BringMe2Life Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, όπως καταλάβατε και από τον τίτλο είμαι κάτοχος του παραπάνω θηρίου αλλά δυστυχώς έπεσε και ράγισε η οθόνη στην μέση. Ενδιαφέρομαι να αλλάξω την οθόνη, έχω βρει αρκετά tutorials και εφόσον είναι και τεχνικός έχω αρχίσει να σκέφτομαι να το φτιάξω μόνος μου. Εργαλεία υπάρχουν. Το θέμα είναι όμως το εξης: Κάνοντας αναζήτηση μου εμφανίστηκαν αρκετά αποτελέσματα με τα οποία δεν είμαι γνώριμος. Για παράδειγμα: lcd screen, touch screen, digitalizer. Στην συσκευή μου έχει ραγισει μόνο η μπροστινή οθόνη και είναι πλήρως λειτουργική. Το θέμα το άνοιξα από το συγκεκριμένο κινητό. Τι πρέπει να πάρω από όλα τα παραπάνω για να το φτιάξω? Επίσης αν μου προτινατε κάποιο φθηνό Shop θα το εκτιμούσα.
BringMe2Life Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Τι ακριβώς είναι το digitizer? 1
kosmasgr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Τι ακριβώς είναι το digitizer? Το εξωτερικό τζάμι ειναι το digitizer.
BringMe2Life Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ρώτησα ένα φίλο μου και μου είπε πως είναι προτιμότερο να αγοράσω μια καινούρια οθόνη γιατί η εγκατάσταση του digitizer μπορεί να μην πετύχει 100% ισχύει κάτι τέτοιο?
kosmasgr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ρώτησα ένα φίλο μου και μου είπε πως είναι προτιμότερο να αγοράσω μια καινούρια οθόνη γιατί η εγκατάσταση του digitizer μπορεί να μην πετύχει 100% ισχύει κάτι τέτοιο? Φυσικά και ισχύει κάτι τέτοιο. Οθόνη και digitizer πανε μαζί , οπότε το να ξηλώσες το digitizer και να βάλεις άλλο πάντα έχει ρίσκο να μην λειτουργεί σωστά. Πολλά κινητά ανάμεσα στην οθόνη και στο digitizer έχουν μία ειδική κόλλα που λέγεται UV GLUE
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Εισαι η ειναι τεχνικος... Εργαλεια υπαρχουν... Λεφτα υπαρχουν... Εχει ραγισει μονο η μπροστινη οθονη(προφανως υπαρχει και η πισω).... Digitalizer και οχι digitizer.... Γνωμη μου να το πας σε καποιον που γνωριζει.. Ας μην ειναι τεχνικος...
BringMe2Life Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εισαι η ειναι τεχνικος... Εργαλεια υπαρχουν... Λεφτα υπαρχουν... Εχει ραγισει μονο η μπροστινη οθονη(προφανως υπαρχει και η πισω).... Digitalizer και οχι digitizer.... Γνωμη μου να το πας σε καποιον που γνωριζει.. Ας μην ειναι τεχνικος... Το έγραψα με το πληκτρολόγιο από το κινητό, συγνώμη για τα λάθη τη αυτόματης συμπλήρωσης. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και το ενδιαφέρον από όλους σας! Να κλείσει παρακαλώ!
vchristod84 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εισαι η ειναι τεχνικος... Εργαλεια υπαρχουν... Λεφτα υπαρχουν... Εχει ραγισει μονο η μπροστινη οθονη(προφανως υπαρχει και η πισω).... Digitalizer και οχι digitizer.... Γνωμη μου να το πας σε καποιον που γνωριζει.. Ας μην ειναι τεχνικος...Digitizer λέγεται, πού το είδες αυτό που έγραψες; 2
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Digitizer λέγεται, πού το είδες αυτό που έγραψες; Αν κανεις τον κοπο να διαβασεις το αρχικο νημα.... 1
Phoenix7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/Front-Outer-Touch-Screen-Digitizer-Replacement-For-Xiaomi-Redmi-Note-4X-/182497785694?var=&hash=item2a7db7375e:m:mwhEMiIdFx0A9UjvFqTUDugΚαι είσαι οκ, δωσε αλλα 10€ να στο κανει καποιος που ξέρει σίγουρα Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2017 από Phoenix7
BringMe2Life Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Το καλό είναι πώς έχει φθηνά ανταλλακτικά.. Το έχω ήδη παραγγείλει, να 'σαι καλά! Περιμένω πώς και πώς να έρθει να το αντικαταστήσω!
panos- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Αν κανεις τον κοπο να διαβασεις το αρχικο νημα.... Τοτε digitizer και οχι digitalizer. Εσυ έγραψες το αντίθετο
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Τοτε digitizer και οχι digitalizer. Εσυ έγραψες το αντίθετο Καλησπέρα, όπως καταλάβατε και από τον τίτλο είμαι κάτοχος του παραπάνω θηρίου αλλά δυστυχώς έπεσε και ράγισε η οθόνη στην μέση. Ενδιαφέρομαι να αλλάξω την οθόνη, έχω βρει αρκετά tutorials και εφόσον είναι και τεχνικός έχω αρχίσει να σκέφτομαι να το φτιάξω μόνος μου. Εργαλεία υπάρχουν. Το θέμα είναι όμως το εξης: Κάνοντας αναζήτηση μου εμφανίστηκαν αρκετά αποτελέσματα με τα οποία δεν είμαι γνώριμος. Για παράδειγμα: lcd screen, touch screen, digitalizer. Στην συσκευή μου έχει ραγισει μόνο η μπροστινή οθόνη και είναι πλήρως λειτουργική. Το θέμα το άνοιξα από το συγκεκριμένο κινητό. Τι πρέπει να πάρω από όλα τα παραπάνω για να το φτιάξω? Επίσης αν μου προτινατε κάποιο φθηνό Shop θα το εκτιμούσα. Βρε αδερφε,γραφω και παραπανω... Διαβασε το αρχικο μηνυμα... Δες και κρινε...
panos- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Digitalizer και οχι digitizer.... Δες εσύ τι έγραψες στην διόρθωση που ουσιαστικά λες ότι το digitalizer είναι το σωστό, ο TS είπε ότι έφταιξε η διόρθωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα