stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 μηνυσεις πεφτουν σε δημοσιογράφους υλικο δωθηκε τηλεφωνα πεφτουν αντε να δουμε τι θα γινει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethyl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά εδώ είναι η φόρμα ηλεκτρονικής καταγγελίας της ΕΕΤΤ που αφορά καταγγελίες για ταχυδρομικές υπηρεσίες. http://www.apps.eett...am?ctype=postal Βέβαια επί της ουσίας είναι σαν να καταγγέλλεις στο δημόσιο μια ΔΕΚΟ (που είναι τα ΕΛΤΑ). Δηλαδή καταγγέλλεις στο δημόσιο το ίδιο το δημόσιο. Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σημασία. Πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το ΄χερι μας για να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Δεν γίνετε εν έτη 2017 να κάνει το δέμα 5 μερες να φτάσει από Αμερική στην Αθήνα και να κάνει 2 μήνες να φύγει από την Αθήνα λόγο τελωνείου. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν έχουνε φόρτο εργασίας. Στον ιδιωτικό τομέα οι άνθρωποι χάνουν τις δουλείες τους, επιχειρήσεις κλείνουν, γίνετε ένας καθημερινός αγώνας και αυτοί που στο τέλος έχουνε δουλεία και θεωρούνται τυχεροί δουλεύουν τρελά ωράρια. Και έχουμε το τελωνείο και τα ΕΛΤΑ και δεν χαμπαριάζουν τίποτα. Υπάρχουνε άνθρωποι που παραγγέλνουν από το εξωτερικό για το χ,y λόγο και πληρώνουν το ΦΠΑ και τον εκτελωνισμό αλλά παρόλα αυτά ταλαιπωρούντε με τέτοιο τρόπο. Αναγκάζονται και είναι όλη τη μέρα στο τηλέφωνο και στην τελική τους καλείς και νιώθεις ότι σου κάνουν χάρη. Προσωπικά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν πέρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι έχουνε φόρτο εργασίας. Όλοι μαζί ρίξτε τους καταγγελίες και γενικά να κάνουμε ότι μπορούμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monder Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω και εγώ τεράστιο πρόβλημα και η υπηρεσία είναι τουλάχιστον για κλοτσιές εφόσον έχει παρέλθει πλέον 40 μέρες που είναι στο αεροδρόμιο και καλά το πακέτο. Καλώ στο τηλέφωνο δεν με εξυπηρετούν και μου λένε και ψέμματα λέγοντας μου από την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα το έβγαζαν όπως βέβαια και δεν έγινε. Αφήνω τηλέφωνο να με καλέσει η προϊσταμένη και όχι μόνο δεν με καλεί αλλά δεν βγαίνει πλέον στο τηλέφωνο. Έχω στείλει και mail εννοείται ότι δεν απάντησαν ποτέ.Σύμφονω απόλυτα με όλους τους άλλους ότι κάτι πρέπει να γίνει θα γράψω και εγώ στην καταγγελία άμα θέλετε μπορούμε να απευθύνουμε σε μια υπηρεσία νομικής Προστασίας . Όχι τίποτα άλλο γιατί 1ον δεν βγάζει κανείς άκρη 2ον κοροϊδεύουν οι τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BMWi7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΕΛΤΑ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Έβγαλα και το σύνθημα: ΕΛΤΑ, γιατί τα ζώα μου αργά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Τελικα εγινε καμια μηνυση ή απλα υπαρχει το τοπικ για να χαμε να λεγαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vicky_g Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ που έκανα καταγγελία για την καθυστέρηση των ΕΛΤΑ στην απάντηση για την αίτηση αναδασμολόγησης καθώς και για το γεγονός ότι δεν έλαβα ποτέ απάντηση στο ερώτημά μου, στην ΕΕΤΤ κατάλαβαν ότι παραπονιέμαι για το ποσό και μου είπαν ότι είναι στην ευθύνη της ΑΑΔΕ. Πιασ'το αυγό και κούρευτο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 E ας κλειδωσει το τοπικ παρακαλω. Δεν εχει γινει καμια μηνυση ουτε θα γινει. Ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis!! Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 για αρχη ο καθενας ας αρχισει να στελνει email καθημερινα σε ολα τα υπουργεια μπας και καποιος φιλοτιμηθει και το παρει λιγο ζεστα το θεμα και γινει εστω για αρχη καποια ερωτηση στην βουλη επισης καθημερινα email σε αλλους φορεις οπως συνηγορος του πολιτη ινστιτουτο καταναλωτων και οτι αλλο υπαρχει τελος το ιδιο email και στα ιδια τα ελτα τελος αν η κυβερνηση δεν καταλαβαινει και δεν ενεργοποιειτε κανεις να το θυμηθητε στις το στις επομενες εκλογες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σε ολους Να σας πω και την δικη μου περιπτωση για να νιωσετε λιγο καλυτερα. Απο την 1η Νοεμβριου εστειλα δεμα συστημενο εξπρες για Πολωνια ( χωρα Ε.Ε. ) και απο εδω αρχιζει η κωμωδια, οταν το εδωσα και ρωτησα την υπαλληλο ποτε θα φτασει μου απαντησε ελα ντε!! οταν εβλεπα οτι περναγαν οι μερες και δεν γινεται τους εστειλα email και μου απαντησαν οτι το δεμα ειναι εκει και ειναι θεμα δικο τους, λεω λοιπον στον παραληπτη να ρωτησει και στο τελωνειο που δεχεται τα δεματα και το ταχυδρομειο οτης Πολωνιας και του απαντησαν οτι δεν εχει φτασει τιποτα, παιρνω τηλεφωνο στα ελτα και εκτος του tracking number μου ζητησε αριθμο πρωτοκολλου δεματος!!! μετα τηλεφωνω στα ελτα αεροδρομιου και μου λεει ενας τυπος που ηταν και αγριεμενος οτι το δεμα εφυγε με πτηση για φρανκφουρτη γιατι δεν υπηρχε πτηση για πολωνια και ο σακος με τα δεματα εχει κολλησει στην γερμανια!! ρωτησα και εμαθα οτι εκεινο το βραδυ δεν υπηρχε ουτε πτηση για γερμανια ουτε για πολωνια, ειχαν γινει νωριτερα Παιρνω παλι τηλ την παρασκευη και μιλαω με μια που λεει οτι ειναι υπευθυνη δεματων εξωτερικου και μου λεει οτι ειναι πολωνια ο σακος με τα δεματα και δεν τον ανοιγουν αυτοι, μετα την ξαναπαιρνω και μου λεει οτι ισως ξεχαστηκε εδω ο σακος ( αεροδρομιο ) και οτι μεχρι την αλλη παρασκευη θα το εχουν βρει και θα το εχουν στειλει, Με λιγα λογια ψεμα στο ψεμα και δεν εχουν ιδεα πως να κανουν μια απλη δουλεια, το δεμα εχει καθυστερησει 38 μερες και μιλαμε για χωρα Ε.Ε. που υποτιθεται δεν παιρνουν τελωνειακο ελεγχο. Αν δεν γινει κατι, που ειναι και το πιο πιθανο, σιγα μην κατσουν να σκασουν, θα κανω καταγγελιες οπου μπορω και θα στειλω επισης στον σκαι μηπως παρει διασημοτητα το θεμα Σορρυ για το μεγαλο κειμενο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Τωρα προσεξα και το παραπανω. Για ποια ασυδοσια μιλας που αρχισε πριν 2 μηνες; Αν παντως καταλαβα καλα τι εννοεις, θα πω μονο οτι ασυδοσια ειναι αυτο που ξερουμε εδω και πολλα πολλα χρονια, να παιρνουμε κατι απο εξωτερικο (εκτος ΕΕ που εχει ιδιαιτερους κανονισμους) και να ΜΗΝ περναει/πληρωνουμε τελωνειο και ενω εχει αξια πχ 100 ή 200 ευρω να δηλωνεται ως 10 και να μην πληρωνουμε κατι. Ασυδοσια και κλοπη. Αν εννοεις κατι αλλο, γραψ'το να ενημερωθουμε και εμεις. Τωρα διαβαζω το θεμα και ανεβαζω πιεση. Πως μπορεις matrixx να κανεις τοσες γενικευεσεις; Πως μπροεις να ξερεις τι αγορες εχει κανει ο καθενας εδω μεσα και μας κατηγορεις για ασυδοσια και κλοπη; Βαριες κουβεντες δεν νομιζεις; Γενικα μιλωντας δεν ειναι κακο να κανει παραπονα ο κοσμος για οτιδηποτε τον απασχολει, πως αλλιως θα καταλαβουν και οι διευθυνταδες τα προβληματα; Εαν το θεμα εδω ηταν το κοστος του τελωνειου να πω οτι ισως και να ειναι υπερβολικο, απο οσο καταλαβαινω το θεμα ειναι οι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ που ολοι εχουμε δει. Εαν θελουν να αλλαξουν τα πραγματα ας οργανωσουν αλλιως την δουλεια στα ΕΛΤΑ/Τελωνεια για να βγαινει σε ευλογο διαστημα, οχι με τετοια ταλαιπωρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Ως ts (αν και ειναι ξεκαθαρο απο το 1ο post μου στο νημα) να αναφερω ξανα πως το θεμα μου ηταν/ειναι οι καθυστερησεις που τοτε ηταν στα γενοφασκια τους . Το post του matrixxx ηταν απλα μια "ατυχης" τοποθετηση ή οποια ειχε ηδη ξεκαθαριστει .. Προσωπικα μετα την περιπετεια μου και προκειμενου να προστατευσω τον εαυτο μου απλα δεν εχω παραγγειλει ξανα τιποτα μεχρι να νοιωσω πως εχει ξεκαθαρισει το τοπιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σε ολους Να σας πω και την δικη μου περιπτωση για να νιωσετε λιγο καλυτερα. Απο την 1η Νοεμβριου εστειλα δεμα συστημενο εξπρες για Πολωνια ( χωρα Ε.Ε. ) και απο εδω αρχιζει η κωμωδια, οταν το εδωσα και ρωτησα την υπαλληλο ποτε θα φτασει μου απαντησε ελα ντε!! οταν εβλεπα οτι περναγαν οι μερες και δεν γινεται τους εστειλα email και μου απαντησαν οτι το δεμα ειναι εκει και ειναι θεμα δικο τους, λεω λοιπον στον παραληπτη να ρωτησει και στο τελωνειο που δεχεται τα δεματα και το ταχυδρομειο οτης Πολωνιας και του απαντησαν οτι δεν εχει φτασει τιποτα, παιρνω τηλεφωνο στα ελτα και εκτος του tracking number μου ζητησε αριθμο πρωτοκολλου δεματος!!! μετα τηλεφωνω στα ελτα αεροδρομιου και μου λεει ενας τυπος που ηταν και αγριεμενος οτι το δεμα εφυγε με πτηση για φρανκφουρτη γιατι δεν υπηρχε πτηση για πολωνια και ο σακος με τα δεματα εχει κολλησει στην γερμανια!! ρωτησα και εμαθα οτι εκεινο το βραδυ δεν υπηρχε ουτε πτηση για γερμανια ουτε για πολωνια, ειχαν γινει νωριτερα Παιρνω παλι τηλ την παρασκευη και μιλαω με μια που λεει οτι ειναι υπευθυνη δεματων εξωτερικου και μου λεει οτι ειναι πολωνια ο σακος με τα δεματα και δεν τον ανοιγουν αυτοι, μετα την ξαναπαιρνω και μου λεει οτι ισως ξεχαστηκε εδω ο σακος ( αεροδρομιο ) και οτι μεχρι την αλλη παρασκευη θα το εχουν βρει και θα το εχουν στειλει, Με λιγα λογια ψεμα στο ψεμα και δεν εχουν ιδεα πως να κανουν μια απλη δουλεια, το δεμα εχει καθυστερησει 38 μερες και μιλαμε για χωρα Ε.Ε. που υποτιθεται δεν παιρνουν τελωνειακο ελεγχο. Αν δεν γινει κατι, που ειναι και το πιο πιθανο, σιγα μην κατσουν να σκασουν, θα κανω καταγγελιες οπου μπορω και θα στειλω επισης στον σκαι μηπως παρει διασημοτητα το θεμα Σορρυ για το μεγαλο κειμενο Πολύ περίεργη η περίπτωση σου. Θες να μας δώσεις το tracking number ή screenshot απο το track; Ρωτάω μιας και έχω στείλει αρκετά δέματα Ευρώπη το τελευταίο διάστημα και αν καιδεν έχουν φθάσει ακόμα, στο tracking δεν φαίνεται κάτι ασυνήθιστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ περίεργη η περίπτωση σου. Θες να μας δώσεις το tracking number ή screenshot απο το track; Ρωτάω μιας και έχω στείλει αρκετά δέματα Ευρώπη το τελευταίο διάστημα και αν καιδεν έχουν φθάσει ακόμα, στο tracking δεν φαίνεται κάτι ασυνήθιστο... RE892712681GR λεει οτι το εχουν στειλει εκει αλλα δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 RE892712681GR λεει οτι το εχουν στειλει εκει αλλα δεν... Αυτό και αν ειναι περίεργο...όντως δεν φαίνεται να έχει φθάσει Πολωνία κάτι ενώ θα έπρεπε μερικές ημέρες μετά να φαίνεται στο σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα