BlueBlood7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δεν είναι ότι δε μου αρέσει, απλώς ότι καθυστερεί ενώ δε θα έπρεπε. Και αυτό μου είχε γίνει πιο παλιά σε 8αρια πάλι . Γιαυτο λέω μήπως τα 7 ή τα 10 βελτιώσουν την κατάσταση. Ε νομίζω μετά μπορούμε να βάλουμε πάλι τα 8 αν είναι χειρότερα. Δε χρειάζομαι τίποτα από τα αρχεία Το ότι καθυστερεί άλλο οφείλεται σε άλλους παράγοντες είτε software είτε hardware. Για να κάνεις την εγκατάσταση διαγράφεις όλα τα partitions με το delete ώστε να δημιουργηθεί ένα partiotion το unallocated και στη συνέχεια πατάς επόμενο. Καλό είναι όμως να κάνεις αυτό που έγραψε ο vste αλλά και φορματ να κάνεις βάζοντας το κλειδί των win 8.1 που έχεις πάλι θα ενεργοποιηθούν. Δεν έχει σταματήσει η δωρεάν ενεργοποίηση ακόμα. Όμως πρέπει να μπεις στα win 8.1 και με ένα πρόγραμμα όπως το belarc advisor να δεις ποιο είναι το κλειδί. Γράψτο κάπου να το έχεις προτού κάνεις οποιαδήποτε αναβάθμιση. 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Με τους drivers τι να κάνω; Χρειάζεται το double driver ή όχι;
SuPerMaNrE Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Τώρα σκέφτηκα Μήπως κολλάει επειδή του βάζουμε 64bit σε 2 gb ram ; Αν ναι , τότε τι να κάνω αφού δεν μπαίνουν τα 32 Βιτ . Δεν αναγνωρίζει το φλασάκι .
SuPerMaNrE Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Και κάτι τελευταίο , Αν θελήσω τώρα να βάλω τα 7 , τι πρέπει να κάνω ,δεδομένου ότι με τον ίδιο τρόπο που έβαλα τα 10 δεν μπαίνουν ;
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Τώρα σκέφτηκα Μήπως κολλάει επειδή του βάζουμε 64bit σε 2 gb ram ; Αν ναι , τότε τι να κάνω αφού δεν μπαίνουν τα 32 Βιτ . Δεν αναγνωρίζει το φλασάκι . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν διαβάζει τα 32bit. Δεν έχει σχέση ραμ. Και κάτι τελευταίο , Αν θελήσω τώρα να βάλω τα 7 , τι πρέπει να κάνω ,δεδομένου ότι με τον ίδιο τρόπο που έβαλα τα 10 δεν μπαίνουν ; Τα windows θα τα κατεβάσεις μέσω του heidoc tool που λένε ότι έτσι τα κατεβάζεις από τη MS. Κάποια ρύθμιση στο BIOS είναι αλλά ποια είναι?
SuPerMaNrE Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μου είπε ο vste να ετοιμάσω το στικακι και να έχει και 32 και 64 bit. Το ετοίμασα τώρα και λέω να δοκιμάσω αν θα τα διαβάσει έτσι . Πιστεύω τελικά δε θα χρειαστούν τα 7 , είναι μια χαρά τα 10. Αν πάλι δεν μπαίνουν τα 32 Βιτ , θα το αφήσω με τα 64 και θα είναι μια χαρά . Δοκιμάζω και επανέρχομαι. Μετά την επιλογή του 32 Βιτ μου βγάζει αυτό
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Εννοείται καλύτερα τα 64bit. Αν βλέπεις ότι δεν έχεις πολύ διαθέσιμη μνήμη αύξησέ την στα 4gb. 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Τα 64αρια τα φορτώνει κανονικά Καλύτερα ακόμα και σε 2 Giga μνήμης ; Αυτό
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Σε 2 gb μάλλον όχι αλλά αν αυξήσεις τη μνήμη στα 4gb που είναι μικρό το κόστος θα είσαι κομπλέ. 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Τέλεια. Οπότε το αφήνω με τα 64αρια και κοιτάω σε λίγο καιρό για ένα στικάκι μνήμης ακόμη. Τέλος, αυτά με την παρακολούθηση που αναφέρονται για τα windows 10 μπορούν να απενεργοποιηθούν απλώς από τις ρυθμίσεις των windows ή χρειάζεται και κάτι παραπάνω;
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Υπάρχουν κάποια tools που τα απενεργοποιούν. Δε λίγο ψάξιμο στο google θα τα βρεις. Δεν τα θυμάμαι τώρα. Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί. Έτσι και αλλιώς φακελομένοι είμαστε.
SuPerMaNrE Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ωραία, σε ευχαριστώ θερμά και εσένα και το φίλο vste για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσφέρατε. Καλή συνέχεια και καλή σας μέρα! Μπορεί να κλείσει
Undertaker25 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Τέλεια. Οπότε το αφήνω με τα 64αρια και κοιτάω σε λίγο καιρό για ένα στικάκι μνήμης ακόμη. Τέλος, αυτά με την παρακολούθηση που αναφέρονται για τα windows 10 μπορούν να απενεργοποιηθούν απλώς από τις ρυθμίσεις των windows ή χρειάζεται και κάτι παραπάνω; Κατεβάζεις αυτό και είσαι καλυμμένος. http://www.majorgeeks.com/files/details/destroy_windows_10_spying.html 1
KyrGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντα χρησιμοποιώ αυτό για να φτιάξω bootable στικάκι https://www.microsoft.com/en-us/download/windows-usb-dvd-download-tool
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα