Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

εδώ και αρκετές μέρες προσπαθώ να κάνω φορματ στο παραπάνω πισι το οποίο έχει windows 8.1. Να σημειώσω πως θέλω να βάλω τα windows 7 ( ει δυνατόν). Αρχικά , προσπάθησα με ένα κανονικό usb με windows 7 και δεν το αναγνώριζε καν. Μετά , είδα πως πρέπει να το κάνω για να γίνει uefi bootable που αλλάζεις κάτι αρχεία και μετονομάζεις κάτι άλλα. Αφού το έκανα αυτό, το στικάκι έγινε αναγνωρίσιμο . Παρ'όλ'αυτά , κατά την εγκατάσταση κολλάει όταν φορτώνουν τα windows και βγάζει μια κόκκκινη γραμμή στο επάνω μέρος της οθόνης. Δεδοδμένου ότι το πισι έτσι όπως είναι κολλάει και πρέπει οπωσδήποτε να φτιαχτεί , τι λέτε να κάνω; Μήπως τελικά δεν μπορούν να μπουν τα 7άρια; Τ 10άρια είναι πιο ελαφριά; Να πω ότι δοκίμασα φορματ με 8.1, πέτυχε αλλά και πάλι κολλάει.

Help!! :) :)

Δημοσ.

ποια μητρική ή μοντελο έχεις ακριβώς καταρχήν??

Δημοσ.

Ειναι άλλο το θέμα με τη γραμμη , άλλο το θέμα με το κόλλημα και τι είναι και άλλο το θέμα με τα windows 7

ενα ενα με τη σειρά θα τα αποκλείσεις και θα καταλήξεις εκει που θες εκτός εαν θέλει επιδιόρθωση λόγο της γραμμής

γραψε με το Link.png Site: rufus ενα flashaki με windows 10 και μπες στο bios βρε την επιλογη να στα επαναφέρει όλα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και δες εαν μπορείς να το στησεις και γραφεις πάλι πισω.

Εάν ήθελες για παράδειγμα windows 7 θα ήθελε άλλες ρυθμίσεις στο bios{disable secure boot/cms legacy boot κτλ}  για να γίνει, άλλα εάν σου βγάλει πρόβλημα πάλι είναι κάτι άσχετο με αυτά.

''Παρ'όλ'αυτά , κατά την εγκατάσταση κολλάει όταν φορτώνουν τα windows και βγάζει μια κόκκκινη γραμμή στο επάνω μέρος της οθόνης.''

http://www.plaisio.gr/wizards/FindYourDriver.aspx

Δημοσ.

Δεν το πιασα αυτό με το φλασάκι .

Γιατί το θέλω το φλασάκι με τα 10αρια για να μπω στο μπιος και να κάνω επαναφορά ;

Windows 7 θέλω και το secure boot το είχα απενεργοποιήσει

Για το cms legacy δεν έχει τίποτα

Νομίζω ότι έχω το ίδιο θέμα με τον κύριο εδώ .

https://www.adslgr.com/forum/threads/837706-Windows-8-UEFI-Turbo-X

Δημοσ.

το φλασακι ειναι για να κανεις εγκατασταση οχι για μπεις στο bios απλα στα εγραψα μαζι σαν βηματα και σε μπερδεψα

Δημοσ.

Τα 7αρια δοκίμασα και με τους δύο τρόπους . Το αυθεντικό δεν το έχω , τα έχω κατεβάσει από τον θείο . Πάντως,σε άλλο πισι που τα δοκίμασα μπαίνουν κανονικά . Αυτό το έκανα για να δω αν φταίει το μέσο εγκατάστασης.

Default settings στο bios έκανα

Αλλά τίποτα ..

Δημοσ.

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα win 10 με το media creation tool που δίνει η MS. Με αυτό το εργαλείο θα τα κατεβάσεις και θα κάνεις bootable ένα φλασάκι. Και γράψε αν εγκατστάστηκαν.

• Like 1
Δημοσ.

Το στικάκι με τα 10αρια δε το βρίσκει καν

Μήπως να δοκιμάσω να κάνω αναβάθμιση από το εργαλείο που μου είπες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...