u7timus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα σας! Θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει έχω ένα Modem/Router (tp link td-w8960n) και θα ήθελα να μάθω εάν γίνεται να βάλω κάποιο όριο στην χρήση του wifi καθώς είμαι συνδεδεμένος με Ethernet και δεν υπάρχει δυνατότητα ούτε YouTube να ανοίξω.. Από τα παιδιά με το Tablet μέχρι η θεία με τα παλιά επεισόδια των συμμαθητών καταλαβαίνετε.. Σε περίπτωση που αναφερθεί το κλειστό wifi η απάντηση θα είναι αρνητική καθώς δεν μου πάει η καρδιά βρε παιδί μου πως να το κάνουμε.. Στη σύνδεση είναι διαθεσημα τα 6 από τα 20Mbps
jkoukos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ανάλογα ποιο version έχεις, ενδέχεται να έχει δυνατότητα bandwidth control ακόμη και στο Guest WiFi, όπως ισχύει στο δικό μου v5.
jkoukos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δυστυχώς όπως βλέπω το v7 δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Μια λύση είναι η χρήση άλλου router (π.χ. TL-WR841ND, το v11 έχει και Guest) που να έχει αντίστοιχη δυνατότητα, από το οποίο θα παίρνουν σύνδεση μόνο οι ασύρματες συσκευές.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 μονο qos μπορεις να φτιαξεις.στο manual θα σου λεει λογικα τι δυνατοτητες εχει.καποια μοντελα εχουν και bandwidth να φτιαξεις αλλα δεν μπορω να θυμηθω με ποια κριτηρια ηταν(νομιζω ειχε και ανα ip).αν βεβαια το κανει αυτο το μοντελο.αλλο με qos μπορεις να φτιαξεις λιγο την κατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα