Προς το περιεχόμενο

Windows 10.exe 100% CPU Utilization

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, σημερα οταν ανοιξα το pc μου πηγα να παιξω ενα game και κόλλαγε πάρα πολύ, πήγα λοιπόν κι εγω στο task manager να δω τι συμβαινει (μιας και δεν μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο) και βλεπω αυτο που δειχνει το παρακατω screenshot, εψαξα παντου και δεν βρηκα καποιον με παρομοιο προβλημα. Btw τα χαρακτηριστικα του pc μου ειναι τα εξης: Intel i5 6500, 8gb ram, R9 390 8gb. Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια.

https://gyazo.com/b75157a75d7b70ea6fe7ed2c95839321

Δημοσ.

"Windows 10.exe" δεν έχω ακούσει ξανά.... Πολύ ύποπτο... Άσε που μου φαίνεται παράξενο ότι υπάρχει κενό στο όνομα του exe. Έχε το νου σου μήπως είναι κάποιο κακόβουλο λογισμικό.

edit: υπάρχει μία αναφορά εδώ για malware. Φαντάζομαι ότι με λίγο Google search θα βρεις και άλλα....

Δημοσ.

Ναι οταν πατησα δεξι κλικ-> open file location με εβγαλε στον φακελο Program Data/Windows 10 ο οποιος ηταν κενος παρολο που εχω τσεκαρει να φαινονται τα κρυφα αρχεια

Δημοσ.

Τελικα βρήκα τι ηταν, επειδη εκανα rollback σε drivers της amd το pc μου τα παιξε, αλλα με το που ξαναεγκατεστησα την καινουρια εκδοση ολα επανηλθαν στο κανονικο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...