Salvation81 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Εμενα μου εφερε ο ταχυδρομος οχι 1 αλλα 7 πακετακια σημερα........Ξερω πως πρεπει να περιμενω οταν παραγγελνω απο Κινα οποτε δεν με χαλαει (αρκει να ερθουν και ας παρει και 2 μηνες)... Φυσικα οτι χρειαζομαι Αμεσα το αγοραζω απο εδω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, devil-ji είπε Θα τους ξεχεσεις και μετα θα αρχισουν να ανοιγουν τους σακους πιο γρηγορα... Αμα δεν εχετε υπομονη παιδια μην παραγγελνετε απο κινα, παρτε απο δω με courier. Επισης λογω εορτων, οι παραγγελιες αυτο το διαστημα ειναι περισσοτερες και οι υπαλληλοι θα ειχαν και αδεια οποτε λογικο ειναι να υπαρχουν καθυστερησεις. Τον Σεπτεμβριο οι παραγγελιες μου ηρθαν σε 14 μερες και τωρα εκανα 40, τι να κανουμε. Ναι το κρατος ειναι μπουρδελο γενικα αλλα δεν μας φταιν και σε τπτ οι ανθρωποι που ανοιγουν τους σακους. συν οτι δουλευουν πολυ πλεον με εποχιακους και πρεπει να εχουν μειωσει το μονιμο προσωπικο. στα ελτα της περιοχης μου δουλευουν σε μονιμη σχεδον βαση μονο 2 ταμεια πια και εχει ουρες 30-40 ατομα καθε φορα. τη τελευταια φορα εφαγα ακριβως 2 ωρες για να παραλαβω ενα πακετο. ενας να σκασει με ομαδικη αποστολη τελειωσε. καποτε δουλευαν 4 και 5 ταμεια συν ενα για ομαδικες. τελειωσαν αυτα Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από duende Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyxeros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, duende είπε συν οτι δουλευουν πολυ πλεον με εποχιακους και πρεπει να εχουν μειωσει το μονιμο προσωπικο. στα ελτα της περιοχης μου δουλευουν σε μονιμη σχεδον βαση μονο 2 ταμεια πια και εχει ουρες 30-40 ατομα καθε φορα. τη τελευταια φορα εφαγα ακριβως 2 ωρες για να παραλαβω ενα πακετο. ενας να σκασει με ομαδικη αποστολη τελειωσε. καποτε δουλευαν 4 και 5 ταμεια συν ενα για ομαδικες. τελειωσαν αυτα Σε ουρές με τόσα άτομα , η πλειοψηφία είναι για να πληρώσει λογαριασμούς γιατί άπλα δεν χρησιμοποιούν ebanking από αμάθεια και φόβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 12 minutes ago, tyxeros said: Σε ουρές με τόσα άτομα , η πλειοψηφία είναι για να πληρώσει λογαριασμούς γιατί άπλα δεν χρησιμοποιούν ebanking από αμάθεια και φόβο. Οι πιο πολλοι ειναι γεροι και πρεπει καπως να περασουν την ωρα τους. Θα επρεπε να υπαρχει ενα ταμειο που να δινει προτεραιοτητα σε δεματα κατ' εμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 ρε παιδιά τι γίνεται φέτος τίποτα δεν έχω παραλάβει από αυτά που παράγγειλα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Τραγικη κατασταση δυστυχως.Παραγγελια 26/12/18 και ακομα δεν εχω παραλαβει τιποτα.Ειναι αρκετα δεματακια που περιμενω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Ελαβα σημερα 2 πακετα απο αρχες Δεκεμβριου μην αγχωνεστε θα ερθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Τραγικη κατασταση δυστυχως.Παραγγελια 26/12/18 και ακομα δεν εχω παραλαβει τιποτα.Ειναι αρκετα δεματακια που περιμενω. 26/12 και περιμένεις και γκρινιάζεις; Εδώ από 11/11 και 24/11 και ακόμα είναι στο περίμενε για μερικά δεματακια ακόμα. Φαντάσου. 😕😐🤨 Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 15 hours ago, stelios18120 said: 26/12 και περιμένεις και γκρινιάζεις; Εδώ από 11/11 και 24/11 και ακόμα είναι στο περίμενε για μερικά δεματακια ακόμα. Φαντάσου. 😕😐🤨 Το πιο πιθανο ειναι να παραλαβει και πριν απο εμας ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 42 λεπτά πριν, devil-ji είπε Το πιο πιθανο ειναι να παραλαβει και πριν απο εμας ... Και εγώ αυτό πιστεύω .. Βασικά αρχίζω να τα ξεγράψω σιγά σιγά... Τα θεωρώ πλεον κλεμμένα η χαμένα.... 😣 (Και σιχαίνομαι να κάνω dispute ενώ ξέρω ότι 100% τα έχουν στείλει τα κινεζακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Αλλα 2 πακετα σημερα απο μεσα Δεκεμβριου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Εδώ μου αργούν πλέον και αποστολές από Ευρώπη. Από την Κίνα δεν θα αργούν; Πιο τραγική κατάσταση δεν έχω πετύχει στα ΕΛΤΑ... 😪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάι γω μια από τις τα ίδια περιμένω 14 πακέτα ξεκινώντας από Δεκέμβρη 18. Άπο ebay /vickmail /zappals /Ali. Το παρανοϊκό είναι ό,τι του gearbest το παράγγειλα αρχές Φεβρουαρίου κάι ήρθε (όλα κλασσικά freeship) Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από costacurta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 παιδια που παιρνουμε τηλεφωνο σε ποιο τελωνειο να βγαλω το αχτι μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 41 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε παιδια που παιρνουμε τηλεφωνο σε ποιο τελωνειο να βγαλω το αχτι μου? Πιστεύεις θα πιασεις γραμμή και θα το σηκώσουν; 😁😋 Στις 100 φορές απαντάνε σε 3-4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα