Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν ξέρω πώς να πρωτοσχολιασω...

Εξαιρετικό ποστ... Θα μείνω μόνο σε αυτό...

Διασκεδαστικοτατο...

Θενκιου insomnia.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ήδη κάνει εικόνα τα τσουλάκια  τις κοπέλες του instagram να βγάζουν σέλφι με αυτή τη συσκευή δίπλα στον πάνθηρα-κατοικίδιο τους με μαγιό των 5000 ευρώ και φόντο την ibiza.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχετε ιδέα... το κινητό είναι ότι καλύτερο έχω δεί.. απλά εσείς είστε φτωχοί και σκάτε απο την ζήλια. Υπάρχουν άτομα που αυτά τα λεφτά είναι σαν να πέρνουν τσίχλες.  Το προιόν δέν προορίζεται για Ελλάδα. Όταν θα βγάζετε και εσείς 5000 και 10000 το μήνα τότε θα καταλάβετε..

αυτά.. !!!11!ενα!ενα!

αλλά αλήθεια θα κάνει πάταγο για αυτούς που βγήκε.

Δημοσ.

Μπήκα στο post περιμένοντας τι θα βρω και δεν με απογοητεύσατε για πολλοστή φορά! Έχετε καταντήσει γραφικοί τουλάχιστον για να μην πω τίποτα χειρότερο και προσβληθεί κανένας... Δεν είναι δυνατόν να κράζετε κάτι με τέτοια μανία, απλώς και μόνο επειδή δεν σας αρέσει ή το βρίσκετε υπερβολικό! Κάποιοι το κάνετε για χαβαλέ, το καταλαβαίνω. Οι περισσότεροι όμως είστε απλώς απαράδεκτοι. Ξέρετε κάτι? Ούτε εμένα μου αρέσει και εκατομμύρια να είχα για πέταμα, ούτε και πάλι θα το αγόραζα, γιατί είναι θέμα γούστου καθαρά και μόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το βρίσκω ενδιαφέρον ως είδηση σε ένα site που κυρίως πραγματεύεται θέματα τεχνολογίας. Είναι μία εξέλιξη, κάτι νέο, μία είδηση!  Δεν γίνεται να διαβάζω σχόλια όπως άχρηστα άρθρα (όχι ότι εμένα θα μου χρησιμεύσει κάπου) αλλά ήταν ενδιαφέρον! Σταματήστε επιτέλους να κράζετε το κάθε τι με τέτοια μανία με βάση τη τσέπη σας ή το γούστο σας και καταλάβετε επιτέλους ότι δεν είναι ΟΛΑ για ΟΛΟΥΣ μας!!! Για αυτό και η αγορά είναι τόσο τεράστια, για να καλύπτει κάθε γούστο και κάθε πορτοφόλι. Δεν χρειάζεται να είστε κάφροι! 
Ζητώ συγνώμη από οποιονδήποτε/οποιαδήποτε μπορεί να προσβλήθηκε, δικό του πρόβλημα να το λύσει.

Δημοσ.

Μπήκα στο post περιμένοντας τι θα βρω και δεν με απογοητεύσατε για πολλοστή φορά! Έχετε καταντήσει γραφικοί τουλάχιστον για να μην πω τίποτα χειρότερο και προσβληθεί κανένας... Δεν είναι δυνατόν να κράζετε κάτι με τέτοια μανία, απλώς και μόνο επειδή δεν σας αρέσει ή το βρίσκετε υπερβολικό! Κάποιοι το κάνετε για χαβαλέ, το καταλαβαίνω. Οι περισσότεροι όμως είστε απλώς απαράδεκτοι. Ξέρετε κάτι? Ούτε εμένα μου αρέσει και εκατομμύρια να είχα για πέταμα, ούτε και πάλι θα το αγόραζα, γιατί είναι θέμα γούστου καθαρά και μόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το βρίσκω ενδιαφέρον ως είδηση σε ένα site που κυρίως πραγματεύεται θέματα τεχνολογίας. Είναι μία εξέλιξη, κάτι νέο, μία είδηση!  Δεν γίνεται να διαβάζω σχόλια όπως άχρηστα άρθρα (όχι ότι εμένα θα μου χρησιμεύσει κάπου) αλλά ήταν ενδιαφέρον! Σταματήστε επιτέλους να κράζετε το κάθε τι με τέτοια μανία με βάση τη τσέπη σας ή το γούστο σας και καταλάβετε επιτέλους ότι δεν είναι ΟΛΑ για ΟΛΟΥΣ μας!!! Για αυτό και η αγορά είναι τόσο τεράστια, για να καλύπτει κάθε γούστο και κάθε πορτοφόλι. Δεν χρειάζεται να είστε κάφροι! 

Ζητώ συγνώμη από οποιονδήποτε/οποιαδήποτε μπορεί να προσβλήθηκε, δικό του πρόβλημα να το λύσει.

Ξέρεις, υπάρχει και το χιούμορ. Και προφανώς το συγκεκριμένο θέμα προσφέρεται για πλάκα πάρα πολύ. 

• Like 3
Δημοσ.

Όταν τα περισσότερα "mainstream" smartphones της αγοράς ακουμπάνε πλέον το χιλιάρικο και εμείς σαν καταναλωτές επιβράβευουμε τέτοιες κινήσεις/τιμες λέγοντας ότι η τάδε samsung και η τάδε apple δεν είναι για την αγορά της Ελλάδας ή τόσο κάνει άμα σας αρέσει, δεν είναι και κανα τρομερό πόσο το 2μισαρι που ζητάει τουτο εδώ το έκτρωμα για αυτους που απευθύνεται.. Και φυσικά δεν είναι όλα για όλους αλλά ας μου εξηγήσει κάποιος τι έχει αλλάξει στα κινητά εδώ και πέντε χρόνια που να δικαιολογει αυτές τις παράλογες αυξήσεις τιμών εκτός από την αναμενόμενη τεχνολογική εξέλιξη τους(περισσότερη ραμ, καλύτερους επεξεργαστές και κάμερες κτλ κτλ μέσα στις χρονιές) Να απαντήσω εγώ στο εαυτό μου? ΤΊΠΟΤΑ καινοτόμο. Απλά οι εταιρίες έχουν βρει την κότα με τα χρυσά αυγά (γιαυτό και είναι τόσες πολλές πλέον που διεκδικούν μερίδιο από τη πιτα) Το κακό είναι ότι όταν αυτή η κότα σταματήσει να παράγει χρυσα αυγα πάλι οι τιμές θα είναι στο Θεο, λόγω ακριβοτερων "πρώτων υλων" ( βλέπε λαπτοπ και σχετικά) Οπότε από μέρους μου μαύρο και μόνο σε αυτές τις εταιριες λόγω ιδεολογίας και ΜΟΝΟ. Δεν τους νοιάζει για μενα που είμαι ένα tech freak? Δεν πειράζει, επήραζω την γνώμη άλλων δέκα γυρω μου που ζητούν την συμβουλή μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...