Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρασκευη μου ηρθε με συστημενη επιστολη απο ΕΕΕΤ αντιγραφο της καταγγελιας (που ειχα κανει ηλεκτρονικα στις 20 Αυγουστου) με αριθμο πρωτοκολλου.

Δεν ξερω αν ειναι συμπτωματικο ή οχι αλλα σημερα με καλεσαν απο το τελωνειο για να τους στειλω αποδειξη paypal ...

Εν αναμονη λοιπον.

Όπως και έπρεπε να γίνεται από την πρώτη ημέρα.

Παραστατικό συναλλαγής διότι CIF = άθροισμα πραγματικών αξιών και όχι αυθαίρετα υπολογιζόμενο νούμερο.

Μπορείς να μοιραστείς μαζί μας την καταγγελία σου;

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε συνεχεια του serial.

4/8 εστειλα τιμολογιο που μου περασε ο κινεζος με καθαρη αξια ανευ μεταφορικων.

Σημερα πρωι εστειλα ξανα το ιδιο email με ερωτημα "ποτε θα προχωρησει η διαδικασια"

Μου απαντησαν προ ολιγου το ακολουθο.

Καλησπέρα,

Το τιμολόγιο δεν γίνεται αποδεκτό από το τελωνείο, χρειαζόμαστε paypal.

Υπηρεσία Εκτελωνισμού

Ελληνικά Ταχυδρομεία

Και απαντησα αυτο

Αυτο σας κανει ? (Φωτο απο πληρωμη ppl)

Δεν εχω κατι παραπανω.

Μου ζητηθηκε απο εσας τηλεφωνικα ή τιμολογιο ή paypal .

Δεν εστειλα απο μονος μου το τιμολογιο.

Σας παρακαλω θερμα με οση καλοσυνη μπορω να διαθετω πλεον και μετα απο 2μηνη υπομονη που εχω κανει , πριν προβω σε περαιτερω ενεργειες (ΕΕΤΤ 23479 αρ.πρωτοκολου απο 24.8 καταγγελια) οπως προχωρησετε αμεσα.

Εχω πληρωσει 30€ για την ems υπηρεσια υποτιθετε για να ερθει γρηγορα.

Θα μπορουσε να ειχε ερθει χωρις χρεωση με απλο ταχυδρομιο εαν ηταν να παραλαβω σε 2 μηνες.

Αναμενω εξελιξη και φυσικα την κατανοηση σας.

Ευχαριστω

Δημοσ.

να λαβεις υποψην το γεγονος οτι ειναι πιο μονιμοι και απο πρωθυπουργους,δεν δεχονται αξιολογηση,οποτε οτι κανουν,το κανουν απο την καλη τους την καρδια.η καταγγελια που πιστευεις οτι θα συμβαλλει;σαφως και το σκεπτικο μου ειναι παραλογο,αλλα και η χωρα το ιδιο......

• Like 1
Δημοσ.

Σε συνεχεια ,

χθες τους εστειλα email με ερωτηση , "εαν προχωρησαμε" και μου απαντησαν 3-4 ωρες μετα "πως το δεμα σας εκτελωνιστηκε"

Βεβαια το tracking δεν εχει κουνηθει ακομη.

Σημερα μου ηρθε και απο ΓΕΤΑ συστημενη επιστολη (προφανως και εχει σταλθει πριν απο ολο αυτο το αλισιβερισι ανταλλαγων email)

συννημενη και η καταγγελια και η επιστολη που ελαβα σημερα ,

συννημενα

post-171084-0-92168100-1504863319_thumb.jpg

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια

Σε συνεχεια ,

χθες τους εστειλα email με ερωτηση , "εαν προχωρησαμε" και μου απαντησαν 3-4 ωρες μετα "πως το δεμα σας εκτελωνιστηκε"

Βεβαια το tracking δεν εχει κουνηθει ακομη.

Σημερα μου ηρθε και απο ΓΕΤΑ συστημενη επιστολη (προφανως και εχει σταλθει πριν απο ολο αυτο το αλισιβερισι ανταλλαγων email)

συννημενη και η καταγγελια και η επιστολη που ελαβα σημερα ,

συννημενα

Μια από τα ίδια περιμένουμε  , να δουμε τι θα μας εχουν χρεώσει κ ποοοοτε θα έρθουν 

Δημοσ.

Χθες κάλεσα στην εξυπηρέτηση για δέμα που έχει έρθει Ελλάδα από 15/08 και με ενημέρωσαν ότι δεν έχει ανοίξει ακόμα ο σάκος. Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα.

Δημοσ.

Απαραδεκτα ειναι πολλα πραγματα αλλα πρεπει να προσαρμοστουμε στη νεα πραγματικοτητα.

Το ποιο πιθανο ειναι οτι θα σφιξουν ακομα περισσοτερο και η ατελεια που υποτιθεται οτι εχουμε σε λιγο

Ισως,λεω εγω,να υπολογιζεται συγκεντρωτικα και οχι ανα δεμα,το πως ,ισως με την υποχρεωτικη αναγραφη του

Αφμ η με αλλο τροπο που θα βρουν καθ οδον

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω θέμα με το να περνάει τελωνείο, αλλά είναι απίστευτο να διαχειρίζεται το δέμα από το ταχυδρομείο του εξωτερικού σε δύο μέρες και εδώ δύο μήνες.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλο εξαγωγη αλλο εισαγωγη,και εδω οι εξαγωγες ειναι απλες οι εισαγωγες ομως απο τριτη χωρα σταυρολεξο

Απο πολλα χρονια

Δημοσ.

Ποιος ειναι ο ΕΕΕΤ;

(Μηπως εννοεις την ΕΕΤΤ; )

Κατα τα αλλα δεν βλεπω απο που και ως που εσυ ζητας "ρεστα" απο τα ΕΛΤΑ, για κατι που εχεις πληρωσει άλλο καταστημα και άλλο μεταφορεα. Δεν εισαι πελατης των ΕΛΤΑ για το πακετο που περιμενεις, δεν τους εχεις πληρωσει ουτε λεπτο. Εκει που εκανες την αγορα σου πρεπει να γκρινιαξεις ή να ζητησεις μειωση τιμης ή οτιδηποτε αλλο, και αυτοι που ειναι συνεργαζομενοι με τα ΕΛΤΑ ειναι οι μονοι που εχουν λογο να τους γκρινιαξουν ή να βρουν αν δεν τους αρεσει αλλον συνεργαζομενο.

Αυτη ειναι η γνωμη μου τουλαχιστον.

Μιας και εδώ και χρόνια εργάζομαι σε εταιρεία ταχυμεταφορών και γνωρίζω το θέμα εκ των έσω , καθώς και από συγγενικό μου πρόσωπο που εργάζεται πάνω από μια 20ετία στα ΕΛΤΑ , θα συμφωνήσω απόλυτα.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που μπορεί να έχει απαιτήσεις και παράπονα στην υπόθεση είναι ο αποστολέας , στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή το κατάστημα που έκανες την αγορά. Εκείνος είναι ο πελάτης της εκάστοτε μεταφορικής , εκείνος έχει συνάψει σύμβαση με συγκεκριμένους όρους και μπορεί να την προσβάλλει σε περίπτωση που παραβιάζονται και στην τελική εκείνος πληρώνει.

Σε δεύτερη φάση εμπλέκονται τα Κινεζικά , Ολλανδικά , Ταιλανδέζικα , Μπαγκλαντεσιανά κ.ο.κ. ταχυδρομεία. Από την στιγμή που ένας σάκος φτάσει στο αεροδρόμιο αν δεν ανοιχθεί είναι σαν να μην έφτασε ποτέ και καλή τύχη να αποδείξεις το αντίθετο. 

Ξέρω ότι ακούγεται πολύ εκνευριστικό , μου την δίνει ακόμα και εμένα που γνωρίζω πως δουλεύει το σύστημα  και παραγγέλνω αρκετά συχνα από Κίνα , αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.

Με αγωγές και μηνύσεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις λίγο πλουσιότερο κάποιον δικηγόρο , και να απασχολήσεις τους αντίστοιχους δικηγόρους των ΕΛΤΑ που θα γελάνε πίνοντας φραπέ.

Οι μαζικές ακυρώσεις παραγγελιών και επιστροφές χρημάτων με dispute στο Paypal στους εκάστοτε αποστολείς ναι είναι μοχλός πίεσης και μπορεί να έχει αποτελέσματα , αλλά μιλάμε για κάτι που πρέπει να γίνει συντονισμένα , σε ευρεία κλίμακα , και τίθεται και ηθικό θέμα μιας και είναι κρίμα να πληρώσουν αυτοί το μάρμαρο , αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος.

Φυσικά όλα αυτά είναι καθαρά θεωρητικά και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τίποτα μιας και το πρόβλημα είναι εντελώς διαφορετικό στην περίπτωση των ΕΛΤΑ.

• Like 2
Δημοσ.

Για να κλεισω το θεμα , τουλαχιστον επι προσωπικου , σημερα παρελαβα 2 μηνες ακριβως μετα.

Με αποστολη paypal και χρεωση τελικα 14.29+15 €

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...