-x που ειδα... Και για Αμοιριδη-Σαββιδη που εχουν το service τον F&U, μπαχαλο διαβαζω οτι γινεται! Ο,τι κι αν παρεις απο Κοτσοβολο μετα οτι κι αν σου τυχει, δεν εχει καμια σχεση! Ψαχνεις μονος σου τους αντιπροσωπους κτλ κτλ κτλ.... Πωλητης ειναι ο Κοτσος και τιποτε αλλο! Και αν το σκεφτεις... Τηλεοραση "Γ@μησου & εσυ"..... (Fuck&U) Ενω arielli φανταστικη....Πλενεις και 2 ρουχα που λεει κι ο λογος... 2
stelios18120 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αυτη η μαρκα (ο θεος να την κανει) F&U ανεκαθεν απο την πρωτη φορα που την ειδα αυτο σκεφτηκα Γελοιο ονομα οπως και το arrieli μου θυμιζει απορρυπαντικο. Turbo x δεν λεω γιατι ειναι γελοια απο οπου κ αν το πιασεις 2
m32s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Το F&U δεν είναι από το F(uck)&U κάτι σαν ένα ευφυολόγημα που έφερνε λίγο στον Κινέζο OEM FUNAI τουλάχιστον στις αρχές. Βέβαια σα να λέμε τί Rolex τί Ψόλεξ να συγκρίνεις FUNAI και F&U. Τώρα F&U δεν είναι καν μάρκα. Ή τουλάχιστον είναι τόσο μάρκα όσο και το ZER . Ένας Έλληνας εισαγωγέας είναι. Με την έννοια αυτή, δεν είναι το απλό ότι έχει κάποιος αντιπρόσωπος το 'service' μιας ξένης μάρκας, γιατί απλά ξένη μάρκα F&U δεν υπάρχει πέραν ενός λογοτύπου που ανήκει σε μια ελληνική εισαγωγική. Ο ίδιος ο εισαγωγέας έχει τη μπράντα, έχει απλώς επινοήσει μια επωνυμία και έχει το business plan αντί να φέρνει κινέζικα-κορεάτικα κλπ με διαφορετικό κατά καιρούς όνομα να παραγγέλνει μεν αλλά με το ίδιο κάθε φορά λογότυπο F&U. Περί Thomson, AEG, Grundig κλπ επίσης, πρέπει να καταλάβουμε ότι πρόκειται για παλιές μάρκες που πλέον έχουν χρεωκοπήσει και δεν υφίστανται. Με τη ρευστοποίηση των asset, το λογότυπο της καθεμιάς επινοικιάστηκε δεξιά και αριστερά. Συχνό το φαινόμενο, τα δικαιώματα χρήσης του λογοτύπου να ποικίλλουν αναλόγως της αγοράς και άλλος να κατέχει τα δικαιώματα στους αποκωδικοποιητές και άλλος στις τηλεοράσεις άσχετος με τον προηγούμενο. Τα ιδια σκατουλια ειναι ολες και με τα ακριβως ιδια υλικα! Η arielli mου εχει ακριβως τον ιδιο "σκελετο" με μια turbo-x που ειδα... Και για Αμοιριδη-Σαββιδη που εχουν το service τον F&U, μπαχαλο διαβαζω οτι γινεται! Ο,τι κι αν παρεις απο Κοτσοβολο μετα οτι κι αν σου τυχει, δεν εχει καμια σχεση! Ψαχνεις μονος σου τους αντιπροσωπους κτλ κτλ κτλ.... Πωλητης ειναι ο Κοτσος και τιποτε αλλο! Και αν το σκεφτεις... Τηλεοραση "Γ@μησου & εσυ"..... (Fuck&U) Ενω arielli φανταστικη....Πλενεις και 2 ρουχα που λεει κι ο λογος... +1 Γενικότερα, επώνυμοι κατασκευαστές και όχι λογότυπα απλώς ναι υπάρχουν ακόμα. Προσοχή βέβαια με την έννοια ότι λίγοι πια επώνυμοι κατασκευαστές έχουν πλήρη γκάμα σε όλες τις κατηγορίες και δεν επινοικιάζουν το λογότυπό τους στις φτηνές κατηγορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις