gs_ps4 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 καλησπερα ,θελω να αγορασω digital game σε προνομιακη τιμη που το ειχε συγκεκριμενο ονλινε καταστημα ... αρχικα να ρωτησω .... 1. εχει αγορασει αλλος απο το PSNGames.org? ειναι αξιοπιστο καταστημα? 2. δεν εχω καταλαβει την διαδικασια μολις χρεωθει η καρτα στελνουν το SR ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ της Αγορας που δηλωσα ?3. απλα παω και βαζω τον κωδικο στο psn store και αρχιζω το download η υπαρχει καποια αλλη διαδικασια για ευρωπη ?
gRim Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εξηγούν την διαδικασία στο site. Πουλάνε accounts το οποίο είναι παράνομο με ότι αυτό συνεπάγεται..
gs_ps4 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 μα εγω δεν θελω acc ενα παιχνιδι θελω να αγορασω .... βασικα ψαχνω να βρω site να αγορασω digital κα εχω ψιλοπελαγωσει και επειδη ειναι η πρωτη μου φορα θα ηθελα μια βοηθεια!
geoxhon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 μα εγω δεν θελω acc ενα παιχνιδι θελω να αγορασω .... βασικα ψαχνω να βρω site να αγορασω digital κα εχω ψιλοπελαγωσει και επειδη ειναι η πρωτη μου φορα θα ηθελα μια βοηθεια! Εγώ έχω ένα Nintendo Switch αλλά η διαδικασία είναι η ίδια. Κανείς ένα δευτερεύον psn account αλλά για περιοχή Ηνωμένες πολιτείες (για το psn θα πρέπει να βάλεις μια κανονική αμερικανική διεύθυνση, ψάξε στο ιντερνέτ). Μπαινεις στο play-asia και περνεις έναν προπληρωμενο κωδικό Αμερικής και τον εξαργυρωνεις στο account που έκανες. Δεν θα γλυτώσεις πολλά λεφτά αγοράζοντας από άλλη περιοχή. Εγώ το χρησιμοποίησα και πήρα το Splatoon 2 (για το switch) και από ότι διάβασα το PS4 είναι region free όσο αφορά τα digital games.
gs_ps4 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 σε ευχαριστω για την απαντηση σου να σε ρωτησω μου κανει εντυπωση οτι ειναι ποιο ακριβο απο το ιδιο το επισιμο psnstore φιλε μου... αν ειναι ετσι το περνω απο εκει .....
geoxhon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 σε ευχαριστω για την απαντηση σου να σε ρωτησω μου κανει εντυπωση οτι ειναι ποιο ακριβο απο το ιδιο το επισιμο psnstore φιλε μου... αν ειναι ετσι το περνω απο εκει ..... Εγώ προτημισα το eshop της Ιαπωνίας για το Splatoon. Δεν είχε καμία τρομερή διάφορα 5€ μονο. Αλλά νομίζω είναι ο μόνος τρόπος που μπορείς να αγοράσεις από άλλες περιοχές.
gs_ps4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 συγνωμη να ρωτησω κατι δεν αγοραζει κανεις digital παιχνιδια για ps4 ???? καμια ιδεα για καποιο site? ειδα καποια που λεγανε για uk ή για us region αντιστοιχα τι σημαινει αυτο οτι πρεπει να φτιαξω αλλο acc me region αναλογο ? This product is intended for USA Region. This CD Key will not work if your PS4 is not in USA region. αυτο λεει σε σελιδα που το βρηκα το game.....
gRim Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Αφού το γράφει ξεκάθαρα στο site τι περιμένεις να σου πούμε παραπάνω; ναι πρέπει να φτιάξεις νέο λογαριασμό σε διαφορετικό region. 1
geoxhon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 συγνωμη να ρωτησω κατι δεν αγοραζει κανεις digital παιχνιδια για ps4 ???? καμια ιδεα για καποιο site? ειδα καποια που λεγανε για uk ή για us region αντιστοιχα τι σημαινει αυτο οτι πρεπει να φτιαξω αλλο acc me region αναλογο ? This product is intended for USA Region. This CD Key will not work if your PS4 is not in USA region. αυτο λεει σε σελιδα που το βρηκα το game..... Απλά αγόρασε από το store της Ελλάδας....
gs_ps4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 ΑΠΟ ΤΟ psn store εννοεις? εκει το εχει 50 και στο σιτε το βρηκα 30 για αυτο το ψαχνω
RedPanda Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 ΑΠΟ ΤΟ psn store εννοεις? εκει το εχει 50 και στο σιτε το βρηκα 30 για αυτο το ψαχνω Ε τότε πάρτω από εκεί. Αλλά να ξέρεις ό,τι δεν είναι PSN είναι μεταπώληση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα