Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δεν ειναι και καμια σουπερ τιμη να πεις να την παρεις να κανεις και μια επεκταση και αν παθει κατι να τους την φερεις στο κεφαλι.

Δημοσ.

Γενικα μακρια

Κανενα support απο πουθενα.

Μακρια απο εμας.αν παθει κατι θα ψαχνεστε δεξια κ αριστερα.

καλα εχουμε δει κ το support των επωνυμων

Δημοσ.

καλα εχουμε δει κ το support των επωνυμων

Συγκρινεις επωνυμες με μια μαρκα που δεν την ξερει η μανα της,δεν την εχει ακοθσει ποτε κανεις, η δεν εχει κατι επισημο σαν αντιπροσωπια;

Δημοσ.

Συγκρινεις επωνυμες με μια μαρκα που δεν την ξερει η μανα της,δεν την εχει ακοθσει ποτε κανεις, η δεν εχει κατι επισημο σαν αντιπροσωπια;

προφανως δεν εχεις μεγαλη εμπειρια με doa k αποδεδειγμενες βλαβες επωνυμων τηλεορασεων

• Like 4
Δημοσ.

προφανως δεν εχεις μεγαλη εμπειρια με doa k αποδεδειγμενες βλαβες επωνυμων τηλεορασεων

Ok

Εσυ που εχεις εμπειρια ξερεις καλυτερα.

Τελος το offtopic ομως ;)

Δημοσ.

Ok

Εσυ που εχεις εμπειρια ξερεις καλυτερα.

Τελος το offtopic ομως ;)

εγω γραφω οχι επειδη ακουσα η αναπαραγοντας κλισε που παιζουν γενικοτερα αλλα απο ιδια εμπειρια αρκετων περιπτωσεων οποτε ναι μαλλον ξερω καλυτερα

Δημοσ.

εγω γραφω οχι επειδη ακουσα η αναπαραγοντας κλισε που παιζουν γενικοτερα αλλα απο ιδια εμπειρια αρκετων περιπτωσεων οποτε ναι μαλλον ξερω καλυτερα

Εκπροσωπος της strong η του public εισαι και παιχτηκε χαλαστρα η απλα καμμενος γερα απο επωνυμη μαρκα και εχεις τοσο πεισμα και το συνεχιζεις; εχεις καποιο συγκεκριμενο κολλημα και συνεχιζεις το offtopic; ας το παμε μεχρι να κλειδωσει πως το βλεπεις;

Δημοσ.

-8%offer ???

Πρέπει να είναι πολύ ανοικτόχεροι οι υπέυθυνοι του παμπλικ!

Εαν δε θέλετε να πετάξετε τα πολύτιμα σας λεφτά,περιμένετε μεχρι τις 31 του μηνός(τελευταία μερα των εκπτώσεων),κατι καλύτερο και φθηνότερο θα βγάλουν στα μεγέθη 40-43.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει 40άρες σε τέτοιες τιμές, δεν νομίζω είναι καμιά τρελή προσφορά. Πχ πριν λίγο καιρό πήρα μια 40άρα f&u με τόσα.

Δημοσ.

Εγω 42αρα arielli 220ευρω

Εδω δεν υπαρχει καν προσφορα.  180-200 max μπορουσες να το πεις προσφορα κι εννοειται οτι αναβεις καντηλακια και λες το Πατερ ημων και βοηθεια μας... Εννοειται μιλαω για ολες αυτες τις μαρκες απο f&u arielli tublo x  telefunken orizon κ.α 

Αλλα τωρα πια  και με τις επωνυμες χρειαζεσαι εστω το Πιστευω εισ εναν Θεο κτλ χωρις καντηλακι...

Ειναι να μην σου τυχει πλεον...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...