Blacktan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Οι κινεζοι φταινε. Και ο πωλητης που σου εστειλε το δεμα. Και μαλιστα θα πρεπει να αποζημιωθεις απο αυτους μιας και τα ΕΛΤΑ δεν εχουν καμια αναμιξη ... αυτο το tracking οπως και το δικο μου (που ευτυχως εκλεισε) ειναι ολο το ζουμι στο νημα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LittyMeek Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 μα ειναι δυνατον, εχω δεμα που μπηκε τελωνειο 04/09 και ακομα ειναι εκει, α ρε γ....οι εχε χαρη που σας χρειαζομαστε και ειστε η μονη λυση, γιαυτο και οι αλλες dhl και λοιπες βαρανε στον εκτελνωισμο κατι 40αρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Παντως να ξερετε με δυο πωλητες που μιλαγα σε aliexpress σκεφτονται να καταργησουν τις αποστολες προς Ελλάδα.Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LittyMeek Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Παντως να ξερετε με δυο πωλητες που μιλαγα σε aliexpress σκεφτονται να καταργησουν τις αποστολες προς Ελλάδα. Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε. Εμ αδικο θα χουν, σου λεει και μικρη αγορα ειναι οι ελληνες και τωρα εχουν 1000 προβληματα σε καθε αποστολη, α ρε μπανανια και παλι μπανανια, ολος ο κοσμος κανει εμποριο ευκολα και γρηγορα και εμεις 10000000000 χρονια πισω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Να πω γιατι δεν το ξεκαθαρισα πως τα παραπονα τους εχουν να κανουμε με τους πελατες. Ζητανε refund κλπ επειδη αργησε το χ.ψ δεμα ή βαζουν αρνητικές στο προφιλ τους .Ας προσεξουμε λιγακι. Απο τη στιγμη που δεν φταιει ο πωλητης δεν ζηταμε ποτε refund.Καλο είναι επισης να μην εχουμε αμεσα αναγκη ότι αγοράζουμε από το εξωτερικο ειδικα τωρα που η κατασταση εχει ξεφυγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Να πω γιατι δεν το ξεκαθαρισα πως τα παραπονα τους εχουν να κανουμε με τους πελατες. Ζητανε refund κλπ επειδη αργησε το χ.ψ δεμα ή βαζουν αρνητικές στο προφιλ τους . Ας προσεξουμε λιγακι. Απο τη στιγμη που δεν φταιει ο πωλητης δεν ζηταμε ποτε refund.Καλο είναι επισης να μην εχουμε αμεσα αναγκη ότι αγοράζουμε από το εξωτερικο ειδικα τωρα που η κατασταση εχει ξεφυγει. Καλά έκανες και το ξεκαθάρισες. Οποτε παραγγέλνω από Κίνα είμαι οπλισμένος με υπομονή. Μου έχει τύχει να παραλάβω στο δίμηνο ή και λίγο μετα. Δεν κανω dispute γιαυτό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LittyMeek Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 ε αυτοι ειναι οι τελευταιοι που φταινε, παραγγελια με ems ηρθε ελλαδα σε 4 μερες και ειναι εδω και 14 στο τελωνειο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 ε αυτοι ειναι οι τελευταιοι που φταινε, παραγγελια με ems ηρθε ελλαδα σε 4 μερες και ειναι εδω και 14 στο τελωνειο Καλα εισαι ακομα .. Εγω με ems ( εαν διαβασες το θεμα απο την αρχη) πληρωμενη 37$ παρελαβα στο 2μηνο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τραγικο Ν εχεις πληρωσει ποσα χρηματα σε μεταφορικα να το λαβεις γρηγορα κ να κανει 2μηνο κτλπ. Τραγικο 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LittyMeek Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα εισαι ακομα .. Εγω με ems ( εαν διαβασες το θεμα απο την αρχη) πληρωμενη 37$ παρελαβα στο 2μηνο ... ασε φιλε μου, και το θεμα ειναι οτι η ems ειναι απο τις καλυτερες παγκοσμιος, εγω εμεινα, 4 μερες Κινα-Ελλαδα, εδω ομως ΑΡΓΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΒΟΔΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν κανω dispute γιαυτό Οι περισσότεροι το παίζουν "μάγκιες" και κάνουν. Ο τσάμπας ζει. Όταν φάμε άκυρο σχεδόν από όλους τους πωλητές/μαγαζιά όπως η Βοσνία και η Αλβανία όλοι θα παρακαλάνε μετά τα μαγαζιά να στείλουν ακόμα και 3 μήνες να περιμένουν. Όταν αργεί πολύ (2+ μήνες) το 'σωστό' είναι να ζητάς πίσω τα μεταφορικά (εαν πλήρωσες) μέχρι εκεί όμως κ αυτό αν όντως έφταιγε το μαγαζί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taksidiotis2003 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ριξτε μια ματια στην εικονα και δικαιολογειστε μου αν μπορειτε αυτη τη καθυστερηση,και αυτο το αλαλουμ με τα πηγαινε-ελα... Να φαντασω φταινε οι κινεζοι ΚΑΙ σε αυτο... 1. Έπεσες στη χρονική περίοδο που έκλεισε το ΓΕΤΕ Θεσ.(το δέμα ήταν στο δρόμο, πριν η Αθήνα ενημερωθεί για το κλείσιμο) 2. Παραπονιέσαι για την ασυνεννοησία αλλά προφανώς δεν έχεις ιδέα από Βρετανικές υπηρεσίες δημοσίου (οι οποίες όσοι δεν έχουν πάει λένε ΑΝ ήμασταν στην Αγγλία - αλλά μετά προσγειώνονται απότομα) 3. Το πήρες στον ένα μήνα και γκρινιάζεις 4. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ (ή όποιος απο εμάς) ΤΑ ΕΛΤΑ γιατί δεν είναι Δημόσια Υπηρεσία 5. Δεν υπάρχει SLA για τους χρόνους εκτελωνισμού αλλά όταν υπάρξει, τα 15ΕΥΡΩ θα είναι 150ΕΥΡΩ όπως και στην DHL και τους άλλους... αλλά τότε πάλι θα έχουν κάποιοι να γκρινιάζουν - οι υπόλοιποι όμως δεν θα έχουν φταίξει κάτι.... Γράφω σε πρώτο πρόσωπο αλλά δεν αφορά αποκλειστικά εσένα. Την ευκαιρία άδραξα για να το επεκτείνω σε όλο το εύρος του. #φταίει_η_Μέρκελ Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2017 από taksidiotis2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Οι περισσότεροι το παίζουν "μάγκιες" και κάνουν. Ο τσάμπας ζει. Όταν φάμε άκυρο σχεδόν από όλους τους πωλητές/μαγαζιά όπως η Βοσνία και η Αλβανία όλοι θα παρακαλάνε μετά τα μαγαζιά να στείλουν ακόμα και 3 μήνες να περιμένουν. Όταν αργεί πολύ (2+ μήνες) το 'σωστό' είναι να ζητάς πίσω τα μεταφορικά (εαν πλήρωσες) μέχρι εκεί όμως κ αυτό αν όντως έφταιγε το μαγαζί. Οπως εγινε πριν απο καποια χρονια με την Βρετανια (αν και εκει παιχτηκε και αρκετη λαμογια), κοιτα εγω ανοιγω dispute οταν φτανει στο οριο (ετσι ωστε να μην χασω την προστασια του ebay ή paypal κτλ), λεω οτι ειμαι διατεθιμενος να περιμενω κανα δυο μηνες ακομα αρκει να μην χασω το δικαιωμα του refund, αν το δεχθει ο οργανισμος (ebay, paypal κτλ) καλως αλλιως ζηταω τα λεφτα μου πισω και αν λαβω την παραγγελια μου το ξαναπληρωνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taksidiotis2003 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Οπως εγινε πριν απο καποια χρονια με την Βρετανια (αν και εκει παιχτηκε και αρκετη λαμογια), κοιτα εγω ανοιγω dispute οταν φτανει στο οριο (ετσι ωστε να μην χασω την προστασια του ebay ή paypal κτλ), λεω οτι ειμαι διατεθιμενος να περιμενω κανα δυο μηνες ακομα αρκει να μην χασω το δικαιωμα του refund, αν το δεχθει ο οργανισμος (ebay, paypal κτλ) καλως αλλιως ζηταω τα λεφτα μου πισω και αν λαβω την παραγγελια μου το ξαναπληρωνω. Και πολύ καλά κάνεις. Αυτό το λένε τίμια συναλλαγή. Εύγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Το επαναφερω γιατι βλεπω πολλους πλεον "πληγωμενους" απο το κρατος εν κρατη των ΕΛΤΑ ΓΕΤΑ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα