sampatis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Συγνώμη αν υπάρχει κάπου αλλού αυτό το θέμα έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Είναι αυτός ο τύπος Ανεβάζει βίντεο από το cosmote tv Εδώ έχει ανεβάσει από το VIASAT. Πως στην ευχή το κάνει και γράφει το πρόγραμμα? Αν μπορεί αυτός τότε θα πρέπει να υπάρχει τρόπος να γράψεις.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δεν τo ξέρω, μια ιδέα ρίχνω, αν καταφέρεις και τα προβαλεις σε κάποιον υπολογιστή μπορείς να τα γράψεις με ενα screen recording
yiankap Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Εγω εχω nova και πιθανολογω οτι κατι αντιστοιχο ισως γινεται και για το ote tv. Εχω ενα dvd-hdd recorder lg.Στην εισοδο scart εχω συνδεσει το novabox και γραφω κανονικα.Αν θελω να εξαγω το βιντεο το γραφω σε dvd.Πλεον ομως οι novabox εχουν την δυνατότητα εγγραφης σεε σκληρό δισκο usb (δεν το εχω δοκιμασει).
vste Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Πρεπει να παρεις ενα HDMI splitter που αφαιρει το HDCP και μια HD Capture card για PC. Εγω μπορω να γραψω τα παντα με μια Hauppage HD PVR 2. Αλλα το χρησιμοποιω κυριως για να αφαιρω το HDCP απο PS3 και να κανω stream παιχνιδια.
sampatis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Πρεπει να παρεις ενα HDMI splitter που αφαιρει το HDCP και μια HD Capture card για PC. Εγω μπορω να γραψω τα παντα με μια Hauppage HD PVR 2. Αλλα το χρησιμοποιω κυριως για να αφαιρω το HDCP απο PS3 και να κανω stream παιχνιδι πως τα ζητας όμως όλα αυτά πως τα βαζεις και πως λειτουργουν. αυτά που γραφεις μαλλον για να τα κανεις να δουλεψουν ασχετα με το κοστος πρεπει να εχεις γνωσεις. αν εχεις χρονο και ορεξη μηπως θα μπορουσες να γινεις πιο συγκεκριμενος με την ολη διαδικασια?? δεν βιαζομαστε για κατι. οποτε μπορεις γραψε. δηλαδή πας στο πλαισιο ας πουμε τι ζητας¨? μετα αυτά που παιρνεις πας τον υπολογιστη και στα βαζουν? η μπορεις μονος σου να τα βαλεις? μετα τι κανεις?? αν μπορεις εξηγησε την διαδικασια. και στο λεω για σενα γιατι πλεον οι αποκοδοικωποιητες του οτε δεν σε αφηνουν ουτε την ΕΡΤ 1 να γραψεις σε dvd recorder
vste Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Οχι απο Ελλαδα. HDMI Splitter with HDCP removal: https://www.amazon.co.uk/iSolem-1080P-Switch-Input-Output/dp/B006KZBC92/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1504079104&sr=8-1&keywords=hdmi+splitter+hdcp Παιρνεις και αυτη την capture card (δεν χρειαζεται PC αυτη): https://www.amazon.co.uk/AGPtek%C2%AE-Capture-video-Recorder-VG0019/dp/B00VM4J4Y6/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=1504079177&sr=1-4&keywords=hd+capture+usb Συνδεεις τον αποκωδικοποιητη στην εισοδο του splitter και απο τις 2 εξοδους στελνεις το ενα HDMI στην TV και το αλλο στην συσκευη capture. Βαζεις και ενα μεγαλο (64Gb+) usb stick και οτι θελεις να γραψεις πατας record. Ουτε PC, ουτε τιποτα. Απλα να ξερεις οτι το capture που σου εβαλα, λογο κοστους, κανει 1080p/30fps και οχι 60fps. Πιστευω οτι για video capture που το θελεις εσυ δεν εχει σημασια. Για να ειμαι εξηγημενος εγω δουλευω με αλλο setup (χρησιμοποιω και PC με αλλη καρτα) και αλλα συστηματα. Σε εμενα αφαιρει το HDCP σε PS3, PS4 κλπ. Αποκωδικοποιητη NOVA, OTE, κλπ δεν εχω. Δεν γνωριζω αν οι αποκωδικοποιητες εχουν αλλα κολπα. Αλλα ακομα και να μην σου δουλεψει για καποιο λογο (που δεν το νομιζω, τουλαχιστον καποιοι στα reviews των προιοντων τα χρησιμοποιουν με αυτο τον τροπο) το κοστος ειναι σχετικα μικροτερο των 100 ευρω και μπορεις να το πουλησεις μετα εδω μεσα. EDIT: Υποψην οτι το συγκεκριμενο σωζει το video που κανεις record σε πολλα μικρα αρχεια (λογο FAT32) και πρεπει στην συνεχεια να τα ενωσεις σε ενα μεγαλο με καποιο προγραμμα (δινει μαζι απο οτι γραφουν στα reviews) σε pc. Αν δεν το θελεις αυτο τοτε πρεπει αναγκαστικα να πας σε λυση capture card σε pc. Ακριβοτερη λυση και θελει να ειναι συνδεδεμενο σε PC ωστε να κανεις εγγραφη, αλλα μπορεις να κανεις περισσοτερα. Το πιο φθηνο που βρηκα amazon: https://www.amazon.co.uk/AVerMedia-Live-Gamer-Portable-Lite/dp/B00I0QZMPE/ref=pd_sbs_107_1?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=5PGQMBD241Y0CT7S66HX
sampatis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 πολυ ωραια απο σημερα αρχιζω την παραγγελια της πρωτης λυσης που γραφεις και οταν τα παραλαβω θα σου γραψω τι εκανα. συγνωμη αν σε κουραζω αλλα φαινεσαι πολυ σχετικος και εγω δεν γνωριζω πολλα.
sampatis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Για να ειμαι εξηγημενος εγω δουλευω με αλλο setup (χρησιμοποιω και PC με αλλη καρτα) και αλλα συστηματα. Σε εμενα αφαιρει το HDCP σε PS3, PS4 κλπ. Αποκωδικοποιητη NOVA, OTE, κλπ δεν εχω. Δεν γνωριζω αν οι αποκωδικοποιητες εχουν αλλα κολπα. Microvision λεγεται.
sampatis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Λειτούργησε η πρώτη λύση. Γράφει τα πάντα. Απλα θέλει μεγαλο usb και κάποιο ανταπτορα να μην το μπαινοβγαζεις συνέχεια. στην εγγραφής. Πάντως κανει καλή δουλειά. Ευχαριστώ πολύ αδερφέ.
px aka panta xalia Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα,αυτός ο τρόπος που αναφέρεις vste λειτουργεί ακόμα? Παλεύω αρκετό καιρό να γράψω κάποια πράγματα για προσωπικό αρχείο αλλά δεν έχω βρει άκρη για εγγραφή απο ΟΤΕTV.Όποιος έχει κάποια ιδέα ας την πει γιατί ψάχνω μάταια αρκετό καιρό.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Tα Screen recorder δεν σου κάνουν;
px aka panta xalia Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Tα Screen recorder δεν σου κάνουν; Έχω δοκιμάσει αλλά βγαίνει πολύ κακό το αποτέλεσμα.Να φανταστείς κολλάει η ομιλία και οι κινήσεις των ηθοποιών πάνε σαν slow motion.Αυτό όσο αναφορά το Ote Go γιαυτό ψάχνω τρόπο να γράψω από τηλεόραση για να μην έχω πολλά προβλήματα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από px aka panta xalia
dhan21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγω αν κάποιος μπορεί να μου πει έναν δοκιμασμένο (και σχετικά εύκολο τρόπο, αν υπάρχει τέτοιος) για εγγραφή από cosmote tv καθώς μου αρέσει να κρατάω διάφορα προγράμματα για προσωπικό αρχείο. Εχω δοκιμάσει screen recorders από το go αλλά με χαλάει αρκετά η ποιότητα. Ευχαρίστω εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει.
astsar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Λοιπόν το splitter που υπέδειξε παραπάνω ο vste όντως αφαιρεί την προστασία : HDMI Splitter with HDCP removal: https://www.amazon.co.uk/iSolem-1080P-Switch-Input-Output/dp/B006KZBC92/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1504079104&sr=8-1&keywords=hdmi+splitter+hdcp στη συνέχεια εγώ παράγγειλα την εξής capture card απο το amazon.co.uk: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07PNDBRFB/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 συγκεκριμένα είναι η Hauppauge HD PVR Pro 60 4k. Είναι εξωτερική κάρτα που καταγράφει με 2 τρόπους: 1. καταγράφει σε SD κάρτα χωρίς να χρειάζεται PC, αλλά η κάρτα πρέπει να είναι FAT32 οπότε τα αρχεία, δηλαδή τα βίντεο, που δημιουργεί είναι μέχρι 2GB. Εγώ προσωπικά την έχω συνδεδεμένη με PC μέσω σύνδεσης USB-C και κάνω εγγραφή στο PC. Η Hauppauge δίνει το δικό της πρόγραμμα για εγγραφές το οποίο είναι πολύ καλό, όμως δεν έχει προγραμματισμό εγγραφών, οπότε χρησιμοποιώ το Bandicam που το κάνει. Η ποιότητα που δίνει είναι 1080p μέχρι 60fps και είναι άψογη. Δεν υπάρχει καθόλου καθυστέρηση στην εικόνα και ο ήχος είναι απόλυτα συγχρονισμένος. 1
decomania Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Προσπαθώ και εγώ να κάνω βρώ τρόπο εγγραφή απο οτε τν για το προσωπικό αρχείο. Ο φίλος astsar ανέφερε δυο τρόπους. Πρέπει να έχω και https://www.amazon.co.uk/iSolem-1080P-Switch-Input-Output/dp/B006KZBC92/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1504079104&sr=8-1&keywords=hdmi+splitter+hdcp Και το https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07PNDBRFB/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 ??? Μήπως έχει βγει κάτι πιο καινούργιο η Μήπως έχει αλλάξει κάτι? Μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ και περιμένω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα