Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ όλους τους φίλους!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής.

Κατεβάζω και γράφω ταινίες στους δικούς μου, όμως ταλαιπωρούμαι αφάνταστα αφού δεν μπορώ να βρω media player να τα παίζει όλα...

Μιλάμε πως έχω αλλάξει 3 τα τελευταία 2 χρόνια..

Δυστυχώς έχουν μια LG TV η οποία όταν σνδέσω stick ή σκληρό πάνω, δεν αναγνωρίζει εικόνα, ήχο , και υπότιτλους σε πολλές περιπτώσεις.

Όμως και με τα media player που έχω πάρει κατά καιρούς έχω το ίδιο θέμα..

Έχετε κάποιο Player υπόψη ώστε επιτέλους να λυτρωθώ??

Ή κάποια λύση?

Σας ευχαριστώ όλους πολύ προκαταβολικά.

Πέτρος

Δημοσ.

Καλησπερα. Οχι, δεν εχω παει σε τετοιες λυσεις γιατι ει αι για τους γονειες μου οι οποιοι θελουν απλα να συνδεουν ενα stick και να παιζει...

Δημοσ.

Είναι πιο απλά αυτά απο το stick το σετάρισμα είναι απλά "λιγο" προχωρημένο αλλά χρειάζεται να γίνεται μια φορά... αυτοί απλά θα βλέπουν μια οθόνη με φωτογραφίες και πληροφορίες (που φορτώνει αυτόματα) για κάθε ταινία και πατάνε πάνω στο εξώφυλλο της ταινίας που θέλουν να δουν.. και οι υπότιτλοι φορτώνουν αυτόματα...

Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ ειναι να ορίζεις ένα directory (πχ d: ή c:\videos\ κτλ) όπου θα αποθηκεύονται όλες οι ταινίες που θα κατεβάζεις/γράφεις απο την TV και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το πρόγραμμα ακόμη και τους υπότιτλους (αν τους έχεις μέσα στον φάκελο με την ταινία αλλιώς πρέπει να ξοδέψεις λιγα λεπτά να το ρυθμίσεις να τους τραβάει απο αλλού στον δίσκο ή στο internet)

Δημοσ.

Απλος και καλος player ειναι ο Xtreamer MK1. Υπαρχει μτχ εδω σε αγγελια στα 40 ευρω. Πριν απο μια βδομαδα που τον ξανα ανοιξα στο χωριο μου επαιξε ολα τα νεα φορματ μαζι με ελληνικους υποτιτλους.

Βεβαια η καλυτερη λυση ειναι καποιο android και auto start το KODI.

Δημοσ.

Ποια ειναι η μαρκα της τηλεορασης;Εχεις το βιβλιαρακι της ωστε να δεις ποιους τυπους βιντεο υποστηριζει;Πχ στην δικια μου βαζω το stick με τον φακελο της ταινιας και παιζει μια χαρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...