Προς το περιεχόμενο

Μηνυση σε ΕΛΤΑ /Αγωγη , ας συντονιστουμε !

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

RE892712681GR   λεει οτι το εχουν στειλει εκει αλλα δεν...

Έβαλα τον δικηγόρο μου να τους πάρει τηλέφωνο καθώς και τα δικά μου πακέτα εκεί φαινόταν ότι είχαν κολλήσει και νόμιζα ότι ταξίδευαν στην χώρα προορισμού. Τους έδωσε και το δικό σου tracking number και του ανέφεραν ότι θα τα προωθήσουν άμεσα. Δυστυχώς τα βάζουν σε μια αποθήκη και απλά ενημερώνουν το σύστημα ότι έφυγε το πακέτο ενώ δεν το έχουν προωθήσει καν. Και όλοι νομίζουμε ότι φταίει η χώρα προορισμού...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Διαβάζοντας το παρόν θέμα καθώς και πολλά άλλα, πάντα μου γεννιόταν η απορία:

πόσο χρονών είναι αυτοί που γράφουν;

Έχω διαβάσει τόσες μαλακίες και τόσα γελοία επιχειρήματα που είναι να τραβάς τα μαλλιά σου.

• Like 2

• 1 μήνα μετά...

Καλημέρα σε όλους !

Εχω παραγγείλει αρκετά πράγματα απο Κίνα και κάθε φορά το ίδιο βιολί !! Να φτανει το δέμα μέσα σε 8 εργάσιμες περίπου και να είναι Ελλάδα για κάνα μήνα !! Εχω την εντύπωση ότι όταν φτάνουν τα δέματα μέσα στα κοντέινερ έχουν 2-3 άτομα που κάνουν την δουλειά του εκτελωνισμου. Γι'αυτό και υπάρχει η καθυστέρηση. 

Πολύ καλή η κίνηση σου ! 

είναι χίλια δυο πράγματα που δε δουλεύουν σωστά σε αυτή τη χωρά.
και το χειρότερο είναι ότι αν ψάξεις το δίκιο σου πολύ πιθανό να γελάνε μαζί σου.

βγαίνεις στη σύνταξη και πληρώνεσαι μετά από 1 χρόνο. τόσο έκανε ο πατέρας μου. άλλοι έχω ακούσει περίμεναν και 2 χρόνια. δε ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό.
θέλεις να κλείσεις ραντεβού σε νοσοκομείο για εγχείρηση (περιμένει γνωστός μου από το καλοκαίρι και πιο πίσω) και υπάρχει αναμονή σε μερικές περιπτώσεις που ξεπερνάει το χρόνο.
για απλό ραντεβού εξέταση, μου κλείνανε για μετά από 5,5 μήνες. πλήρωσα και έκανα τη δουλειά μου άμεσα.

και για να μη γράφω πολλά, ολόκληρο δημοψήφισμα έγινε και γράψανε στα τέτοια τους την απόφαση του λαού

και νομίζετε κάτι θα γίνει με το πάνε μερικοί και να γράψουν το όνομα τους σε ένα site επειδή καθυστερούν τα ελτά να τους φέρουν τα μπιχλιμπίδια τους

ρε μαλάκες κόψτε την πλάκα

• Like 8
  • Thanks 1

Torq έχεις και δίκαιο και  άδικο ταυτόχρονα. Ισχύουν όσα γράφεις αλλά γιατί ισχύουν; Πχ τα περί περίθαλψης ισχύουν γιατί ακριβώς ελάχιστοι τα καταγγέλλουν. Στην Αυστρία ήθελαν να περάσουν νόμο ο οποίος θα εκλεινε τα ναργιλετζιδικο. Αστείο αλλά θα έμενε κόσμος άνεργος. Μαζεύτηκαν χιλιάδες υπογραφές στο συγκεκριμένο site και ο νόμος δεν πέρασε. Δεν λέω ότι σίγουρα θα αλλάξει κάτι αλλά σίγουρα δεν θα αλλάξει αν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. 

• Sad 1

12 ώρες πριν, torq είπε

είναι χίλια δυο πράγματα που δε δουλεύουν σωστά σε αυτή τη χωρά.
και το χειρότερο είναι ότι αν ψάξεις το δίκιο σου πολύ πιθανό να γελάνε μαζί σου.

βγαίνεις στη σύνταξη και πληρώνεσαι μετά από 1 χρόνο. τόσο έκανε ο πατέρας μου. άλλοι έχω ακούσει περίμεναν και 2 χρόνια. δε ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό.
θέλεις να κλείσεις ραντεβού σε νοσοκομείο για εγχείρηση (περιμένει γνωστός μου από το καλοκαίρι και πιο πίσω) και υπάρχει αναμονή σε μερικές περιπτώσεις που ξεπερνάει το χρόνο.
για απλό ραντεβού εξέταση, μου κλείνανε για μετά από 5,5 μήνες. πλήρωσα και έκανα τη δουλειά μου άμεσα.

και για να μη γράφω πολλά, ολόκληρο δημοψήφισμα έγινε και γράψανε στα τέτοια τους την απόφαση του λαού

και νομίζετε κάτι θα γίνει με το πάνε μερικοί και να γράψουν το όνομα τους σε ένα site επειδή καθυστερούν τα ελτά να τους φέρουν τα μπιχλιμπίδια τους

ρε μαλάκες κόψτε την πλάκα

Φίλε συμφωνώ σε όλα όσα είπες!! Πρέπει να κάνει ο καθένας μαζί το πρώτο βήμα για να πάμε μπροστά! Πιστεύω πως όλα ξεκινάνε από εμάς! 

Αυτό με τα ΕΛΤΑ παντος αν μαζευτούμε μπορεί να ξυπνήσουν. Δεν γίνεται να είμαστε τόσο πολύ γτμτσο σε κάποια πραγματα. Αυτό το "ΈΛΑ ΜΩΡΈ ΈΝΤΑΞΗ, ΆΣΤΟ, ΘΑ ΔΟΎΜΕ" μας έφαγε. 

Υγεία παίδες! Όλα θα φτιάξουν! Την καλημέρα μου από Κρήτη! 

18 ώρες πριν, MrJulius είπε

Εγω ειμαι υπερ να ανοιξουμε να μαζεψουμε υπογραφες εδω περα https://www.change.org/

Ωραία ας ξεκινήσει κάποιος...! 

8 λεπτά πριν, Nightwolf28 είπε

Φίλε συμφωνώ σε όλα όσα είπες!! Πρέπει να κάνει ο καθένας μαζί το πρώτο βήμα για να πάμε μπροστά! Πιστεύω πως όλα ξεκινάνε από εμάς! 

Αυτό με τα ΕΛΤΑ παντος αν μαζευτούμε μπορεί να ξυπνήσουν. Δεν γίνεται να είμαστε τόσο πολύ γτμτσο σε κάποια πραγματα. Αυτό το "ΈΛΑ ΜΩΡΈ ΈΝΤΑΞΗ, ΆΣΤΟ, ΘΑ ΔΟΎΜΕ" μας έφαγε. 

Πρώτα βέβαια θέλουμε κόσμο με tracking για να αποδείξουμε ότι όντος υπάρχει πρόβλημα και ότι είναι πολλοί οι άνθρωποι που περιμένουν 1-2 μήνες. 

4 ώρες πριν, Nightwolf28 είπε

Πρώτα βέβαια θέλουμε κόσμο με tracking για να αποδείξουμε ότι όντος υπάρχει πρόβλημα και ότι είναι πολλοί οι άνθρωποι που περιμένουν 1-2 μήνες. 

Πως μπορουμε να το ξεκινησουμε αμα ειναι καποιος καλος σαν αρθρογραφος ας γραψει το κειμενο και θα το ανεβασω στο change.org

• Like 1

Πρεπει να γινει μαζικο μοιρασμα στο facebook αφου συνταχθει

.Η ορθογραφια δεν ειναι θεμα .Μπορω να το αντιγραψω εγω

Το κειμενο ομως δεν μπορω να το συνταξω εγω.

Αντε ρε μαγκες ενας.Μια παραγραφο.Δεν θελει πολλα.

Εκτός το Facebook εγώ λέω να στείλουμε το θέμα να το δουν οι δημοσιογράφοι. Όπου μπορεί ο καθένας... Ας κάνουν κανένα σοβαρό ρεπορτάζ. 

• 10 μήνες μετά...

Εγώ έχω ήδη ξεκινήσει κάποιες διαδικασίες για αυτη την κατάσταση,έχω ενημερώσει πολλές φορές,δέν πάει άλλο,εχω τεράστιο πρόβλημα,δέν μπορώ να δουλέψω,γιατί αγοράζω απο κίνα προιόντα εξολοκλήρου κίνασ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ<ΠΟΣΣΟ  ΣΤΗΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ>αυτή η στρατιγική μπακάλικου θα σταματήσει..στο κάτω κάτω δέν έχουν κανένα δικαίωμα να καθηστερούν τα λεφτά τα δικά μου και το οτιδήποτε αγοράζω..έχω πληρώσει τέσσερισ φορέσ ένα σορό δασμούσ επιπλέον,και μάλιστα την καθυστέρηση που αυτοί κάνουν μαζί με εξτρα φ.π.α, την χρεώνουν σε εμάς,ενώ αυτοί φταίνε.και κάτι άλλο,είναι απαράδεκτο καί πρακτικά μη εφαρμόσιμο,το οτι τα χρεώνουν σαν να τα έπερνεσ απο ευρώπη, η απο ελλάδα......και τί γίνεται όταν το προιόν είναι εξ ολοκλήρου κίνασ και δεν φτιαχνεται αλλου,ε? του βάζουμε λεφτά πάνω κόβοντάσ το με το μάτι ?  προχωράτε ολλοι τίσ μηνύσεισ και είμαι μέσα σε οτι γίνει.ειδοποιείστε είμαι επαγγελματίασ και προσπαθώ να προσφέρω σε αυτη τη γαμημένη χωρα,αντί να φύγω όπωσ ο αδερφόσ μου,και μου έχουν σπάσει τα α....α  οι δικοί μασ εδώ,ΕΛΕΟΣ ...ΜΗΝΥΣΗ ..!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλά όλα αυτά που λέτε , αλλά μεταξύ μας τώρα για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας , δεν μας βάζει κανείς το μαχαίρι στον λαιμό να παραγγέλνουμε με ΕΛΤΑ. Είναι απλά τζάμπα σε σύγκριση με τις κούριερ για αυτό και το επιλέγουμε.

Καθυστερήσεις προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχουν , από την άποψη ότι υπάρχει μια στρεβλή εικόνα στους χρόνους παράδοσης. Όταν σου λέει ότι με registered mail η αποστολή κάνει 15 - 20 μέρες πχ. δεν εννοεί ότι σε 15 - 20 ημερολογιακές μέρες θα πάρει το δέμα στα χέρια του ο Μήτσος στο Παγκράτι από τον mr Miyaki από Κίνα. Εννοεί ότι εκτιμώμενη παράδοση από την μέρα αποστολής του συστημένου είναι 15 - 20 εργάσιμες ημέρες από την χώρα προορισμού στην χώρα αποστολής , όχι στα χέρια του παραλήπτη.

Προφανώς και αφού μπεί στην Ελλάδα σε ζώνουν τα φίδια και θες να το πάρεις στα χέρια σου το επόμενο δευτερόλεπτο , όπως και εγώ όπως και ο καθένας μας είναι απόλυτα φυσιολογικό , αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Η λύση δεν είναι ούτε μηνύσεις ούτε αγωγές ούτε τίποτα κοστοβόρο για να κάνεις μια τρύπα στο νερό μετά από 10ετιες εφέσεων και ένα σκασμό λεφτά και νεύρα. Αν θέλετε να συντονιστείτε κάντε το ρίχνοντας τους άκυρο για 1-2 μήνες να μην έχουν ούτε μια αποστολή. Αν δεν μπαίνουν λεφτά στα ταμεία θα τσούξει περισσότερο.

Φυσικά ούτε και αυτό πρόκειται να γίνει , καθαρά εγκυκλοπαιδική πρόταση , οπότε μένουμε στα σχόλια του φόρουμ τουλάχιστον να ξεσπάμε κάπως!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τις 9-12-2018 είναι 4 δέματα μου κολλημένα στην αναμονή για τελωνείο!! 1 μήνα ρεεεεε 😠😡

Έλεος πια. Δεν ήθελα να ασχοληθώ αλλά το έχουν παρακάνει και έτσι θα παρω τηλεφωνο και θα τους ξεχεσω με μερικά μπινελικια μπας και κουνηθούν λίγο,γιατί φαίνεται ότι κωλοβαρανε εκεί οι βολεμενοι!!

Επεξ/σία από stelios18120

Θα τους ξεχεσεις και μετα θα αρχισουν να ανοιγουν τους σακους πιο γρηγορα...

Αμα δεν εχετε υπομονη παιδια μην παραγγελνετε απο κινα, παρτε απο δω με courier.

Επισης λογω εορτων, οι παραγγελιες αυτο το διαστημα ειναι περισσοτερες και οι υπαλληλοι θα ειχαν και αδεια οποτε λογικο ειναι να υπαρχουν καθυστερησεις.

Τον Σεπτεμβριο οι παραγγελιες μου ηρθαν σε 14 μερες και τωρα εκανα 40, τι να κανουμε.

Ναι το κρατος ειναι μπουρδελο γενικα αλλα δεν μας φταιν και σε τπτ οι ανθρωποι που ανοιγουν τους σακους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...