IcemanGr71 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα... αγόρασε φίλος μου το TP LINK ARCHER D20 v1 για να αλλάξει το ΖΤΕ της Forthnet.... Όμως αρνείται να συνδεθεί.... δείχνει ότι συγχονίζει το ADSL αλλά όταν δίνουμε username και password.... δεν..... συνδέεται... δεν έχει internet... Καμμία λύση????? Ευχαριστώ.....
chios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 τσέκαρε user - pass το πιο πιθανό ειναι να τα βάζεις λάθος , αν συγχρονίζει είναι οκ το μοντεμ
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 α.firmware update.β.να σιγουρευτει για το Password.στο Log ισως αναφερει ποιο ειναι το λαθος και επισης και ο παροχος βλεπει αν εχεις βαλει λαθος στοιχεια.δυσκολο να μην παιξει εκτος αν δεν εχει βαλει vpi 8 vci 35 και εχει βαλει κατι αλλο.
IcemanGr71 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 α.firmware update.β.να σιγουρευτει για το Password.στο Log ισως αναφερει ποιο ειναι το λαθος και επισης και ο παροχος βλεπει αν εχεις βαλει λαθος στοιχεια.δυσκολο να μην παιξει εκτος αν δεν εχει βαλει vpi 8 vci 35 και εχει βαλει κατι αλλο. Όλα τα παραπάνω είναι σωστά.... username και pass είναι σωστά... αλλά αρνείται.... ο τεχνικός είπε ότι δεν βλέπει το ρούτερ να ζητά στοιχεία... να στέλνει δηλ το username και pass προς τον πάροχο.... πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.... Υπάρχει περίπτωση να φταίει το router??? Προβληματικό????
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι μπορει να φταιει και το ρουτερ.μπορεις τυπικα να δοκιμασεις πιο παλιο Firmware.σιγουρεψου οτι τα στοιχεια ειναι στο vc που ειναι vpi 8 vci 35.επισης δοκιμασε και Pppoe /llc και pppoa /vcmux. Όλα τα παραπάνω είναι σωστά.... username και pass είναι σωστά... αλλά αρνείται.... ο τεχνικός είπε ότι δεν βλέπει το ρούτερ να ζητά στοιχεία... να στέλνει δηλ το username και pass προς τον πάροχο.... πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.... Υπάρχει περίπτωση να φταίει το router??? Προβληματικό????
IcemanGr71 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι μπορει να φταιει και το ρουτερ.μπορεις τυπικα να δοκιμασεις πιο παλιο Firmware.σιγουρεψου οτι τα στοιχεια ειναι στο vc που ειναι vpi 8 vci 35.επισης δοκιμασε και Pppoe /llc και pppoa /vcmux. Ευχαριστώ.... Το πήρα εγώ το modem και θα το δοκιμάσω με ΟΤΕ το ΣΚ να δω αν παίζει.... για να δούμε...
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 ενημερωσε οταν μπορεσεις να δουμε τι γινεται
IcemanGr71 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα... δούλεψε με την πρώτη σε σύνδεση με Cosmote.... Όλα μία χαρά.... μάλιστα το άφησα εκεί και έβγαλα το ZTE router που ήταν 4+ ετών...
mech35 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπέρα, έμαθες γιατί δεν έπαιζε με fothnet? θέλω και εγώ να αλλάξω το zte με το D20 αλλά το ποστ σου με προβλημάτισε. πήρε κάποιο άλλο ο φίλος σου?
IcemanGr71 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπέρα, έμαθες γιατί δεν έπαιζε με fothnet? θέλω και εγώ να αλλάξω το zte με το D20 αλλά το ποστ σου με προβλημάτισε. πήρε κάποιο άλλο ο φίλος σου? Καλημέρα.... όχι δεν έμαθα... γιατί δεν μπορούσα να βγάλω άκρη τότε... Ο φίλος κράτησε το παλιό.... πάντως στην COSMOTE έπαιξε στο δευτερόλεπτο.....
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Θελει δοκιμες για να δει καποιος τι γινεται.α.με τι Firmware το δοκιμασε.β.αν ηταν Pppoe/llc ή αν το κανει και με Pppoa/vcmux.επισης μπορει να μην επαιρνε ip γιατι μπορει το password Να ειχε καποιο παραξενο χαρακτηρα.επισης σε τι dslam επεφτε?διοτι η forthnet Δινει και siemens Και alcatel.ειναι σπανιο να βλεπεις εξοπλισμο να μην παιρνει Ip και γενικοτερα τα περισσοτερα παραξενα ειχαν αναφερθει με dlink και Hol και γενικοτερα με Hol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα