Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπου "gamers" βαλε μακακες .. αυτό θα πει Razer ;-P

Η ραζερ πως να το κάνουμε ρε παιδιά , απευθύνεται σε πραγματικούς gamers μόνο όχι σε φτωχομπινεδες.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο = ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ

Δημοσ.

Να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε.

19429637_10155353364189360_2425212697697

Τι διαφορά θα έχει να παίξεις με αυτό Dark Souls 3 με ένα συμβατικό του XBOX; Αφού στον ίδιο τοίχο θα καταλλήξουν.

• Like 6
Δημοσ.

Να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε.

19429637_10155353364189360_2425212697697

Τι διαφορά θα έχει να παίξεις με αυτό Dark Souls 3 με ένα συμβατικό του XBOX; Αφού στον ίδιο τοίχο θα καταλλήξουν.

Όχι ρε συ, άμα πάρεις το χειριστήριο της Razer δεν μπορείς να το πετάς μετά σε έναν απλό τοίχο! Πρέπει να πάρει ένα Gaming τοίχο της Razer για να το πετάς εκεί! Μην στεναχωριέσαι όμως.... Κοστίζουν μόνο 3000€!

• Like 3
Δημοσ.

Τώρα μάλιστα. Φτάσαμε εν σωτήριον έτος 2017 να σκάμε $1,000 για Smartphones, $325 για NES Mini, $160 για Apple Airpods και τώρα θα δώσο και $180 για να έχω καγκουρο Controller; Όχι ευχαριστώ

Προς το παρών την βγάζω μια χαρά με τα Bluetooth ακουστικά των $18 απο Ε-Bay απο το 2013, με το Xbox One Controller που βρήκα μεταχειρισμένο απο το Gamespot και απο το Note 3 του 2013.

Επίσης το IBM Model M Keyboard του 1989 που έχω μια χαρά κάνει ακόμα την δουλειά του και ας δεν έχει τα Windows και Menu keys. Λέω να του βάλω και LED strip για εφέ.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει νόημα αγοράς ... Όταν με 120€ πλέον μπορείς να πάρεις το καλύτερο χειριστήριο όλων των εποχών ... Το elite Controller

Τι λέει το Elite? Έχω 2 XBox One Controllers αν και μπορώ να πώ ότι και το 360 που έχω με βολέυει περισσότερο. Το One μου πέφτει λίγο μεγάλο.

Αν δεν κάνω λάθος η Ms ξόδέψε 100$ εκατομύρια για το Development.

Δημοσ.

Για high end competitive controller είναι "λογική" η τιμή. Εγώ για το ps4 πήρα πριν αρκετούς μήνες ένα χειριστήριο της Scuf (περίπου 200€) και είδα ότι μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι που έπαιζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...