nickvas19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Γειας σας εχω ενα hp g series. To oποιο σε καποια στιγμη καηκε η 2η καρτα γραφικων επειδη δεν δουλευε το ανεμηστηρακι. Μια δουλευε μια δεν δουλευε......οποτε πλεον δεν δουλευει η μια καρτα γραφικων. Απο κει και περα ανοιξα εγω να δω τι παιζει και ειδα εχει αλλαξει το πηνιο απο το ανεμηστηρακι ενω ειχε πει οτι το αλλαξε!! Παλι ομως κανει τα ιδια μια δουλευει μια οχι. εαν αλλαξω ανεμηστηρακι θα ειναι οκ; θελω να πω μια που σταματαει μια που δουλευει μηπως δεν ειναι απο το ανεμηστηρακι; πολλες φορες εχει τυχει να κλεισει κ στα καπακια να πατησω και να ανοιξει.αλλωτε οχι. αλλωτε την 1η φορα δεν ανοιγει....μου βγαιζει μνμ κατι οτι δεν δουλευει το κουλερ....και μετα απο 2-3 μπορει εαν πατησω να ανοιξει σωστα και να δουλευει ολη την μερα. τα φωτα σας.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 τότε γιατί δε το αλλάζεις εσύ με ένα καινούργιο ανεμιστηράκι οικονομικό είναι να είσαι σίγουρος ή εκεί που το πας , ποια κάρτα γραφικών έχει που δε παίζει? Το λειτουργεί και δε λειτουργεί λογικό είναι δε θα παίζει συνέχεια το οτι τώρα παίζει διαφορετικά λογικά είναι επειδή δε παίζει η κάρτα οπότε εάν ισχύει αυτό γραφικά έχεις από τον επεξεργαστή , περίεργο αλλά γίνεται Άλλαξε το τον ανεμιστήρα εάν εννοείς στο σύστημα ψύξης και όχι τα πηνία.
nickvas19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 εχει αυτο με τα εναλλαξιμα γραφικα. η μια η ati δλδ καηκε.οποτε τελος. ξερεις που μπορω να βρω ανεμηστηρακι; εγω αυτο που ρωταω ειναι γτ στην αρχη μου λεει αυτο το μνμ οτι δεν δουλευει σωστα το ανεμηστηρακι....και γτ οταν ανοιγει πολλες φορες κλεινει απο την ζεστη...αλλωτε οταν ανεβαζει θερμοκρασια δουλευει σωστα...αλλωτε οχι. ειναι οντως το ανεμηστηρακι ή οχι;που μπορω να το βρω; ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 συνηθως αυτα εφοσον δε ανοιξει το κύκλωμα παιζει με του επεξεργαστη τα γραφικά μεχρι να παραδωσει πνευμα οποτε καλυτερα να ψυχεται σωστα μεχρι τοτε λογικα για για να σου βγαζει τετοιο μυνημα δεν αρκει η ψυξη οπότε η θα το εδινα να μου φτιαξουν τη κάρτα με οτι σημαινει αυτο και εαν γινεται και οσο αντεξει ή θα εψαχνα να βρω εφοσον μπορω ανεμηστηρακι π.χ ebay με τα χαρακτηριστικα του συστηματος και να το αντικατστησω και να δω πως παει, όχι ομως τα πηνια όλο το ανεμηστηρακι καινουργιο Στη διαχειρηση συσκευων στην ενοτητα "προσαρμογεις οθόνης" πλεον τι εμφανίζει?
Undertaker25 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Το λάπτοπ σου δεν μπορώ να το βρω πουθενά φίλε μου. Μπορείς να μας πεις ποια κάρτα γραφικών έχεις που πρέπει να αλλάξεις ανεμιστηράκι? Ακριβές μοντέλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Στη διαχείριση γράψε μας εάν θες εάν τη βλέπει ακόμα ή τι βλέπει αυτή τη στιγμή.
nickvas19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 φυσικα απλα πες μου τι να κανω ακριβως. σας ευχαριστω για τις απαντησεις. εξηγω και παλι οτι δεν με νοιαζει τοσο η καρτα. τοσο καιρο δουλευε και ετσι χωρις την καρτα.
nickvas19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 βγαζει μονο μια καρτα την ati με θαυμαστικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 φυσικα απλα πες μου τι να κανω ακριβως. σας ευχαριστω για τις απαντησεις. εξηγω και παλι οτι δεν με νοιαζει τοσο η καρτα. τοσο καιρο δουλευε και ετσι χωρις την καρτα. Εάν είσαι σίγουρος ότι δε λείπουν οδηγοί και απλά χάλασε η κάρτα αντικατέστησε τον ανεμιστήρα να δεις πως δουλεύει και αναβάθμισε και το bios στη τελευταία έκδοση που έχουν βγάλει. Και όσο σου παίξει.. Διαφορετικά το δίνεις για επισκευή και ότι σου πουν.
nickvas19 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 σε ευχαριστω κανενα φθηνο μαγαζι στην αθηνα ξερεις να μου προτεινεις για επισκευη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα