Lecter D Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Πριν 2 μήνες είχα κάνει μια ανανέωση συμβόλαιου με την forthnet, μετά από μια μέρα με πήρε για προσφορά η Vodafone όπου και δέχτηκα, αφού μίλησα με ΕΕΤΤ και ρώτησα αν γίνεται να ακυρώσω την αίτηση ανανέωσης, ενημέρωσα την εταιρεία γραπτά και μετά από μια προσπάθεια με 3 email δέχτηκαν και έγινε η αποδέσμευση. Πλήρωσα τα 12ε τα οποία ήταν για της 15 μέρες που ήμουν χωρίς συμβόλαιο υποτίθεται και τέλος. Σήμερα, μετά από 2 μήνες λοιπόν, μου έρχεται μήνυμα από την forthnet ότι χρωστάω 105 ε επειδή έσπασα το συμβόλαιο. Τι κάνω τώρα;
kostasSTi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Τους παίρνεις τηλέφωνο και τους πατάς ένα χ3$1μο. Βάσει νόμου, έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης μέσα σε 14 ημέρες. Το έχω κάνει με επιτυχία στη Cyta και "δεν άνοιξε μύτη". Παρανομούν τα καραγκιοζάκια, πατώντας πάνω στην άγνοια των συνδρομητών. 2
Lecter D Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Τους παίρνεις τηλέφωνο και τους πατάς ένα χ3$1μο. Βάσει νόμου, έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης μέσα σε 14 ημέρες. Το έχω κάνει με επιτυχία στη Cyta και "δεν άνοιξε μύτη". Παρανομούν τα καραγκιοζάκια, πατώντας πάνω στην άγνοια των συνδρομητών.Μα ακριβώς εκεί είχα πατήσει πριν 2 μήνες όταν κ έγινε η αποδέσμευση. Θέλω να ρωτήσω, γενικά όταν σπας το συμβόλαιο μετά από πόσο καιρό έρχεται η ποινή; έρχεται άμεσα η όπως εμένα μετά από 2 μήνες; Να τους πάρω τηλέφωνο ή να επικοινωνήσω με ΕΕΤΤ και καταγγελία; Δηλ έστω ότι τους παίρνω τηλ μετά ποιος μου εγγυάται ότι δεν θα μου ξανά συμβεί παρόμοιο περιστατικό με αυτούς;
kostasSTi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ποια ποινή; Τι είναι η forthnet και μοιράζει ποινές; Δε μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Ο νόμος είναι με το μέρος σου. Στην τελική, μην ασχολείσαι καθόλου μαζί τους. Κάνε μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ να τους τραβήξει ένα πρόστιμο να δεις ποιος μοιράζει τις ποινές. Επίσης μπορεις να απευθυνθείς στο συνήγορο του καταναλωτή. 1
rfc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μην επικοινωνησεις καν με φορθνετ. Κανε με τη μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ.
chipakos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μα ακριβώς εκεί είχα πατήσει πριν 2 μήνες όταν κ έγινε η αποδέσμευση. Θέλω να ρωτήσω, γενικά όταν σπας το συμβόλαιο μετά από πόσο καιρό έρχεται η ποινή; έρχεται άμεσα η όπως εμένα μετά από 2 μήνες; Να τους πάρω τηλέφωνο ή να επικοινωνήσω με ΕΕΤΤ και καταγγελία; Δηλ έστω ότι τους παίρνω τηλ μετά ποιος μου εγγυάται ότι δεν θα μου ξανά συμβεί παρόμοιο περιστατικό με αυτούς; Ούτε τους παίρνεις τηλέφωνο ούτε καταγγελία.Μην χαλιέσαι καθόλου.Δεν ασχολείσαι καθόλου μέχρι να τολμήσουν να στείλουν χρέωση. Οταν στείλουν χρέωση τότε κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δεν κάνεις τίποτα, απλά το αγνοείς. Αυτοματοποιημένο μήνυμα είναι και το στέλνουν. Δεν έχει κανένα νόημα να πάρεις και να κάνεις παράπονα. Ετσι όπως το έστειλαν έτσι θα το ξεχάσουν κιόλας. Εχε υπόψη ότι θα στο στέλνουν για αρκετό καιρό μέχρι να πάει η "εντολή" συστηματικά για να γίνει διακοπή. Δε σε νοιάζει, μόνο μελάνι και χαρτί θα σπαταλάνε.
Lecter D Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δεν κάνεις τίποτα, απλά το αγνοείς. Αυτοματοποιημένο μήνυμα είναι και το στέλνουν. Δεν έχει κανένα νόημα να πάρεις και να κάνεις παράπονα. Ετσι όπως το έστειλαν έτσι θα το ξεχάσουν κιόλας. Εχε υπόψη ότι θα στο στέλνουν για αρκετό καιρό μέχρι να πάει η "εντολή" συστηματικά για να γίνει διακοπή. Δε σε νοιάζει, μόνο μελάνι και χαρτί θα σπαταλάνε. Παιδιά είναι σίγουρο αυτο ; Διοτι εχει εκδοθεί ο λογαριασμός , βλέπω κανονικά την χρέωση και μου στέλνει sms να εξοφλήσω τυχών εκκρεμότητες . Βέβαια δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι , έστειλα email ζητώντας εξήγηση για την χρέωση και σε περίπτωση που μου λέγανε τίποτα κουλό εκτύπωση και καταγγελία .
Damachi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Απο την εμπειρια μου με cyta και αλλους οτι περαστει μενει στις αμεσα "απαιτητες" τους εκκρεμότητες και σε βαζουν και στο φακελωμα κακοπληρoτων για ολους τωρα ; Αμεσα εκτύπωση και καταγγελία
jkoukos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μίλησες με την ΕΕΤΤ και σου επιβεβαίωσε ότι σε περίπτωση ανανέωσης συμβολαίου έχεις δικαίωμα ακύρωσης των συμφωνηθέντων κι εντός ποιας προθεσμίας; Το ρωτάω διότι εξ όσων γνωρίζω (είναι γκρι η περιοχή) η ακύρωση με προθεσμία 3 εργάσιμων, αφορά αποκλειστικά την φορητότητα σύμφωνα με τον κανονισμό. Αντίστοιχα ο εμπορικός νόμος προβλέπει υπαναχώρηση εντός 14 ημερών στο αρχικό συμβόλαιο. Και τα 2 αναφέρονται στην αρχική σύμβαση που αφορά την τηλεφωνική γραμμή και τις όποες υπηρεσίες (τηλεφωνία, Internet κλπ.), ενώ η ανανέωση αφορά αποκλειστικά της υπηρεσίες και για αυτό δεν υπογράφεται νέα σύμβαση.
Lecter D Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω στείλει email εδώ και 6 μέρες και απάντηση δεν έχω πάρει από την Nova. Το ποσό παραμένει στον λογαριασμό μου. Μίλησες με την ΕΕΤΤ και σου επιβεβαίωσε ότι σε περίπτωση ανανέωσης συμβολαίου έχεις δικαίωμα ακύρωσης των συμφωνηθέντων κι εντός ποιας προθεσμίας; Το ρωτάω διότι εξ όσων γνωρίζω (είναι γκρι η περιοχή) η ακύρωση με προθεσμία 3 εργάσιμων, αφορά αποκλειστικά την φορητότητα σύμφωνα με τον κανονισμό. Αντίστοιχα ο εμπορικός νόμος προβλέπει υπαναχώρηση εντός 14 ημερών στο αρχικό συμβόλαιο. Και τα 2 αναφέρονται στην αρχική σύμβαση που αφορά την τηλεφωνική γραμμή και τις όποες υπηρεσίες (τηλεφωνία, Internet κλπ.), ενώ η ανανέωση αφορά αποκλειστικά της υπηρεσίες και για αυτό δεν υπογράφεται νέα σύμβαση. Εννοείται είχα μιλήσει με την ΕΕΤΤ και μου είχαν πει ότι οποιαδήποτε ανανέωση γίνει τηλεφωνικά έχεις 14 μέρες για υπαναχώρηση. Ξανά μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι πρέπει να επικοινωνήσω με τον παροχο, αν δεν βρω λύση να πάω σε καταγγελία.
Lecter D Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 [update] Μετά το 2ο Εμαιλ που έστειλα, πήρα απάντηση ότι έγινε λάθος και διορθώθηκε στον λογαριασμό. Τώρα έχω μια χρέωση της τάξης του 1,30 ε το οποίο δεν ξέρω από που είναι αλλά σκέτη ταλαιπωρία να πάω στο κατάστημα για αυτό το 1ε. Αν το είχα αφήσει στο φλου κάποτε θα το έβρισκα μπροστά μου όπως ενημερώθηκα. Αυτά λοιπόν τέλος καλό για μένα. 2
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Πρεπει να τιμολογηθει η ποινη και να ξανατιμολογηθει η αφαίρεση της. Ειναι κατι που μπορει να παρει και δυο μηνες. Μην τους αφησεις να σε τρομοκρατήσουν, ολα θα γίνουν οπως πρεπει. Εστειλες την υπαναχώρηση με φαξ;
Lecter D Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Πρεπει να τιμολογηθει η ποινη και να ξανατιμολογηθει η αφαίρεση της. Ειναι κατι που μπορει να παρει και δυο μηνες. Μην τους αφησεις να σε τρομοκρατήσουν, ολα θα γίνουν οπως πρεπει. Εστειλες την υπαναχώρηση με φαξ;Καλησπέρα. Η forthnet λειτουργεί με Εμαιλ. Για μένα όλα καλά , με μια αναφορά ότι θα γίνει καταγγελία έστρωσαν όλα. Αφού ήμουν νόμιμος από την αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα