Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ρώτησα εναν φίλο μου, για τον αν θέλει να το ποστάρω εδώ και να πάρουμε μια γνώμη και είπε ΟΚ.

Έχει έναν υπολογιστή σταθερό και τώρα τελευταία γράφει κάτι επεισόδια που παίζουν στην τηλεόραση και τα γράφει σε DVD. Πολλές φορές όμως τον τελευταίο καιρό οι εγγραφές παρόλο που το πρόγραμμα (Nero Express 7) έλεγε οτι γράφτηκαν επιτυχώς με οποιοδήποτε αναπαραγωγεα κάναμε την αναπαραγωγή κάπου τα βίντεο κολλούσαν και τα πάντα νεκρά *Τσεκαρισμένο ότι δεν φταίει το πολυμέσο. Μάλιστα παρατηρούμε και τις επιφάνειες των DVD από κάτω και είναι πολύ διαφορετικές σε σχέση με μιας επιτυχής εγγραφής. Έτσι, σήμερα ήρθε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όταν το έγραψε κόλλησε στο 20% και ο χρόνος εγγραφής έλεγε οτι ειναι 5 ώρες. Πατησε το Stop και για πολύ ωρα φόρτωνε μιαν μπάρα που περίμενε να πάει στο 100% νομίζοντας ότι μετά το τέλος της θα σταματούσε κάτι που δεν έγινε και πήγε και σταμάτησε την λειτουργία του προγράμματος παρασκηνιακά απο το Task Manager και το οπτικό έπειτα δεν ανταποκριθηκε να βγάλει τον δίσκο ακόμα επιλέγοντας και το εξαγωγή απο της συσκευές στο Υπολογιστής μου. Συγκεκριμένα στο Υπολογιστής μου έλεγε εισάγετε δίσκο δυλαδη σαν να μην υπηρχε. Και παλαιότερα είχε θέμα αλλά ηταν μάλλον λογο του DVD+R. Τωρα όμως με το DVD-R φτάνουμε σε σημείο απο τα 25τμχ να γράφουμε σωστα τα 10-15τμχ. Περνούμε εδω και 3 φορές τα Verbatim και μια φορά TDK ανα τεμάχιο σε Jewel Case. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επίσης, μέχρι ο υπολογιστής να κλείσει μου είπε ότι ακουγότανε ο ήχος απο το οπτικό όπως ακουγόταν την διάρκεια της εγγραφής και ο υπολογιστής του οταν τον έκλεισε παρατήρησε οτι άργησε πάρα πολύ να κλείσει. Υπάρχει περίπτωση να πάθε λέει καμιά ζημιά ο Η/Υ; (Εγω πιστεύω όχι, Γιατί τον έκλεισε από τον τερματισμό λειτουργίας, σχεδόν ακίνδυνο) Δυστυχώς δεν μπορεί να το ελέγξει τώρα γτ πήγαν σε μια υποχρέωση.

Δημοσ.

Μπορει να τα παίζει το dvd-rw(ματι, στροφές...) Δοκιμάστε και ένα άλλο πρόγραμμα πχ XPBURNER, ο υπολογιστής κολλάει λόγω της διαδικασίας της εγγραφής γι αυτό αργεί να κλείσει, αμα δεν βγάζει άκρει ας πάρει ένα καινουργιο, απο το να αγοράζεται συνέχεια dvd και να καίγονται

Δημοσ.

Μπορει να χει θεμα με buffer κτλ κτλ... Σε τι ταχυτητα γραφει? Οσο πιο αργα τοσο πιο καλα παντως.. Δηλαδη ενα cd μεχρι x16 κι ενα dvd x8 το πολυ... Αν ειναι για 1-2 κομματια ακομα καλυτερα στο x4  και cd αντιστοιχα x8...

Απλα εδω για σιγουρια κοιτα να μην τρεχει και τιοτα στο παρασκηνιο γιατι παιζει κι αυτο, ο υπολογιστης ειναι παλιος-καινουργιος και ποσο επιρεαζεται απο αυτο κ.α.  Αλλαξε και το nero με κανα cdburnerxp η΄ο,τι αλλο σε βολευει και τελος αν ακομα εχει θεμα, πρεπει να δοκιμασεις αλλη συσκευη dvd-rec...

Απο δισκακια μια ζωη tdk, ποτε κακη εγγραφη, ουτε μια... :-)

Δημοσ.

Ναι ο υπολογιστής είναι παλιός (όχι πολύ). Το DVD το γραφεί σε 16x. Εννοείτε να αλλάξουμε υπολογιστή ή οπτικό μέσο;; Εχει τύχει πολλές φορές να είμαι μπροστά την ώρα εγγραφής και να μην κολλάει. Ούτε η μπάρα ούτε τα Animation του προγράμματος αλλά και το %. Πάντως συνήθως η εγγραφή κάνει περίπου 5 - 7 λεπτά δεδομένο ότι γράφουμε σχεδόν 4GB κάθε φορά μόνο βίντεο απο τα 4.37GB που επιτρέπει το DVD. Πως αλλάζουμε την ταχύτητα εγγραφής. Θα δοκιμάσουμε ωστόσο το CDBurnerXP.

Αν χρειαστεί να αλλάξουμε Οπτικό Μέσο, ποιο είναι το καλύτερο. Δεδομένου ότι γράφει πολλά DVD την βδομάδα.

Δημοσ.

Εννοείτε να αλλάξουμε υπολογιστή ή οπτικό μέσο;

Οπτικό μέσο

Δοκίμασε και χαμηλότερες ταχήτητες οπως σου ειπαν από πανω

Σε μενα όταν ενα dvd-rw άρχιζε τους θορύβους τελικά σε λίγο διάστημα μας άφηνε χρόνους...

Πληροφοριακά με κανα 20 ευρω παιρνεις άλλο

Δημοσ.

Φίλε μόνο θορύβους άμα το ακούσεις πως κάνει. Σαμπως πήρε μπρος τρακτέρ μες το δωμάτιο . . . Τι μάρκες προτείνεις;

Βεβαια μετα απο λιγο σταματά.

Δημοσ.

Σίγουρα θα κάνει ένα μικρό βουητό όταν στροφάρει για να κάψει το dvd, όμως όταν ακους να προσπαθεί να γυρίσει το dvd και να σταματάει και ξανα το ίδιο, ή κάτι κρακ κρακ...

Πάρε, αν πάρεις, μια γνωστη μαρκα, εγω προσωπικά συνηθως έχω ενα lg και ενα sony, ειναι και η asus, samsung...

Δημοσ.
http://www.skroutz.gr/s/7653117/LG-GH24NSD1.html Αυτός είναι καλός. Σκευτομαστε για άμεση αναβάθμιση. Μια ερώτηση. Στο site της LG δεν υπάρχει κάποιο exe για drivers. Δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσω κάποιους. Εχουμε λειτουργικό Windows 10. Συνδεουμε καλωδιο Sata και τροφοδοσίας και τελος.
Δημοσ.

Το λοιπόν, κατεβάσαμε το Cd burner XP. Φοβερό πρόγραμμα και κάνουμε νε αυτό της εγγραφες σε 16x καθ βγαίνουν στο 12λεπτο με 10λεπτο. Έπειτα της ελέγχουμε με ενα PS3 για να σιγκυρευτουμε οτι γράφτηκαν σωστα και ναι τωρα τα βίντεο παίζουν σωστα. Σε κάποιες επιφάνειες ομως παρατηρω κάποιες ελαφρές σκιογραφησεις οχι τοσο χοντρε οσο ενός καμμενου. Σχεδόν δεν φαίνεται πρέπει να το δεις στο φως. Και μπορεί να πιασουν μεγαλο μερους του DVD. Μπορω να του εχω εμπιστοσύνη

Σχεδον σε όλες της εγγραφες. Μήπως αυτο ειναι καποικ σημάδι σχετικά με την σωστή η την λαθος εγγραφή; Εξηγήστε μου αν παίζει αυτο ρολο σε μια επιτυχημένη εγγραφή η απλως δεν χρειάζεται σημασία - προσοχή!

Αν θέλετε μπορώ να της στείλω να της δείτε!

Δημοσ.

Τι εννοείς σκιαγραφίσεις; για βαλε καμια φωτογραφία να την δουμε...

Μηπως βλέπεις διαφορά του καψίματος που έχει ο κενός χώρος με εκει που έχει τα δεδομένα;

Δημοσ.

Εγω νορμαλ τα βλεπω και απαξ και λυθηκε το προβλημα σου ολα μια χαρα τοτε! Εκανε δουλιτσα τελικα το προγραμματακι ε? Τζαμπα πραμα! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μια χαρα. Και είναι και τσαμπε οπως ειπες σε σχεση με αλλα που τα πληρώνεις για να σου καινε τα DVD. Μάλιστα πλέον γράφω σε 8x που μου χες πει και για κάποιο λόγο τα γράφει πολύ πιο γρήγορα στο 12λεπτο ο δισκος είναι έξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...