Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα hard reset χωρίς να σβήσω τους λογαριασμούς στο κινητο της γυναίκας (LG g4)τώρα βάζω στο κινητό την δική μου κάρτα και λεει ότι πρέπει να επιβεβαιώσω τον λογαριασμό στο Google η κάτι τέτοιο εννοείται πως κωδικούς δεν θυμάμαι τι κάνουμε τώρα?

Δημοσ.

Έκανα hard reset χωρίς να σβήσω τους λογαριασμούς στο κινητο της γυναίκας (LG g4)τώρα βάζω στο κινητό την δική μου κάρτα και λεει ότι πρέπει να επιβεβαιώσω τον λογαριασμό στο Google η κάτι τέτοιο εννοείται πως κωδικούς δεν θυμάμαι τι κάνουμε τώρα?

Να κάνεις αυτο που σου λεει. Εχει βήματα. Διαβασε την οθονη σου. Σου δινει επιλογες αμα δεν θυμασαι τον κωδικο σου (αυτο πως το καταφερες δεν ξερω). Λογικα θα σου στειλει μηνυμα στο κινητο που δηλωσες στο google account σου για να κανεις reset.

Δημοσ.

Ακόμη και να μη θυμάσαι το google account, σου δίνει εναλλακτικές.

Σε περσινό αντίστοιχο σενάριο με ρωτούσε από ποια περιοχή συνδέομαι συνήθως!

Δημοσ.

Να κάνεις αυτο που σου λεει. Εχει βήματα. Διαβασε την οθονη σου. Σου δινει επιλογες αμα δεν θυμασαι τον κωδικο σου (αυτο πως το καταφερες δεν ξερω). Λογικα θα σου στειλει μηνυμα στο κινητο που δηλωσες στο google account σου για να κανεις reset.

το έκανα στέλνει μνμ αλλά πάλι τα ίδια δεν ξέρω κάτι κάνω λάθος

Βασικά μου λέει να χρησιμοποιησω ένα λογαριασμό που είχα χτησιμοποιησει στο παρελθόν λέει.. η γυναίκα έβαλε ότι να ναι σιγά μην θυμάται

Δημοσ.

Αμα τα κάνετε οτι να ναι... θα πρεπει να περιμενεις μερικες μέρες για να σε αφήσει να βαλεις νεο λογαριασμό στο κινητο.

Γενικα να ξες, οι τσαπατσουλιες σε αυτά θα σου στοιχιζουν σε ασφάλεια και σε χρόνο. Φτιαξε ενα λογαριασμό και διαχειρισου τον σοβαρα. Ειναι καλυτερα ετσι.

Δημοσ.

Περίμενε 72 ώρες .

Τακτική τις Google για ασφάλεια.

Σε περίπτωση που περάσουν οι 72 ώρες και δεν έχει δηλωθεί το κινητό οπουδήποτε τότε μπορείς να βάλεις το λογαριασμό.

Δημοσ.

Έμενα σε ένα j5 και μετά από 72 ώρες δεν με άφησε να βάλω λογαριασμό ευτυχώς είχε εγγύηση το κινητό και με μια βόλτα στο σέρβις με την απόδειξη μου το άνοιξαν σε 30 λεπτά δωρεάν.

Δημοσ.

Χτες έμαθα κάτι αλλά είναι υποχθόνιο και βολεύει τα κλεφτρονια να ξεκλειδώνουν τα κινητά. Είναι hardware παράκαμψη. Δεν το έψαξα περισσότερο αλλά μου το ανέφερε ένας φίλος

Δημοσ.

Προς τον σαρουμαν.... Οι εως 72 ωρες ειναι για αυτους που μαζι με το reset αλλαξαν και password χρονικα κοντα. Δεν συμπεριλαμβανει τον φιλο που δεν θυμαται την τυφλα του(ας επιτραπει η εκφραση), και οχι για οσους εχουν μειλ και κωδικο...

Προς τον φιλο devilmaycry... Θα μπορουσες ισως σε πμ να το μοιραστεις αυτο;;;. Η μονη εξηγηση hardware που μπορω να σκεφτω ειναι η αλλαγη emmc ,κατι που δεν νομιζω τα κλεφτρονια που λες να ειναι σε θεση να κανουν....

Δημοσ.

Hardware παράκαμψη δύσκολο. Software όμως πολλές.

δεν ξερω οπως ειπα στο πμ στον φιλο απο πανω μου το ειπε ενας φιλος και γω για software παρακαμψη νομιζω αλλα ανεφερε και κομματι hardware τι να σου πω

Δημοσ.

Αν εχεις LG G4 δοκιμασε οταν πας να βαλεις το email βαλε απλα γραματα καντα select(πατιμενο)και δες αν σου βγαζει τιποτα Help κτλπ.

Δημοσ.

δεν ξερω οπως ειπα στο πμ στον φιλο απο πανω μου το ειπε ενας φιλος και γω για software παρακαμψη νομιζω αλλα ανεφερε και κομματι hardware τι να σου πω

Ναι με το QuickShortcutMaker και μετα google play services

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...