Mortis19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Γεια σας, επειδη σκεφτομαι να αντικαταστησω το φουρνακι μου με μια κουζινα για να κανω αποτελεσματικα τη δουλεια μου, υπαρχει καμια ασφαλης επιλογη με λιγα λεφτα; Ευχαριστω
Pokemon640 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 υγραέριο, θα σου βγει αρκετά οικονομικότερη και από την ηλεκτρική.
SnapShot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ότι και να πάρεις θα είναι πολλές κλάσεις ανώτερο από το μικρό φούρνοι που έχεις μέχρι τώρα 1
Mortis19 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ότι και να πάρεις θα είναι πολλές κλάσεις ανώτερο από το μικρό φούρνοι που έχεις μέχρι τώρα Το ξερω και θελω να το αλλαξω επιτελους. Απλα επειδη ειμαι λιγο στενα οικονομικα αυτη τη στιγμη ψαχνω καμια καλη τιμη. Καμια προταση; EDIT: Βρηκα μια zanussi (η οποια δεν ειναι βεβαια διαθεσιμη αυτη τη στιγμη): http://www.electroholic.gr/gr/oikiakes-siskeues/leukes-suskeues/koyzines-eleutheres/kitzan00006/kouzina-zanussi-zce540g1wa-white Αξιζει; Μεχρι 200 ευρω μονο κατι crown βρισκω και δεν ξερω αν αξιζουν.
Mousikos123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοείται υγραέριο κλάσεις ανώτερο απο ρεύμα και πιο οικονομικό.. Η κουζίνα που κοιτάς ειναι καλή , τα crown και αυτα μακριά..
haris_216 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε τι του λέτε του παιδιού για υγραέριο; Ναι, είναι οικονομικότερο, αλλά....... .......αλλά για να "αισθανθείς" την οικονομία θα πρέπει να μαγειρεύεις τακτικά. Αν κρίνω από αυτά που λέει ο φίλος (ίσως και να κάνω λάθος βέβαια) για να εξυπηρετείται με φουρνάκι μέχρι τώρα σημαίνει ότι δεν είναι και κάθε μέρα με τον τσελεμεντέ στο χέρι. Άσε που οι κουζίνες υγραερίου είναι αρκετά ακριβότερες από τις ηλεκτρικές υγ Έχω και χρησιμοποιώ κουζίνα υγραερίου εδώ και 12 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την οικονομία και από την ταχύτητα και από την ποιότητα του μαγειρέματος. Θα την συστήσω χωρίς σκέψη στον καθένα, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν μαγειρεύει μόνο μια φορά την βδομάδα
Pokemon640 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχουν και σε χαμηλή τιμή http://www.electroholic.gr/gr/oikiakes-siskeues/leukes-suskeues/koyzines-eleutheres/kitbek00008/kouzina-aeriou-beko-fse-62120-dx-silver Στην κουζίνα πάντα έχεις κοντά ένα πυροσβεστήρα αν συμβεί κάτι απρόοπτο. Με λάδι η οτιδήποτε.
Mortis19 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μαγειρευω τακτικα απλα επειδη θα μπει σε φοιτητικο σπιτι δεν ψαχνω για αεριου αλλα για μια απλη ηλεκτρικη. Μπορειτε να μου προτεινετε καποια καλη σε χαμηλη τιμη; Ποιες μαρκες ειναι καλες; Zanussi Beko αξιζουν; EDIT: Μεχρι στιγμης εχω βρει αυτες απο φτηνες: www.skroutz.gr/s/1841238/Beko-CSS-66003-GW.html http://www.skroutz.gr/s/8316927/Zanussi-ZCE540G1WA.html www.skroutz.gr/s/5980709/Zanussi-ZCE550G1WA.html Αξιζει να παρω καποια απο αυτες;
Mortis19 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω αρχισει και το ξανασκεφτομαι για την αγορα κουζινας. Αφου θα παρω που θα παρω κουζινα σκεφτομαι να περιμενω λιγο καιρο και να παρω κατι καλυτερο με λιγα λεφτα παραπανω. Ισως μια κουζινα με κεραμικες εστιες ή και επαγωγικες. Οι επαγωγικες κουζινες αξιζουν ή ειναι πολυ ακριβες; Αν εχετε να μου προτεινετε καποια καλο θα ηταν. Ευχαριστω.
Mortis19 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Αξιζει να παρω κουζινα με επαγωγικες εστιες; Ποια ειναι η γνωμη σας; Εχει αγορασει κανενας προσφατα κουζινα να εχει να μου προτεινει καποια; Ευχαριστω.
vasilk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Αξιζει να παρω κουζινα με επαγωγικες εστιες; Ποια ειναι η γνωμη σας; Εχει αγορασει κανενας προσφατα κουζινα να εχει να μου προτεινει καποια; Ευχαριστω. Αυτοί που τις έχουν πάρει θα σου πουν τα καλύτερα λόγια και ότι δεν θα γύριζαν ξανά στα παλιά (εμαγιέ, κεραμικές). Αυτοί που δεν τις επέλεξαν είχαν και αυτοί τους λόγους τους. Έχουν τα καλά τους (αμεσότητα, οικονομία, κτλ) έχουν και κάποια μειονεκτήματα. Είναι αρκετά πιο ακριβές, μπορεί να μην κάνουν κάποια σκεύη που έχεις, δεν πρέπει να ανακατεύεις με μεταλλικά κουτάλια, κάποιοι έχουν επιφυλάξεις και με τον τρόπο μεταφοράς της ενέργειας στο σκεύος (ηλεκτρομαγνητικά). Η τελική απόφαση δική σου θα είναι.Υπάρχουν και κάποιες που είναι υβριδικές (επαγωγικές + κεραμικές). Ίσως να είναι η λύση σε έναν αναποφάσιστο αγοραστή.
Mortis19 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτοί που τις έχουν πάρει θα σου πουν τα καλύτερα λόγια και ότι δεν θα γύριζαν ξανά στα παλιά (εμαγιέ, κεραμικές). Αυτοί που δεν τις επέλεξαν είχαν και αυτοί τους λόγους τους. Έχουν τα καλά τους (αμεσότητα, οικονομία, κτλ) έχουν και κάποια μειονεκτήματα. Είναι αρκετά πιο ακριβές, μπορεί να μην κάνουν κάποια σκεύη που έχεις, δεν πρέπει να ανακατεύεις με μεταλλικά κουτάλια, κάποιοι έχουν επιφυλάξεις και με τον τρόπο μεταφοράς της ενέργειας στο σκεύος (ηλεκτρομαγνητικά). Η τελική απόφαση δική σου θα είναι. Υπάρχουν και κάποιες που είναι υβριδικές (επαγωγικές + κεραμικές). Ίσως να είναι η λύση σε έναν αναποφάσιστο αγοραστή. Η αληθεια ειναι οτι κ η τιμη εμενα με απομακρυνει αρκετα απο τις επαγωγικες. Καμια καλη κουζινα με κεραμικες (ή και εμαγιε) εστιες εχεις να προτεινεις;
vasilk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Εσύ μάλλον ψάχνεις για compact λύση φούρνος+εστίες μαζί. Εγώ έψαχνα διαφορετικό πράγμα όταν κοίταζα πριν 2 μήνες. Έψαχνα εντοιχισμένα φούρνο άνω πάγκου + ανεξάρτητες εστίες. Μπορώ να σου πω που κατέληξα αλλά μάλλον δεν θα σε βοηθήσει αυτό. Για φούρνο πήρα Pitsos (made in Greece) https://www.skroutz.gr/s/3758707/Pitsos-P1HEC64256.html Για εστίες πήρα Siemens (made in Germany) https://www.skroutz.gr/s/4033769/Siemens-ET645FG17G.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα